Женени от пръв поглед

• 59 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
А каква е наградата? т.е само с брак ли си тръгват участниците?

Че да не е малко? като гледах повечето м/у 25 - и 33 години това им е блян. За мое голямо учудване...

# 286
едно интервю на Антония и Атанас, където според Атанас Светлана и Стефан са сходни души. Той пък откъде знае? Ако се съди по интервюта А и А са доволни от предаването, ако наистина това не е само ПР и е истинско интервю. Ето линк към интервюто>
http://novatv.bg/shows/video/569/%D0%90%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0% … 0%BB%D0%B5%D0%B4/

# 287
  • ❌❌❌

Не. Двойката, на която публиката симпатизира най-много, печели тристаен апартамент.

# 288
Това съм го пропуснала с апартамента

# 289
А какво ли ще стане с този апартамент, ако двойката се раздели в последствие?  newsm78

# 290
  • софия
Това с апартамента променя много неща newsm78, аз ако съм бих се правила на много влюбена за няколко месеца, за да взема апартамента, АА имат най голяма нужда от него.  Това интервю малко обезсмисля мойте трепети довечера Simple Smile. СС също биха го играли влюбени, но ГГ не биха направили компромис заради апартамента.

# 291
  • ❌❌❌
Никакъв апартамент няма Mr. Green Де да имаше... Георги и Гергана със сигурност щяха да го спечелят.

# 292
Аз гледах Съраиванов при Гала не каза  за награда,  а целта май не е да се излъчи победител. Ако има чувства и има истинска любов между партньорите каква по- голяма награда. А както беше писал някой преди не е малка наградата, че влизаш в общественото пространство, после, те канят в други формати и т. н. Отделно сватбеното пътешествие, организацията на сватбата се поема от формата.

Та с две думи наблегна на това, че не е състезание , а социален експеримент.

# 293

Не. Двойката, на която публиката симпатизира най-много, печели тристаен апартамент.

Значи ще живеят заедно колкото време трябва по договор, после продават апартамента, делят парите и всеки по пътя си. Ясно Wink

# 294
Ясно става като свърши и ... като се чете малко повече! Sunglasses

# 295
  • I want it all and I want it now.
Атанас и Антония
Скрит текст:

# 296
  • Sofia
засега те са ми най-симпатични

# 297
Никак нямаше да е зле да има материална награда, особено апартамент за младото семейство...
А защо, Фаина, според теб Г&Г щяха да го спечелят със сигурност?  Simple Smile
Аз предполагам, че ако имаше подобна награда със зрителско гласуване, драгият зрител щеше да го даде на А&А, защото щеше да е убеден, че те имат най-голяма нужда от него... (другите се представят с по-висок статус и съответно, "те си имат, за какво им е")

# 298
  • ❌❌❌
Мисля, че са най-ловки в печеленето на пари и определено един апартамент би бил добър "стимул" за тях да бъдат "перфектните съпрузи" Laughing
Публиката невинаги симпатизира "логично", ако мога така да се изразя. Аз лично, ако трябва да избирам между влюбена двойка, в която има някаква интрига (каквито, смятам, биха били Г&Г, ако имаше награда апартамент, разбира се Mr. Green), и обикновена, монотонна двойка, каквито смятам са/биха били А&А (не мисля, че те биха се променили за апартамент, прекалено истински са ми newsm78), бих избрала сякаш двойката, в която има живот и искри, а двете Г-та определено са остри камъни и брашно може би няма да могат да смелят, но огън определено биха запалили Flutter

Между другото в началото и аз мислих, че Г-тата ще са атракцията на "експеримента", но отвътре нещо ми подсказва, че това ще са двете С-та Crazy... ще видим де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 299
На мен С&С ми се виждат с повече потенциал за "искри" и то заради женската половинка, изглежда доста своенравна и цапната в устата...
А&А са тотално предвидими, да, но пък са много искрени, а това също много се харесва на хората. Иначе, че (евентуалните) гласуванията не са винаги логични, така си е...
Г&Г засега са ми най-мистериозни (може би защото за другите две двойки знам по нещичко извън формата) и наистина не мога дори да си представя как ще им се случат отношенията, дали ще се харесат първично и какво очакват отсреща. От това, което видях до момента (и каквото си спомням де), те като че ли бяха най-пестеливи в думи и емоции.
Но пък ще ми е много интересно да гледам, жалко че е само веднъж в седмицата, то докато навлезеш в детайли и си ги забравил до другия вторник Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт