Женени от пръв поглед

• 59 750
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • ❌❌❌
На мен С&С ми се виждат с повече потенциал за "искри" и то заради женската половинка, изглежда доста своенравна и цапната в устата...

Да, именно затова си мисля, че те ще ни изненадат. На един откъс тя много се притесняваше бъдещият ѝ мъж "да не се окаже някой ръб" Mr. Green, а той намигна на някого, като я видя Sunglasses Смятам, че те ще си паснат. Party Пък и той е любител на колите... тя нали каза, че едно от нещата, дето я кара да се чувства жена, е мъжът да кара, а не обратното Mr. Green Voila Flutter!
Аз така и не разбрах те останали ли са заедно? Тя, защото нали е от Перник, той от Софето... То не е много разстоянието, ама знае ли човек newsm78

# 301
  • Berlin
Ей, изпуснах темата, ама днес ще гледам, надявам се. Simple Smile нещо изскочило за развитиетона деойките има ли?  Blush

# 302
Тая вечер дали ще дадат две сватби  Whistling

Чудя се и за А и А дали ще дават нещо ? Или сега само сватбите пък след като се изпооженят всичките тогава ще ги дават "след"  newsm78

# 303
Нямам търпение...Приятно гледане,момичета!

# 304
Тая вечер дали ще дадат две сватби  Whistling

Чудя се и за А и А дали ще дават нещо ? Или сега само сватбите пък след като се изпооженят всичките тогава ще ги дават "след"  newsm78

Би трябвало да дадат 'да'-то на Атанас.

Приятно гледане!

# 305
  • in Wonderland
ох, толкова са ми симпатични АиА! От сърце се надявам да им се получи и да останат заедно! Вярвам, че така ще стане  Heart Eyes Heart Eyes

# 306
  • Berlin
Еййй, нацелуваха се. Мен щеше да ме е срам много.  Laughing
Много си подхождат, както ги представят.

# 307
Абе дожалява ми за момчето... оназ по-висока и по-едра от него...

# 308
Наско е много сладък как се притеснява и вълнува. Ма как се награбиха,а?  Laughing

# 309
  • Тра-ла-ла
Ех, как се нагънаха  kiss

Противоположностите може и да се привличат. Не е сефте слаб мъж-пълна жена

# 310
  • in Wonderland
ау, приятелката на Светлана много ми прилича на Радост от огледала. Даже на рекламата като са в колата си мислех, че е тя  Crazy

ааа, сега я видях по- добре, не ми прилича на нея  Mr. Green

# 311
Оххх много бяха сладки А&A  Heart Eyes Как се целуваха като че са се оженили по любов Simple Smile))

Нямам търпение да се женят и другите. Големи надежди залагам на С&С   bouquet

# 312
  • София
На мен ми стана малко странно Атанас как се нахвърли да я целува. Някак отчаяно направо...  Rolling Eyes

# 313
Според мен между А и А няма да се получи. Имам чувството,че търсят драма по сценарий и точно при двойката,при която изглежда първоначално,че всичко е ок,няма да се получи

# 314
Хубава сватба им се получи на Антония и Наско. Взеха се младите, сега остава и да се заобичат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт