Женени от пръв поглед

• 59 828
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Ми така, де. Laughing Не знам, аз съм си научена да се събувам и вкъщи си ходим по чорапи. Всъщност не съм  била някъде, където хората си ходят в обувките вкъщи.
В къщи всички се събуваме ,на гости само тук в нашия балкански регион го има това да се събуват гостите ти.Ми в едни хол ако се съберът 10-12 човека и всички се събуят..............то ще се разнесат всякакви аромати

# 106
  • софия
На мен ми хареса предаването но прогнозата ми е че:
Атанас няма да хареса Антония/на мен ми идва малко "шумна", както каза тя с това хихотене/.
Гергана ми се връзваше по скоро със Стефан, а Светлана с Георги.
Има нещо злобно в Светлана, Георги ми е по скоро "голяма претенция", а Стефан е дошъл за шоуто, не ми се струва да му липсва женска компания.Гергана ми допада.

# 107
Ето линк към фейсбук страницата им

Две-три момичета са разкостили Антония, направо ми стана кофти... Тя също чете и коментира...
Според вас Атанас хареса ли Антония?

# 108
В този случай може би да, наистина. Аз скоро имах майстори вкъщи, ама им бях приготвила калцуни. Laughing Но и това е частен случай.

точно, и ние не ходим с външни обувки в нас, но все пак - телевизия, снимки, това онова Simple Smile

Даже са модернизирали майсторите и последният път сами си носеха калцуни, направо се удивих, модерна работа.  Mr. Green

"Явно не сте попадали на тези теми тук за събуването и затова се впечатлявате. Ако бяхте чели, щяхте да знаете, че 70 % от потребителките на този форум намират за селско да не се събуеш в чужда къща Smile"   сигурно са от тези, дето още на изтривалката се събуват   Mr. Green но достатъчно оспамихме.

Факт е, че нямам търпение до следващия епизод, виж не се сетих да им разгледам профилите, сега ще любопитствам  Embarassed

# 109
  • София
Защо мислите, че Гергана повече Стефан ще хареса? Според мен иска улегнал и печелещ мъж. Някой амбициозен и пробивен като нея.

# 110
Не е само балкански маниер това със събуването гледам разни корейски сериали и там дори в сериала ги дават че като отиде някой в друга къща веднага е събут и обут в чехли а след като във абсолютно всеки корейски сериал ги гледам че са по чехли съм сигурна че другото е адски неприемливо за тях. По бг сериалите поне не съм ги виждала по чехли.
Иначе аз също смятам че хората трябва да се събуват защото живеем в ужасно мръсни градове. Може би там където не се събуват е по чисто и няма толкова прахоляк и мръсотия по улиците в противен случай трябва да пускам прахосмукачка всеки божи ден. А иначе повечето хора като им идеш на гости и ти казват да не се събуваш го казват от куртоазия нали ги виждам че те са по чехли би ме убедило ако ги виждам че и те са с обувки и тогава няма да се събуя. Имала съм такива случаи виждам че хората си пердашят с обувки питам ги за чехли за всеки случай и като ми кажат да не се събувам си карам и аз с обувки.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 14:54 от Niss

# 111
  • Berlin
Оу и аз прочетох тук-там коментари относно Антония, и то от 1-2 жени, направо ужасни! Ама то смисъл няма да се започва коментар с тях, защото все едно спориш с радиото.

# 112
Оу и аз прочетох тук-там коментари относно Антония, и то от 1-2 жени, направо ужасни! Ама то смисъл няма да се започва коментар с тях, защото все едно спориш с радиото.

точно разглеждах, не срещнах лоши коментари, освен 1 , че роклята й била малка /по-грубо казано де/

ужасни хора има значи, тц тц

А пък Георги е написал под снимка на Гергана "само да ми падне", не разбирам що за изказване, не са ли си паднали вече  Mr. Green

# 113
  • София
Е то какво очакват те! Отишли в предаване и никой да не ги обсъжда по социалните мрежи. Не става така. Има и злобни хора.

За събуването съм за! Не може някой стъпвал в храчки от вън и да ми гази вкъщи. Ами ако имаш пълзящо бебче?

# 114
Е ,аз например живея в що годе нормален и чест град.Сутрин от къщи се качвам на колата или таксито и от колата в офиса.Не стъпвам по кал и други подобни описани истории.Пълзящо бебе имах и пак хората не се събуваха в къщи.Досатъчно е после един парцал и преди това прахосмукачка.Е като имах бебе ,предпочитах да не ми идват често гости ,но  когато се налагаше ,не са се събували.
Разбира се всичко си е въпрос на гледна точка.Имам леля ,маниачка на тема чистота,тя чисти всеки ден и то до такава степен ,че вече дървените врати и паркета са се развалили от търкане.У тях няма как да влезнеш с обувки.
Абе да не отместваме темата с това събуване.

# 115
За събуването съм за! Не може някой стъпвал в храчки от вън и да ми гази вкъщи. Ами ако имаш пълзящо бебче?

И аз това щях да пиша.....в случая със Стефан може и да не е хубаво и от значение,но по принцип си е така....а и то да е само храчки  ooooh! А и да не е бебе,моето като е на 4 почти се търкаля по земята,играе,пипа-абсурдно е...Все едно да не чистя никога и да го приемам за нормално  Rolling Eyes

Спирам да спамя....Нали след тези три двойки ще има и други или бъркам  newsm78

# 116
Според мен младоженеца снощи не си хареса булката от пръв поглед. От втори обаче може би ще  я хареса. Grinning

# 117
  • софия
Гергана ми се връзва повече със Стефан, защото той е тип "гъзар", бързи коли, струва ми се, че разполага с пари, съдейки по къщата в която живее, а тя ми е малко тип "кифла", но готина кифла Simple Smile
На мен ми дойдоха в повече шегичките на майката на Антония в ритуалната зала Rolling Eyes
Гергана и Светлана със силикон ли са според вас. newsm78

# 118
  • I want it all and I want it now.
Водещата и на мен не ми харесва.
Иначе много симпатичен ми стана Атанас.

# 119
  • София
Тя къщата може и голяма и хубава да е, ама и фирмата и къщата вървят в комплект с мама и тате. Гергана не ми е особено красива, но се поддържа доста и добре звучи. Всичките са някаква спортни, това ми харесва. Даже се надъхах днес и аз да поседя на крос тренажора.

Общи условия

Активация на акаунт