Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,

Търся лека количка, като бих искала да отговаря на следните условия:
- цяла дръжка
- пълно легнало положение или поне такова, което да е удобно за сън
- приличен сенник, макар, че вече имам закупен универсален, така че това не е голям проблем
- добър багажник с лесен достъп до него
Предложиха ми Mountain buggy Nano и Armadillo City. Харесах в нета Babyhome Emotion, но не виждам да се предлага в България. Знаете ли от къде мога да закупя Emotion или да предложите друг вид количка, която съм пропуснала да открия?

# 661
  • София
Освен армадило(не само ситито), може и сайбекс - калисто и някои от новите им модели, бритакс - б-агиле, солата на мамас и папас, инглезина авио например...
Emotion тук няма, виждала съм в английския ибей внос от щатите... не излиза много изгодно, не съм й сигурна до колко й е легнало легналото, т.е. дали е съвсем подходяща за новородено.
Ако не е за новородено - бейбизен йо-йо също става

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 14:59 от Angel_Dust

# 662
Благодаря за предложенията. Детето не е новородено, на 1,5 г., но търся хубаво легнало положение, защото спи доста на обяд и често навън. Ще потърся кой предлага Сайбекс, но останалите са по-тежички, търся нещо максимум 7 кг, че Мутси количката, която ползвам в момента си е доста тежичка.

# 663
  • Варна
Благодаря за предложенията. Детето не е новородено, на 1,5 г., но търся хубаво легнало положение, защото спи доста на обяд и често навън. Ще потърся кой предлага Сайбекс, но останалите са по-тежички, търся нещо максимум 7 кг, че Мутси количката, която ползвам в момента си е доста тежичка.

Може да погледнете и Recaro Easylife, не е много легнало положението за сън, но мисля, че е достатъчно за дете на 1.5г.
За сметка на това е лека и компактна.

Ако бюджета позволява волности, варианти може би биха били

Babyzen Yoyo
icandy raspberry
Bugaboo Bee

# 664
  • София
Сайбекс ще ти е тежичка тогава - виж йо-йо, то е по-леко 7,5 кг.
По-леко - с две дръжки.

# 665
  • софия
Здравейте! Спряла съм се на този модел количка http://www.baby.labirint.bg/index.php/kolichki/kombinirani-kolic … art_category_id=4 , ако някой я ползва вече ще съм благодарна за мнение . Благодаря предварително   bouquet

# 666
  • Anywhere
Има отделна тема за количките Адбор , Зипи и С- лайн. Вижте за мнения там!

# 667
  • Варна
По-леко - с две дръжки.

Всъщност YoYo e 5.8 кг.

# 668
  • София
Здравейте! Спряла съм се на този модел количка http://www.baby.labirint.bg/index.php/kolichki/kombinirani-kolic … art_category_id=4 , ако някой я ползва вече ще съм благодарна за мнение . Благодаря предварително   bouquet
Виж я на живо и си прецени. По едно време бях решила твърдо да е S line, но като я видяхме на живо с мъжа ми се разубедихме. Не затова, че е голяма, това беше + за мен, но материите много некачествени и изкуствени. Отделно ми идват кичозни с шареното по гумите. Но пък са маневрени и удобни явно, често ги виждам по улиците.

# 669
  • Варна
Някой да има отзиви за тази лятна количка - http://rayatoys.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA% … D0%B0-Sally-11756

Търся лятна, която да е удобна за спане, компактна за кола и лека, обаче това което ми прави впечатление на повечето е поставката за крачета. Дъщеря ми,  на 1 г и 8 м. още не стига поставката и ме притеснява, че ще и се умарят крачетата така висящи. Rolling Eyes

# 670
  • София
По-леко - с две дръжки.

Всъщност YoYo e 5.8 кг.

Мда, още по-добре, нещо ги омешах... Обаче и IcandY и Bee идват по-тжки от  кг...

# 671
  • Варна
По-леко - с две дръжки.

Всъщност YoYo e 5.8 кг.

Мда, още по-добре, нещо ги омешах... Обаче и IcandY и Bee идват по-тжки от  кг...

Така е да, те са към 8 кг.
Причината за това е, че има възможност седалките им да се поставят и в посока към родителите и напред.

# 672
 Здравейте момичета, търся съвет коя от двете колички, които сме харесали според Вас е по- добрия избор.
http://www.bebelandia.bg/product/26694/jane-detska-kolichka-muum … s-3-v-1-2015.html
Или
http://www.bebelandia.bg/productv/56332/peg-perego-bebeshka-koli … ortivo-3-v-1.html

В момента цените са им горе-долу еднакви. Ще съм много благодарна на всякакви съвети и мнения.  newsm78

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 18:46 от cvvety

# 673
Втората не се отваря, но принципно Пег перего са много хубави колички. Виждала ли си ги на живо? Ако не си, ги виж задължително.
Аз много исках Хане Миум, но като я видях на живо, малко се разочаровах. Пак я харесвам, но просто не беше моята количка.

# 674
Оправих линка на peg perego. Виждах ги на живо и двете са хубави. Материята на сенниците на jane е по -хубава и колчката е малко по лека. Минуса е,че чакам юлско детенце, а "летния" кош няма чувалче за зимата и трябва да се купи допълнително- някакво универсално. Peg perego коша за новородено става за кола, има повдигащ механизъм за гръбчето на бебето и има система коша да се проветрява отдолу. И двете колички изглеждат много добре и са много удобни. С промоцията в момента на вносителя на peg perego двете излизат горе фолу на една цена.

Общи условия

Активация на акаунт