Женени от пръв поглед

• 59 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Светлана джусна една малка ракийка  и се отпусна  Mr. Green

# 361
С и С ме кефят. Simple Smile като тийнейджъри гаджета са  Grinning Светланка малко по-отракана ми идва обаче. Ма кой ме пита мен  Mr. Green

# 362
  • Тра-ла-ла
И 3те жени са по-отракани от мъжете си  Mr. Green На къде върви този свят  Whistling

# 363
Обаче как можаха родителите на Светлана да не дойдат на сватбата, много ми стана жал за нея, като сираче беше...

# 364
От всички двойки СС ми харесват най-много до момента, а от тях имах най-малки очаквания. Той изглеждаше един отнесен, несериозен, а тя точно обратното. Сега някак ми се виждат, че си паснаха.

# 365
На мен тези АА хич не ми се струват естествени...кой нормален човек се мляска и гняви така с напълно непознат. Доста нагласено ми се вижда.  Thinking

Може би си мислят, че това се очаква от тях. На мен също не ми е особено естествено Rolling Eyes .

# 366
Този пък Атанас. Каквото търсил, бил го намерил. Не мисля, че му е било нужно това предаване, за да намери момиче като Антония. Така си мисля. Но щом чувства, че е ТЯ- живи и здрави  Hug

# 367
От всички двойки СС ми харесват най-много до момента, а от тях имах най-малки очаквания. Той изглеждаше един отнесен, несериозен, а тя точно обратното. Сега някак ми се виждат, че си паснаха.

+ 1 , и аз най-малко им се надявах, а сега ме кефат

# 368
  • Варна
големи сладури са С и С дано всичко им върви ... интересно е предаването....отвъд очакванията ми доколкото чух 5 седмици ще са заедно и после ?! Simple Smile

# 369
  • София
Аз пък се кефя на Г-тата - интересни са ми. Тя май в началото не го хареса. Ще видим как ще се развият.

Упс, той погледна дали е откъснал по-голямото парче от питката...кофти тръпка.

# 370
  • Варна
май май Г-тата найстина в началото тя не го хареса много много... ама сегааа хихи  Heart Eyes

# 371
  • Тра-ла-ла
На едната сватба казаха 5 седмици заедно, на другата 6 седмици заедно  Rolling Eyes

# 372
На мен и трите двойки ми харесаха, все едно се женеха от любов  Laughing Така хубаво се целуваха, АиА са и малко по емоционално включително и в целувките Simple Smile С-тата са много ми харесаха, наистина като тийнейндъри. Георги и Гергана учудващо и те ми  харесаха, бяха обрани, обаче му отпуснаха края. Доволна съм от всички  newsm44  

# 373
Светлана пияна ли е ? Така изглежда? Размазана и със светнали очи  Grinning

Харесвам ги всички Simple Smile Най-много Г-тата Wink

# 374
  • София
Наскоро много смешно се пъхна под воала на Антония, сякаш в палатка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт