Вежди - грижа, оформяне, растеж :) - 2 тема

• 153 574
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
И моите бяха доста зле. Мазах ги около 2-3 месеца със стимуланта на Икаров и скрих пинсетата за 2 седмици(доста тежко изживяване). После осъавих само косъмчетата, които ми "трябваха" за мечтаната нова форма и зачаках, като м/увременно попълвах смолив. Дясната ми вежда вече е възстановена, лявата има още нужда, но и нея я бях белязала с обица за разкош :d та там нещата са по-сложни-продължавам с грижите. Колкото до приятеля ти-излишно се тревожиш според мен. Аз вече го избивам на майтап. Wink

# 286
# 287
Здравейте ,аз ще помоля някой да ми препоръча добър козметик в Пловдив,за да ми оформи веждите.Първата козметичка при която бях доста ги окипази,следващия опит беше от приятелка,посмали ги но пораснаха пак с известна разлика.Искам някоя добра просто да ми ги уеднакви.Имам доста материал и разликата взе доста да личи.

П.П.Живея в центъра .

Благодаря,предварително.  bouquet

# 288
Здравейте ,аз ще помоля някой да ми препоръча добър козметик в Пловдив,за да ми оформи веждите.Първата козметичка при която бях доста ги окипази,следващия опит беше от приятелка,посмали ги но пораснаха пак с известна разлика.Искам някоя добра просто да ми ги уеднакви.Имам доста материал и разликата взе доста да личи.

П.П.Живея в центъра .

Благодаря,предварително.  bouquet

Фоксита във форумаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=833757.msg31564825#msg31564825 , която е Вержи в живота. https://www.facebook.com/VerjiGanchevaMakeUpArtist

# 289
Момичета мажете ли си веждите с нещо хидратиращо  ?  Моите в последно време много се белят във вид на някакви люспи , предложете нещо с което да ги мажа  Cry

# 290
Преди време и моите се белеха, реших проблема като когато си мажех лицето с крем мацвах малко и на веждите.
Сега и аз да попитам нещо, с кое се постигат по-естествено изглеждащи вежди - с молив или сенки?

# 291
  • Street of Dreams
Със спирала.
На второ място слагам сенките.
Разбира се - всичко е до техника.

# 292
На мен ми ги махаха с конец последно.Много интересна техника и доста по-бавно растят.Вежди с грим никога не съм оформяла.Ще ми е интересно някога да пробвам.Вижда ми се доста трудно,а и нямам нужда от попълване,не харесвам модерните подчертани дебели изкуствени вежди.За беленето рициново масло или худратиращ балсам с урея на докрор Тайс.

# 293
Втори месец вече мажа веждите със серума на Икаров за бърз растеж, но засега не забелязвам сериозно подобрение  Thinking
Въпрос към тези, които са го използвали и имат ефект, след колко време се прояви?

# 294
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега и аз да попитам нещо, с кое се постигат по-естествено изглеждащи вежди - с молив или сенки?
С нищо Mr. Green
Сега, сериозно- от приятелки, които си подсилват веждите, знам, че сенките са по-добрият избор. И да са поне един тон по-светли от самата вежда, за да не става прекалено.

# 295
Вежди с грим никога не съм оформяла.Ще ми е интересно някога да пробвам.Вижда ми се доста трудно,а и нямам нужда от попълване,не харесвам модерните подчертани дебели изкуствени вежди.За беленето рициново масло или худратиращ балсам с урея на докрор Тайс.

И аз не съм, точно затова ми е интересно да пробвам Grinning

# 296
С молив или с черни сенки матови дали става?Че моите са много черни.
Или някакъв специален молив за вежди? Също и с каква четка се оформят вежди?
Абе в тая тема съм боса изобщо  Grinning

# 297
  • Street of Dreams
С плоска и скъсена четка. Сещаш ли се,  или да показваме?
Аз използвам   сенки по-тъмни от естествения цвят на веждите ми, защото косата ми е боядисана от Русо в черно. Използвам bareminerals the mirrors and smokes, универсален цвят, който стои естествено на почти всеки.

# 298
Момичета , имам нужда от съвет. Напоследък веждите ми падат повече от нормалното и имам празни местенца по формата им , повече си личи в самото начало на веждата . Четох , че чесъна помагал , но как точно се използва - колко време трябва да стоят намазани , колко често се мажат ? Други съвети също биха ми били от полза .

# 299
Момичета за вежди мога да ви препоръчам в София една моя колежка, която завършила в Украйна, а там на форма и корекция обръщат огромно внимание. Тя е гримьор (в украйна козмитичките скубят косми на други места) има школа за подготовка за гримьори в Украйна. Сега живее и работи в София!
https://www.facebook.com/stylistgan?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт