Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 703
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
boby_, а самата количка лека ли завива? Спрели сме се на същата, само цветовете са други, шасито е идентично, но още не сме я видели на живо. Също събира ли се в асансьор или багажник на кола?

# 601
Днес водих милото да видим Danko Retrus, която ми беше много легнала на сърцето. На втори прочит има неща, които ме разколебаха. За смретка на това се загледахме в по-скъпия модел на Retrus и покрай него загледахме и Dada Paradiso. Някой ползвал ли е и може ли да ми даде мнения за тези модели (абстрахираме се от цветовете за момента, тях ще ги решавам като избера количката):

http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-2v1-glamo … ada-paradiso-2015
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-carmelo-l … bug-dada-paradiso
- тази е по-ниска и като че ли компактна, като за мен, че съм дребна, но пък милото реши, че рамата била нестабилна в сравнение с другата
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-2v1-stell … -roma-retrus-2015

И още едно въпросче - някой знае ли, тези килограми на рамата дали са без колелата? Защото 5кг за Дада-то ми се стъруват много малко, а в магазина твърдят, че били около 8кг...

Редактирам се за още един въпрос - някой знае ли дали към тези колички може да се прикачи приставка за возене на по-голямо дете? Нещо такова http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxNjAw/$%28KGrHqMOKp!E5YZz,c+IBOf%29bG%283-w~~60_57.JPG

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 14:48 от краставичка

# 602
  • София
boby_, а самата количка лека ли завива? Спрели сме се на същата, само цветовете са други, шасито е идентично, но още не сме я видели на живо. Също събира ли се в асансьор или багажник на кола?

Бубинка много лесно и леко си завива. Иначе и аз се притеснявах за асансьора, защото все пак сме на шестия етаж, но си влиза без проблем. И в багажника ни се събира, който ми се струва стандартен не е нито голям, нито много малък. На теб каква ти е колата?

краставичка
Аз лично съм много доволна от Dada Paradisoto, но ти разбирам колебанията  Simple Smile и аз се чудих много време, защото и Retrusа много ми хареса. Както писах вече, бута се много лесно, дамаските много ми харесват. Кошовете са широки, комфортни, свалят се лесно. Смятам, че е много добър избор и си заслужава парите. Този модел Glamour Pepit също го видях на живо и е уникален.

# 603
Знаете ли дали кош за новородено Jane Nomad е съвместим с рамата на Jane Slalom Pro?  Praynig Дано някои може да ми помогне, че си харесах кош, ама е в другия край на България  Crazy

# 604
  • Варна
Знаете ли дали кош за новородено Jane Nomad е съвместим с рамата на Jane Slalom Pro?  Praynig Дано някои може да ми помогне, че си харесах кош, ама е в другия край на България  Crazy

Да, съвместими са.

# 605
Здравейте, искам да попитам, имате ли впечатления от количките на Adamex и по - спечиално моделът Lara?

# 606
Адамекс гледах наскоро в Пловдив, обясниха ми, че са доста близки до повечето полски колички, които навлязоха, но ги сравниха конкретно с S-Line, че са по-леки и много по-компактни, когато се сгънат.

Относно DaDa-то, най-после я видях и както очаквах, се спряхме на нея. Ще бъде Leo Pastel Mint http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-leo-pastel-mint-dada-paradiso-2015

Зимният кош наистина е голям, но всичко по количката много ми хареса, леко се бута, лесно завива, въпреки че е с две колела отпред, а не е триколка. За сравнение пробвах и това Cosatto http://e-chipolino.com/6151/Cosatto%20%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D … 20Pitter%20Patter , но предното колело изобщо не завиваше, а по-скоро се влачеше, при опит да я завъртиш назад или на място. Не ми хареса, при все, че беше вътре в магазина на гладко и равно. Представих си навън колко ще ме ядосва докато и свикна.

Радвам се, че най-после избрахме, че си беше сериозно "перо".

# 607

Да, съвместими са.

Благодаря. Поръчах го, че тоя Матрикс ме измъчи. Бебето е на няма и месец, а едва се събира вътре.

# 608
  • Варна
Благодаря. Поръчах го, че тоя Матрикс ме измъчи. Бебето е на няма и месец, а едва се събира вътре.

Това според мен е невъзможно тъй като дължината на кошът Matrix е 68 см.
Вероятността детето на един месец да е с такава височина е ........, не че не са възможни изключения, но по - скоро невероятна.
Широчината е някъде към 28см. и също е достатъчна според мен.

# 609
  • срещу двата комина :)))
аз, тъй като също се колебая за Матрикс, се чудя как така не се събира бебето, след като разликата в  размера с Микрото е само 2-3 см  newsm78 а всеки казва, че Микро е идеален кош ...

# 610
И на мен Матрикса ми е вариант. Ще го видя и на живо, но ми се струва, че до 5 месеца ще може да се ползва (ако бебето  не е много едро). На Jane Muum доколкото знам седалката за 6м+ има пълно легнало положение, та може да се ползва и от 4м, и от 5м.

# 611
И на мен Матрикса ми е вариант. Ще го видя и на живо, но ми се струва, че до 5 месеца ще може да се ползва (ако бебето  не е много едро). На Jane Muum доколкото знам седалката за 6м+ има пълно легнало положение, та може да се ползва и от 4м, и от 5м.

ами аз ги видях и двата на живо , и с консултантите в магазина говорих и те казват, че няма голяма разлика... ама като нямам идея колко голямо е едно бебе и не мога да си го представя в коша  Laughing затова и така питам... колко са големи та не се събират  Embarassed

# 612
Според мен проблема е в широчината , а не в дължината. Бебето сега е около 4,5 кг и ми се струва че широчина му е тясно.

# 613
Синът ми на 4м е бил 64 см, а на 6м - 72см. А за широчината не знам...

# 614
Синът ми на 4м е бил 64 см, а на 6м - 72см. А за широчината не знам...

широчината, поне на матрака за Матрикс и Микро е еднаква  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт