Колонхелп - ползвал ли е някой?

• 40 226
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
Да ви кажа и аз си взех. Като се замислиш 45лв обаче на ден ти се пада по 1,5 а тия пари къде ли не съм ги дала. Пия го втори месец,да съм свалила 3кг,ама и аз не съм сериозна относно диетата. Хляба и газираното премахнах,но сладкото немога да се откажа от него. С водата нямам проблем,оп.еделено обаче стомаха ми се регулира и сухата храна не ми е проблем. А след таратора с колонхелп не се чуствам с промити черва някак по ми е заситено. Ще си изкарам курса,т.рябва. остоянство

# 31
Невероятно или не ползвам колон хелп от около 2 седмици и съм качила 4кг незнам дали е в следствие на него или не,но при положение че казват че се слабее от него,а аз двбелея е странно.

# 32
Ползвам го от десетина дни и съм доволна, освен че се чувствам добре, усещането за тежест изчезна, засиштам се с много по малко храна,не спазвам някакъв специален режим, даже хапвам и сладко, на кантара нямам особено впечатляващи резултати, но поне е надолу,доволна съм и ще продължавам.

# 33
тези, които го ползвайте споделяйте и как мърда кантарът?
регулира ли стомаха както рекламират?някакви други усещания имате ли?

# 34
  • гр. София
Здравейте и аз си го купих днес и от утре сутринта го започвам ,ще пиша за да споделя резултатите Simple Smile

# 35
Като гледам май никой, включително и аз,няма с какво да се похвали, давайте да търсим следващото чудо.

# 36
хайде де, мацките, които си го закупиха (ако изобщо са го купили) - резултати има ли, няма ли, да си даваме ли парите?  Laughing

# 37
  • Sofia
Здравейте, моя приятелка си го купи и ям от нейното за да съм съпричастна с нея Joy
Пила и яла съм какво ли не, но честно казано това ми харесва, на вкус ми е адски отвратително, но пък се храня по малко, дори и не усещам глад.Ям го втори ден, така че едва ли ще имам кг смъкнати, но коремчето поспадна. Нямам изгода да правя реклама, но от този сайт дават на промоция от 39 лв с безплатна доставка..http://colonhelp.bg/comanda/index.php?no_bucati_ch=1

Ако не помогне, няма да навреди:)

# 38
Здравейте, моя приятелка си го купи и ям от нейното за да съм съпричастна с нея Joy
Пила и яла съм какво ли не, но честно казано това ми харесва, на вкус ми е адски отвратително, но пък се храня по малко, дори и не усещам глад.Ям го втори ден, така че едва ли ще имам кг смъкнати, но коремчето поспадна. Нямам изгода да правя реклама, но от този сайт дават на промоция от 39 лв с безплатна доставка..http://colonhelp.bg/comanda/index.php?no_bucati_ch=1

Ако не помогне, няма да навреди:)

сподели впечатления, как се чувстваш вече месец след като го пиеш?

# 39
Здравейте,включвам се и аз в темата, закупих си Колонхелп преди 1 седмица и от тогава го пия редовно. Започнах по 1 път на ден, 4 дни и наистина се усещах сита и не ми се ядеше. От 4тия ден почнах по 2 пъти на ден, но много взе да ме боли стомах, затова го намалих на 1 път пак. Засега не виждам резултати в кантара или дрехите, но си ходя редовно до тоалетна, аз и преди си ходих...Забелязах че пия повече вода от както го приемам, и то защото съм жадна. Преди пиех по 1,5л максимум на ден, сега по 2-3л. Това е от мен по темата, смятам да продължа да го ползвам и като ми спрат болките пак да увелича дозата, дано вземе и кантара вече да мърда на долу. Ще пиша пак ако усетя някаква промяна Simple Smile Успех на всички в слабеенето Simple Smile

# 40
Здравейте! Да споделя и аз моите впечатления от Colonhelp! Пия го от 5 дни. На кантар не съм се теглила преди да започна, така че за кг в цифри не мога да говоря. За мен отслабването се вижда по дрехите ми, а не по цифричките на кантара. За момента не бих казала че съм отслабнала, но за 5 дни няма как и да съм. Но апетитът ми определено е намалял. По-скоро ми се пият течности отколкото да ям. Това за мен е добре, защото щом съм намалила храната, значи скоро ще има и промяна в талийката. Аз и преди си пиех доста вода - около 2-3л. на ден. Забелязвам, обаче, доста добра промяна в кожата на лицето ми. Участъците около очите и носа ми преди се омазняваха много, а сега значително по-малко и кожата на цялото лице е много по-гладка. Да отбележа - не съм ползвала никакви по-различни мазила от преди приема на Colonhelp. Посещенията в тоалетната се увеличиха и съм много доволна от това.
 Та, за момента съм доволна и смятам да продължа прима на Colonhelp! Ще споделя как съм и след месец!

# 41
Здравей, аз много упорито 2 седмици приемах Колонхелп, в първите 3-4 дни почуствах лекота прибра ми се коремчето, но докато го приемах (с кисело мляко) винаги усещах песъчинки, най-вероятно можете да прецените, когато попаднат песъчинки в храната ми чува се е и се усеща общо взето доста неприятно дори намерих малко камъче. Някой друг усещал ли е песъчинки намирал е нещо, което е трудно смилаемо?

# 42
Тъй като магданоза ми е неприятен на мириз, ям дозата с кисело мляко без да я дъвча и не съм усещала песъчинки. Но това с камъчето е ужасно

# 43
Здравейте, от близо 10 дни гледам няма коментари по темата, явно няма развитие от ползването на Колонхелп и при вас. Аз да си призная честно, ограничавам се от към сладко и тестено, но и резултати нямам , ефектът е че съм по-жадна и пия по 3 л на ден вода. Също така и ходя често до тоалетна. Смятам да си довърша кутията и да не взимам друга. За мен този продукт няма смисъл да се взима за отслабване, за прочистване- да, но за отслабване няма никакъв ефект. Дори май съм и качила, но това може и да се дължи на факта че пия много вода. Това е коментарът ми след 20 дневно използване на продукта.

Общи условия

Активация на акаунт