Женени от пръв поглед

• 59 815
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Преди време имаше подобен филм. Събират двама души,женят се и трябва да живеят година заедно и да се опознават. След края на срока се явяват на нещо като изпит и отговарят на въпроси,свързани с навиците на другия. Ако отговорят вярно на всички въпроси,печелят финансова награда. Естествено във филма се влюбиха и за да докаже мъжът на жената,че я обича,отговори грешно на последния,въпреки че знаеше кое е правилно. Нещо подобно би ми било интересно като формат.

# 136
Запис, гледах с интерес предаването и още като представиха участницие се досетих и как ще са двойките.
Според мен Георги и Гергана няма да се задържат, хората са го казали два остри камъка брашно не мелят.  Peace

# 137
Интересен експеримент. Иска се много смелост да участваш там.
Георги и Гергана са ми най-интересни . Според мен няма да станат двойка. На него му трябва жена от неговата сфера /софтуерен специалист или финансов анализатор/, добре изглеждаща би подхождала повече. Тази Гергана ми се струва доста напудрена от предаването. На него му трябва преди всичко не някаква манекенка, а умна и мислеща аналитично жена, което в никой случай не е тази Гергана. За това смятам че при тях няма да се получи нищо. Но той като стане известен и с тази професия и с този външен вид има шанс да намери многооооооо желаещи го за мъж жени Simple Smile Ще има избор поне . Laughing

# 138
А Стефан е досущ като Димитър Кърнев от D2

# 139
Но той като стане известен и с тази професия и с този външен вид има шанс да намери многооооооо желаещи го за мъж жени Simple Smile Ще има избор поне . Laughing

Като Джордж Клуни, вечния ерген.  Laughing

# 140
Запис, гледах с интерес предаването и още като представиха участницие се досетих и как ще са двойките.
Според мен Георги и Гергана няма да се задържат, хората са го казали два остри камъка брашно не мелят.  Peace
И аз мисля, че няма да се напаснат, защото най-вероятно и двамата са с големи изисквания за партньора до себе си.
Но снощи мен ме кефеше непосредствеността на Антония. Толкова беше емоционална, толкова жизнерадостна, според мен е създадена за семейство. Биха могли с избрания партньор да са много щастливи, ако се харесат като външност.

# 141
Съгласна съм, че Антония беше много слънчева и жизнерадостна, но честно казанао на мен това й поведение ми дойде малко в повече, на моменти ми изглеждаше незряло.
Не знам дали по принцип си е такава или е провокирано от притеснение пред камерата например....

# 142
  • София
Ми така, де. Laughing Не знам, аз съм си научена да се събувам и вкъщи си ходим по чорапи. Всъщност не съм  била някъде, където хората си ходят в обувките вкъщи.
В къщи всички се събуваме ,на гости само тук в нашия балкански регион го има това да се събуват гостите ти.Ми в едни хол ако се съберът 10-12 човека и всички се събуят..............то ще се разнесат всякакви аромати

Така е. Ама и само по нашия балкански регион газим кал до шия...Хората на запад си имат ТРОТОАРИ, затова не се налага да се събуват, като си ходят на гости. Crossing Arms

# 143
Според мен Атанас не хареса Антония, но пък тяхната връзка ми се струва с най-голям шанс да оцелее поради обстоятелства от личните им животи. Имам предвид това, че той е имал нелек живот, живее като че ли в общежитие, а тя е с голямо семейство и това би му било O.K. Георги и Гергана са ми голям въпросителен-или, или. Най ще си паснат, мисля, Светлана и Стефан. И двамата ми изглеждат диви, ще има много "ток", но няма да са заедно докато "смъртта ги раздели", т.е. бурна, но кратка история ще бъде.  bowuu

# 144
Според мен Атанас не хареса Антония...
Ще бъде интересно точно да видим изискванията на мъжете и жените, защото много често хората имат грешна представа за себе си и нивото на изискванията им към човека, който да застане до тях, са невероятни и не са съобразени грам с това, което самите те представляват. В посочения случай те са напълно равнопоставени по външен вид, по светоглед, по начин на възприемане на света или поне това се видя от първия епизод и начина, по който ги представиха. Затова ще е странно критериите на Атанас да са по-високи и много по-различни от това, което екипа от "учЕни" Crazy му избра, но няма да ме учуди, ако е така. Не ми хареса само, че тя е по-едричка от него, той някак малееше до нея. Тя е висока и с тая буйна грива, и по детски пухкави бузи го смалява някак.
Георги също няма да хареса Гергана според мен и то на лице, не заради друго. Не че той е супер красавец, но се има за такъв човека и позицията, която е постигнал в професията си, му дава повече самочувствие, отколкото трябва да има.  Wink
Светлана и Стефан ще отговорят най-много на критериите си за физическа привлекателност един за друг, според мен.

# 145
  • София
Според мен Атанас не хареса Антония...
Ще бъде интересно точно да видим изискванията на мъжете и жените, защото много често хората имат грешна представа за себе си и нивото на изискванията им към човека, който да застане до тях, са невероятни и не са съобразени грам с това, което самите те представляват. В посочения случай те са напълно равнопоставени по външен вид, по светоглед, по начин на възприемане на света или поне това се видя от първия епизод и начина, по който ги представиха. Затова ще е странно критериите на Атанас да са по-високи и много по-различни от това, което екипа от "учЕни" Crazy му избра, но няма да ме учуди, ако е така. Не ми хареса само, че тя е по-едричка от него, той някак малееше до нея. Тя е висока и с тая буйна грива, и по детски пухкави бузи го смалява някак.
Георги също няма да хареса Гергана според мен и то на лице, не заради друго. Не че той е супер красавец, но се има за такъв човека и позицията, която е постигнал в професията си, му дава повече самочувствие, отколкото трябва да има.  Wink
Светлана и Стефан ще отговорят най-много на критериите си за физическа привлекателност един за друг, според мен.

Ами то ако не се харесат физически, ще им отнеме много по-дълго време да се харесат духовно. Повече от един месец със сигурност.

Гергана е с много лош цвят на косата. Циганее й, тя и без това си има азиатско лице.

Ами всеки търси красив, умен и богат партньор. Ама не всеки го намира и трябва да се задоволи с "навит" партньор. И на мен ми се стори, че Атанас не я хареса. А това със сестрата-кума защо го направиха? За да постигнат психологическият ефект на уплашването и след нея всяка друга да му хареса?  newsm78 Горкият й мъж, той също видя реакцията на неприятно вцепеняване на Атанас...

# 146
Ами то ако не се харесат физически, ще им отнеме много по-дълго време да се харесат духовно. Повече от един месец със сигурност.
Така е, защото все пак всички или много по-голямата част от хората, се привличат по между си първо физически. Тия приказки, дето им ги изчоплиха зорлем, че "първо сърцето, после лицето" никога не са верни!

# 147
Ох Георги направо и аз бих го взела  Blush Много харесвам такива уверени и успели мъже  Heart Eyes

Това със събуването даже ми е странно, че се коментира  Grinning Никога не съм ходила някъде и да вляза с обувките, нито пък в нас някои влиза с обувките? Явно живеем в различни държави. Не си представям да ми гази килима с кални обувки, независимо дали имам дете, бебе или каквото и да е.

С и С ми се струват и на мен много подходящи, някакви леко шантави, смели, усмихнати, мисля че добре биха си паснали  Peace

# 148
Всички реалити се правят така, че да печелят максимално. Тук и дефектите са ефекти. Ако всички бяха като от каталог, нямаше да има интрига.

# 149
Хареса ми предаването, бях скептична, но го загледах, защото познавам една от участничките и исках да видя как ще се представи. Това, което мога да кажа със сигурност е, че не е нагласено, не са актьори и не получават пари за участието.
В началото като разбрах какво смята да прави, щях да припадна, стори ми се изключителна глупост и все още донякъде вярвам, че това е неприемлив експеримент, защото залагаш доста от себе си, живота си, емоциите си, които няма да бъдат пощадени в случай на"провал". Ето, например, на мен също ми направи впечатление, че Атанас не хареса Антония от пръв поглед. Сигурна съм, че очакваше момиче с друг външен вид, принцеска, и това е една от ужасните клопки на това "мачване". Няма как друг човек да знае толкова съкровени неща за предпочитанията ми. Има хора, на които нищо им няма и даже са симпатични, обаче като ги погледна и изпитвам гадни усещания, не бих искала да ги докосвам, целувам... И ако такъв ми се изправи в гражданското и съм заплашена от неустойка в десетки хиляди лева, как да кажа не... Ужас! Simple Smile
Двамата преуспели не са един за друг според мен. А в другата двойка момъкът ми се вижда някак си мекушав и несериозен един такъв, а мацката напориста и оправна, та не знам. Общо взето, двойките имат шанс, но не вярвам, че от някоя от тях ще излезе стабилен брак.

Общи условия

Активация на акаунт