Женени от пръв поглед

• 59 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Еййй, С и С ще вземат да ми харесат. много сладко си приказваха И добре я посрещна, а не да ги е срам да се погледнат.

# 331
Не ми хареса Светлана като булка, правеше грозни физиономии и с тази тънка горна устна,. Някой тук ли беше писал,че ще се целунат само по бузките [/

# 332
Xaxaxa i az iskam da uchastvam :d

# 333
Ех, как се нагънаха  kiss

Противоположностите може и да се привличат. Не е сефте слаб мъж-пълна жена

По-скоро е едра и висока отколкото пълна....
Харесвам ги като двойка , дано да се заобичат.

Аха.. изобщо не е дебела... направо е фиданка... Сигурно е над 80 кг. момичето..

# 334
  • Тра-ла-ла
Пожелаха на С и С прекрасни 5 седмици, явно толкова трябва да са заедно

Най-много време отделиха на сватбата на А и А, другите ги претупаха, особено на Г и Г. Последната двойка са доста обрани емоционално. Няма хък-мък, вълнения...дирекшън в залата.

# 335
А коя е залата на Георги и Гергана, много приятно изглежда, не е типичната соц-стилистика?

ред. май си е зала в някакъв хотел

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 21:52 от Бона

# 336
Нали пак ще е до 23ч. ? Какво ще дават още един час?  newsm78

Гергана е най естествена, с най хубава прическа и грим  Wink

# 337
  • Тра-ла-ла
Ще дават първата брачна нощ  Laughing Laughing Laughing

# 338

hahaha

# 339
  • София
Най-много успяват да ме развълнуват АиА.Има нещо в Светлана,които не ми харесва,превзетост ли е,не мога да го определя. ГиГса ми ужасно обрани от към емоция.

# 340
  • Тра-ла-ла
Правилно си спомням, че имаше нещо чики-рики около участието на Светлана в "Сделка или не"  Laughing Мисля, че по-скоро се опитва да разчупи стерилната и не много удобна обстановка, но при условие, че не се познават 2мата...използва някакви общи методи

# 341

Хахаха като гледам само при A и А ще има първа брачна нощ в истинския смисъл  Joy Mr. Green

# 342
ГГ като ги дават докато си говорят наистина супер бавно разчупват атмосферата. Все едно случайно са се запознали някъде и не им е приятно заедно.
АА напомнят най-много на двойка, която се жени, което не означава, че другите не могат да наваксат. Не виждам какъв е проблема с на момичето теглото. Пълничка, едра, фиданка, важното е да е добър човек и да се обичат.

# 343
  • Тра-ла-ла

Хахаха като гледам само при A и А ще има първа брачна нощ в истинския смисъл  Joy Mr. Green
Май Антония ще си го метне на рамо и бааам в пещерата, пардон в младоженческия апартамент Laughing...като гледам все тя напъва

# 344
  • Sofia
А и А сигурно веднага са консумирали "брака си" luvbed

Общи условия

Активация на акаунт