Женени от пръв поглед

• 59 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Popule, такава жена сигурно е мечта за всеки мъж , но пък на тях поне в общия случай таргета им е друг - бизнесмени и т.н. А Георги доколкото стана ясно все пак е човек на заплата, дали може да си позволи трофейна съпруга и рояк дечурлига.. Освен ако не е собственик на фирмата, в която работи.

# 166
Аз пък Светлана грам не си я представям с Георги. На него му трябва нещо с доста повече стил и класа, хич не го виждам със Светлана, която е доста обикновена продавачка в някакво пернишко магазинче за бельо  newsm78 Струва ми се леко цапната в устата, леко луда глава и хич не я виждам точно с Георги. За него - изтънчена , нежна и красива дама. Точно тип кукла Барби си представям че би му паснала, но с по високо IQ  Wink

# 167
Да и аз не я виждам Светлана с Георги тя е по-остър камък от Гергана и определено не става за Георги няма да могат да мелят изобщо.

# 168
  • София
Светлана не е само продавачка, а собственик на магазина и доколкото успях да видя - бельото е качествено, не изглежда като китайско.

# 169
  • София
Popule, такава жена сигурно е мечта за всеки мъж , но пък на тях поне в общия случай таргета им е друг - бизнесмени и т.н. А Георги доколкото стана ясно все пак е човек на заплата, дали може да си позволи трофейна съпруга и рояк дечурлига.. Освен ако не е собственик на фирмата, в която работи.

Такава жена е мечта за всеки мъж, да, ама и Георги не е за изпускане. Wink Има перспектива в него. А в България такива жени има доста, стига да знае човек къде да търси - в университетите, които предлагат тъпи специалности.

Колкото до А и А - типични селянчета. Ако мъжкото селянче си мисли, че може да хване класна мадама, доста се лъже. Не и докато не "напълни портфейла". А това, както видяхме от живота му в общежитието, не е налице.

# 170
От къде ви стана ясно че Георги бил на заплата. Човекът си има сайт и там си пише SAP консултант е на свободна практика т.е сам си е шеф

# 171

Някой по назад писа, че имало статия за него в списание "Мениджър" как бил изкарал първият си милион.

Колкото до А и А - типични селянчета. Ако мъжкото селянче си мисли, че може да хване класна мадама, доста се лъже. Не и докато не "напълни портфейла". А това, както видяхме от живота му в общежитието, не е налице.

Едва ли има чак такива очаквания, но доколкото разбрах, тя е завършила История в СУ с отличие, та май интелектуално е по-напред от него.

# 172
  • София
Едва ли има чак такива очаквания, но доколкото разбрах, тя е завършила История в СУ с отличие, та май интелектуално е по-напред от него.

Може. Обаче с тая история накъде? Най-много учителка да стане...а и е грозновата, няма да хване богат мъж. Така че, за нея е отлично попадение мъжкото селянче. То ще издържа семейството в един момент. Обаче дали ще я хареса, че тя на туртичка прилича? Thinking А той пък с тоя прословут син костюм, на цял кондуктор се превърна - не че не му отива де. Joy

# 173
  • София
Не че е важно, но май в Благоевград каза, че е учила.

# 174
  • Тра-ла-ла
Момчето каза, че е от Родопите. Там по баирите манекенки не виреят  Mr. Green Така, че Антония му е таман

# 175
Ама мерак вирее навсякъде... Laughing

# 176
Може. Обаче с тая история накъде?

Явно на никъде за момента, щом е предпочела да работи като продавач-консултант.

За мен и двамата не са готови за брак. Тя е на 26 и още живее при техните, той все още учи и живее в студентска квартира. Ако действието се развиваше с 20 години назад във времето щеше да е по-вероятно да потръгне.

# 177
Само аз я харесвам Евелина явно Mr. Green В смисъл не ми е любимка някаква, но не ми е и неприятна и дразнеща. А в лице ми е доста симпатична.
И на мен ми харесва, само да и махнат очилата.
Антония има много хубави зелени очи.

# 178
  • София
Изгледах във Вбокс.
От мъжете на външен вид ми харесва Георги. Очаквах със Светлана да го съберат, Гергана ми изглежда малка за него, поне визуално.
Баща ми е работил преди време със Светлана на едно място, казва, че била много готина и луда.Утре ще и разгледам профила през неговия, че са приятели.Но четох на стената и, щастие и пожелават, някакви двусмислени изречения.Може би са все още заедно.
Не знам сега А и А къде ще живеят, май ще е заврян зет, защото не я виждам нея да иска да отиде в общежитието.

# 179
  • Sofia
Само един път седмично ли ще го дават?

Общи условия

Активация на акаунт