Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Аз другия кош само съм го виждала преди да се роди малкия, не съм го слагала в него, но тогава бебе на 5-6 месеца си лежеше спокойно в него. Може и на мен да ми се струва, че е тесен този Матрикс, не ангажирам никого с мнението си  Wink Така или иначе установихме, че не ми е удобно да го ползвам едновременно и като кош за кола и за количката, тежък е за постоянно разнасяне и щяхме да поръчваме отделно столче за коша, сега решихме да монтираме Матрикса в колата, а за количката да си поръчаме онзи другия (стига да дойде, че днес трябваше да е при нас, а ни вест, ни кост, пак ще пиша на продавача).

# 616
  • София
Аз съм с Муум и Матрикса го използвах с количката около 5 месеца, после се стопли времето и преместих малката в летния кош. а Матрикса си го монтирах в колата. Използвах го до около 10ти месец и смених коша за кола, а Муума още го ползвам, въпреки че малката вече е 10,500 кг ми е удобна и много маневрена  Peace
А Матрикса не е толкова тесен, аз си взех и допълнителен матрак и стана много удобно Simple Smile

# 617
Много харесвам jane muum, но за бюджета ми са скъпи, затова реших да потърся втора употреба, но не успях да намеря нещо сполучливо.
В крайна сметка купх Retrus 2 in 1 Danco. Това са полски колички, с помпащи гуми, амортисьори  и всичко необходимо в комплекта с изключение на чадър. Всичко това на скромната цена от 480 лв., а аз имах и 15 % отстъпка и ми излезе доста евтино. Сумата, която бях приготвила беше 600-650 лв.

Към момента съм доволна от количката, но я ползвам от много скоро и не знам дали ще бъда доволна след 1 година. Много лесно се управлява и е изключително маневрена. Единственият проблем е, че трудно я събирам в багажника. Но шасито и е голямо, колкото на повечето хубави колички. Така, че не е недостатък на само на тази марка.
След година -две пак ще споделя дали съм доволна от модела.

Относно чадъра - на чиполино пасва идеално.

# 618
  • Cyberspace
Разписвам се като недоволна от лятна количка Chipolino Rio Bueno  Crossing Arms
Предните гуми са толкова "гъвкави", запъвам се дори на камъче чакъл. Количката моментално спира, защото предните гуми имат някакво подобие на амортисьори, директно се огъват и наникъде. Малка дупка или неравност да има и колелата запъват и започват да се огъват, буквално... Даже познати все се вайкат "Внимавай, ще го счупиш, много се огъва" Mr. Green Плюс това предно дясно колело на малко по-гладка повърхност, примерно на мозайката във входа не иска да върви, а се сурка по земята. Нещо не иска да се върти добре, запъва леко настрани в едно положение и започва да се сурне... Понякога просто си вървя по абсолютно равен тротоар, гумата запъва, огъва се и спира... Ама аз докато спра съм се забила директно в количката. Споменатам това, защото коментирах с три майки със същите колички и те имат абсолютно същия проблем точно с това колело  Tired  Но така, за 170лв. - толкова...

# 619
Имах същия проблем с едно лятно Беротни, онзи ден пак гледах една жена с една лека лятна количка как се напъва по дупките, накрая хвана количката под мишница и я пренасяше през дупките   ooooh!  След Бертонито от миналото дете (което ползвах няма и седмица, защото просто беше невъзможно) реших че на мен в тия дупки такава количка не ми трябва. Та сега си джиткам с голямата и тежка JANE. С големите гуми съм идеална по off road шофирането  Mr. Green

Между другото дойде ми новия кош и каквото и да говорим е доста по широк от Матрикса, съжалявам, че нямам ролетка в себе си, но виждам бебето в единия и в другия кош. В този новия спи с вдигнати ръце до главата Simple Smile

# 620
  • Cyberspace
Аз друго такова чудо не съм виждала... Бутах чужди летни колички и никоя не беше толкова зле. Иначе имам и голям танк Тако - полска, чудна, нямам забележки изобщо, но малкия вече не е толкова малък и като цяло почти не ми трябва количка, затова реших да я пускам за продаване и да му взема триколка. При нужда вадя лятната, но е такова предизвикателство да се придвижвам с нея, че ми идва да я зарежа до някой контейнер...  ooooh!

# 621
Здравейте,

Някой знае ли дали в Пловдив има магазин, предлагащ Бейби Дизайн. Искам да видя на живо Бейби Дизайн Мини, а я откривам само онлайн. Благодаря!

# 622
  • София
Здравейте отново!

Този път съм с по-конкретен въпрос, дали някой ще може да се отзове?

Имам закупено шаси за Mutsy Evo.
Двоумим се дали да си купим отделно кош за новородено + столче за кола, или да се вземе комбинирано кошче (кош за новородено до 6 месеца, което може да се ползва за кола докъм 9-10 месеца, както ми обясниха).
За съжаление, както съм писала и по-рано, не мога да отида да видя и избера лично, тъй като лежа от месеци, а мъжът ми има вече препоръки, както и приятелите, но на мен все още не може да ми изкристализира решението....

Моля за съвет, както и за всякакви други отзиви за модела Mutsy Evo. Благодаря.

# 623
Как се казва този комбиниран кош, който става на столче за кола. Или ако може линк към него. Аз съм го пропуснала, а заглеждам Mutsy Evo u Transporter.

# 624
# 625
Че това си е колкото една цяла количка...

# 626
Здравейте момичета,моля за мнения за тази количка -http://www.hippoland.net/hauck-kombinirana-kolichka-2v1-malibu-duo-set-black
Много се колебая-с първото ми детенце имах комбинирана количка на Джейн с кош Матрикс-да беше удобна за бутане,нооо много огромна и трудно влизаше в багажника,за транспортиране беше трудно -тази на Хаук гледам е много компактна,но за да е толкова евтина сигурно си има и тя недостатъци,така че много ви моля бихте ли спорелили ако имате впечатления лесно ли се бута с тези по-малки колела,удобна ли е,ще издържи ли според вас 2-3 години и лесно сглобяема и компактна ли е?
Предварително благодаря  bouquet

# 627
  • София
Rafiqa - отделни.

# 628
  • Варна

Двоумим се дали да си купим отделно кош за новородено + столче за кола, или да се вземе комбинирано кошче (кош за новородено до 6 месеца, което може да се ползва за кола докъм 9-10 месеца, както ми обясниха).

Доколкото ми е известно комбинираното кошче Mutsy Traveller вече не се произвежда.

# 629
Здравейте! Харесах си количка Jane Muum 2014  много лека и маневрена, друга не съм бутала такава, ползвал ли я е някой, и имате ли впечатления. Също съм си харесала цвят папая, но се оказа че никъде в софия е могат да ми я достават, как може такова нещо?
https://www.google.bg/search?q=jane+muum+papaya&biw=1280& … .html%3B800%3B600

Общи условия

Активация на акаунт