Женени от пръв поглед

• 59 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

Май Антония ще си го метне на рамо и бааам в пещерата, пардон в младоженческия апартамент Laughing...като гледам все тя напъва

Joy

# 346
Все едно за Антония е писана песента "Няма не искам,няма недей". Така го е нагънала момчето,че трябва със сила да го вадят от мощния й захват

# 347
На мен тези АА хич не ми се струват естествени...кой нормален човек се мляска и гняви така с напълно непознат. Доста нагласено ми се вижда.  Thinking

# 348
ами харесват се, какво толкова странно? Той също казва, че я харесва много.

# 349
  • Тра-ла-ла
Обаче Георги ме дразни. С тази мазна усмивка...като, че ли крие една голяма вътрешна неувереност. Скованата стойка при вида на самоуверена жена. И като добавим, че явно си е подбирал съвсем друг тип жени и тази му идва малко нагорно и то при първата среща. Голям комплексар ще излезе Whistling

# 350
И на мен ми изглеждаше неестествено.

# 351
Цитат на: Джулая link=topic=833734.msg30454524#msg30454
[/quote
Май Антония ще си го метне на рамо и бааам в пещерата, пардон в младоженческия апартамент Laughing...като гледам все тя напъва

Mr. Green  Mr. Green
ще видим С&С какво ще правят с музиката  Grinning
Г&Г много кротко го раздават  Blush

# 352
  • Sofia
На мен тези АА хич не ми се струват естествени...кой нормален човек се мляска и гняви така с напълно непознат. Доста нагласено ми се вижда.  Thinking
май на всеки ще му е за сефте Blush

# 353
Много ми хареса поведението на Светлана относно родителите на Стефан. Притеснението от това, че нейните родители не са отишли я кара да се притеснява за неговите. Дали я харесват, дали ще я приемат.

# 354
Страшна реч на кума Боби (С и С)  Laughing

Георги пък много малоумно застана със скръстени ръце и гледащ тъпо...

# 355
Тези А-тата са психически неуравновесени,даже май мъжкият надминава женския

# 356
  • Berlin
Уф, поизпуснах малко.
Какво е станали в Сделка или не със Светлана?
Какво работи Стефчо, че познавал половината чалгаджии?
Защо сестрата на Атанас не е на сватбата?
Simple Smile
Родителите на Светлана - тъпа постъпка, без коментар.

# 357
Забавна реч,Георги почва да ми харесва,не бил сухарът,за който го имах

# 358
  • Тра-ла-ла
Каква е тази сгъната баничка, от която чете Георги?!  Sick И нещо текстът не пасваше. Сякаш не е конкретно за тази сватба.

За Атанас...предвид, че е останал без баща и му се е налагало много дълго време да стиска зъби и да бъде мъж, да се бори и да оцелява...като, че ли сега просто се почувства спокоен, потъна в обятията на Антония и си позволи да се отпусне.

# 359
Какво работи Стефчо, че познавал половината чалгаджии?
Ако съмму разбрала, бояджия в семейния сервиз. Откъде познава чалгаджии, може да си правят колите при тях...

Общи условия

Активация на акаунт