Женени от пръв поглед

• 59 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
На мъжкото Г бая му светеше погледът, което помогна за разчупване на гипса.  Laughing
Така де, разликата между грозната и красивата жена е... Точно две ракии.  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha
Вярно си е  Mr. Green

# 646
  • Тра-ла-ла
А на сутринта "Я, крокодил! И говори?!"  Mr. Green

# 647
На мъжкото Г бая му светеше погледът, което помогна за разчупване на гипса.  Laughing
Така де, разликата между грозната и красивата жена е... Точно две ракии.  Mr. Green
Това ми харесва, вече така ще го наричам!  hahaha

# 648
Последна реплика по въпроса за нагласяването на епизодите според очакванията (или за провокация) на публиката.  Peace
Първи епизод - стадото блее възхитено по адрес на А+А, Г+Г обират най-негативните и скептични коментари, С+С – под въпрос.
Втори епизод - С+С дърпат забележимо с едни гърди напред, Г+Г са реабилитирани и будят куп надежди, А+А се "радват" на тотален потрес и изпадат на дъното на класацията.
Мога да заложа на резултатите след трети епизод, но няма да споделя публично моите очаквания. Ще следя резултата за себе си.  Simple Smile

# 649
Аз съм гледала само епизод 2 и съм с коренно различни впечатления:
А+А - сладури, попътен вятър!
Г+Г - мътна история, не ги харесвам, да ми се махат от очите!
С+С - най-интересната за мен история, жалко за доброто момче, егати змията!

# 650
Да не забравяме, че Биг Брадър е на същите продуценти, триковете са подобни.

# 651
Да не забравяме, че Биг Брадър е на същите продуценти, триковете са подобни.
Joy Joy Joy Значи да очакваме компромати и интриги. Може някое скандалче, шамарче, пиянска оргийка. А защо не и смяна на партньори...Двойките познават ли се по между си?

# 652
1 епизод беше почти под знака на романса между АА. Малко се преекспонира конспирацията Wink

# 653
Да се включа и аз с мнение за наблюдаваното до момента. При Антония и Атанас не очаквам големи изненади. Момичето е много симпатично.
Някой по-рано беше публикувал мнение на Светлана от нейната страничка във Фейсбук. Явно чете коментарите и се притеснява. Фактът, че обръща толкова голямо внимание на хорското мнение, говори за голяма неувереност. Дано да успее с времето да я преодолее, иначе все ще прави компромиси, за да се хареса на някого, а това едва ли ще я направи щастлива.  Съчувствам и заради кучетата в къщата на съпруга!
Любимецът ми на този етап е Георги и ми е малко жал за него. Интелигентен мъж с много добро чувство за хумор.Не зная обаче какъв опит има с жените.С момичета като Гергана и нейните приятелки мъжете обикновено се забавляват, но не се женят за тях. Ако това все пак се случи, следва развод.

# 654
  • София
Според мен са подписали някакви предбрачни договори, затова не би имало последствия при някакъв развод.
За мен С и С и А и А са заедно, личи си в профилите във фейсбук, по коментари на техни познати, пожелават им много щастие, коментират ка са си наерили късмета на неочаквано място. На Гергана и Жоро са им по-ограничени профилите. Нейната профилна снимка е с един кон, впрегнат във файтон.Не мога да разбера зад коняЖоро ли е или някой файтонджия.Може би е от медения месец.

# 655
Само аз ли съм пропуснала профилите им? Дайте ги насам! Blush

# 656
  • София
Последна реплика по въпроса за нагласяването на епизодите според очакванията (или за провокация) на публиката.  Peace
Първи епизод - стадото блее възхитено по адрес на А+А, Г+Г обират най-негативните и скептични коментари, С+С – под въпрос.
Втори епизод - С+С дърпат забележимо с едни гърди напред, Г+Г са реабилитирани и будят куп надежди, А+А се "радват" на тотален потрес и изпадат на дъното на класацията.
Мога да заложа на резултатите след трети епизод, но няма да споделя публично моите очаквания. Ще следя резултата за себе си.  Simple Smile

А, много моля, значи аз съм вече на втория епизод.  bowuu Laughing

# 657
Съмнявам се да има чак такава конспирация - участниците да не са такива, за каквито се представят, да се правят на маймуни за хонорари и тепърва да правят епизодите.

В началото имаше съфорумка, която каза, че е виждала Г. в офиса им.
Мъжкото С явно си е бояджия в автосервиза на баща си - някой беше пуснал адреса.

Според мен епизодите са заснети вече и заветните 4, 5 или 6 седмици са минали (някой разбра ли колко точно седмици ще са?). А+А и на мен ми изглеждат отчаяни, а Г+Г и С+С най-вероятно са го направили за слава Laughing

Скоро ще трябва да пускам новата тема - дайте идея за анкета и какво да се добави на първа страница Grinning

# 658
  • София

Значи Овен....лъскав фасон и голямо самочувствие, а зад него - мухльо. Ами не ме кефят Овните  Laughing
Любопитно ми е квалификацията мухльо от къде дойде newsm78? Не са ли изхвърляния такива крайни мнения,без да познаваш лично някой.

# 659
  • Berlin
Обичам мъжете Овен аз.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт