Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • На остров
Какво е ОЛХ ?

За да не спамя само с въпроси ще покажа за момента какво ми е харесало  Simple Smile, ако случайно някой има опит или мнение  ще се радвам да го чуя.

в синьо и бяло  и може да се избере и такова шаси

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 20:21 от One11

# 31
  • София
Новото име на продавалника.

# 32
  • София
ОЛХ е продавалник  Laughing
Щяхме да вземем коша заедно с количката, но вдигнаха цените главомолно и трябваше да дадем 300лв за кош за новородено, а от ОЛХ този го взех за 60лв с 10лв доставка по еконт...  Mr. Green
Количката има вариант да дойде утре, защото ми пратиха смс от спиди, да чакам пратка, а друго не се сещам какво да е.

# 33
  • София
Здравейте,  търся си количка и искам да се включа в темата. Скоро ще искаме да се разхождаме навън, а нямаме количка. Харесала съм си модела S-line на Adbor, можете ли да ми кажете къде в София мога да я видя?

# 34
  • София
boby_, в лабиринт бебе можеш да ги видиш

# 35
Здравейте, харесах си количка от намаленията на Айко, но не мога да намеря нищо за нея в интернет. Ето за тази количка става въпрос :

https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=85635

Предполагам, че Candy е името на модела, а не на марката и за това не мога на я намеря. Някой ако знае марката или има отзиви ще съм много благодарна   bouquet

# 36
  • Anywhere
 Meqq като гледам дизайна е от нароилите се напоследък полски колички! Удобни, с много функции, но и много тежки! Под това име нищо не излиза, даже и в полските сайтове newsm78

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 22:27 от pretty shy

# 37
# 38

Това, което ми прведе гугъл преводача ми се струва тежка Simple Smile

# 39
Здравейте, искам да следя темата защото се обърках. Макар да е рано искам с ваша помощ да се спра на модел (и) ,които да видя на живо и да имам вече окончателен избор за покупка. Дъщеря ми я бутах в Чико трио ливинг и макар негативните коментари във форума, останах доволна. Не я запазих, продадох я. Сега мислих за Стоке, но се отказах. Спрях се на Jane rider с кош транспортер 2 но все чета че били тесни и взех дa се колeбая  newsm78
Бихте ли споделили кои колички среден и висок клас са най- предпочитани в момента Simple Smile Не искам триколка, искам цяла дръжка, приличен багажник, лека и маневрена с хубав дизайн хаха

# 40
  • София
За матрикс коша се пише, че е тесен, не за  Jane по принцип.

Иначе точно в момента ако трябваше да купувам количка и  нямах никакви финансови ограничения директно бих взела новия сайбекс http://cybex-online.com/bg/pushchairs/priam.html със седалка лукс.

А понеже не съм фен на кошовете за новородено много ми допада и новата Нуна Михх.

И армадилото си ми остава голям любимец. (Въпреки, че при Armadillo Flip XT  са се оляли с цената, но пък е съвместима скош за новородено.)

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 00:23 от Angel_Dust

# 41
Vitaminka благодаря много за информацията   bouquet

Аз по принцип не харесвам полските, твърде големи и тежки ми идват, но тази не изглеждаше така. Но явно си е тежка и след като няма много информация за нея, няма да рискувам и ще се откажа.

# 42

Да бебешкия кош. Ще я видя на живо аз, остава ми фаворит.
А тези сайбекс какво прозиводство са и никъде не намирам цени?

# 43
  • София

Сайбекс е немска фирма.
В сайта на рая тойс им има цените, специално тази количка си купуваш по отделно всичко -  избираш си шаси, гуми, седалка, кошове и т.н. и 2000-3000 лв излиза според зависи какво точно си купиш.

# 44
  • на пясъка при черупките от миди

Сайбекс е немска фирма.
В сайта на рая тойс им има цените, специално тази количка си купуваш по отделно всичко -  избираш си шаси, гуми, седалка, кошове и т.н. и 2000-3000 лв излиза според зависи какво точно си купиш.

Да споделя за cybex в раятойс, че ги чакам да ги видя на живо. Бяха казали, че моделите от 2015 ще ги имат около 15 март, обаче звънях вчера и се оказа че най рано ще ги получат на 15 май. Освен това при поръчка имат над месец доставка  #Crazy Опитвам се да ги разбера, че рачработват нов бранд, но методите и сроковете им са плачевни. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт