Отговори
# 675
Зиз като те прочетох леля и ми стана мъчно, Cry Божеееее колко мъка има по този свят Боже. Rolling Eyes
Сега видях поста на Ивчето, Марал дръпнал с половин %, голямо дръпване, не мисля, че, ще се повиши рейтинга.
Гери. Hug

# 676
Shocked Майкоууу, ужас ooooh! ooooh! ooooh! Леле тва каква мъка е и за детето и за родителите ooooh! ooooh! ooooh! Да им даде Господ търпение Cry

Гери Hug Heart Eyes
Ти па кво се блещиш...нали ви казах още като се роди, че има съмнение за Даун

Кога бехме у вас да черпиш за сватбята...па то половин диспансер знае Peace
За сефте го 4увам Rolling Eyes не съм знаела за тези съмнения и сега ми е супер гадно Cry

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 11:09 от БуМич - М-во на икономиката

# 677
Тоя дето ми взе колата се фука у фейса какво бижу си бил взел Crossing Arms

# 678
# 679
олее миличкото мъниче  Cry

# 680
  • Варненска клюкарка
Начи детето е със синдром на Даун, че майка му мнооуу умна и се е изследвала... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Има някакви дефекти в сърцето,  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! три дупки са се отворили и пие лекарства на виалица #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега ще го водим да видим дали ще му намаляват лекарствата или ще ги увеличат...ако до шестия месец не се затворят трябва да се оперира... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А, майка му рупа трева... ooooh! ooooh! ooooh!

Горкото мъниче... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Зиз, и аз не знам какво да кажа...горкото мъниче....родителите сигурно и те незнаят на кой свят са  Rolling Eyes И аз съм пропуснала, като си писала, че има такива съмнения....

# 681
# 682

Мичони  Hug Heart Eyes аз съм корава, Маноля също  Mr. Green та ми мина вече, ама голем стрес снощи, направо не знаех къде съм. Ма ся се върнах към старото си амплоа на видна простачка  newsm47
Много кофти ми стана от новините на Зизуна  Rolling Eyes да не дава на Господ на никой и дано има що годе добро развитие човечето  Hug

# 683
Хааай  Heart Eyes Hug

Мимче, ми то си е бижу бе, де ше намери друг такъв Маздакис  hahaha

# 684
Хааай  Heart Eyes Hug

Hug Hug Hug Hug Hug
Ко стана с туркиша ма, нищо не докладваш  Crossing Arms

# 685
Хааай  Heart Eyes Hug

Hug Hug Hug Hug Hug
Значи освен с кайве ме черпи и с фасове  hahaha и цела вечер ми пуща туркиш мюзик и по едно време вика "Знаеш ли Емир?"  hahaha и язе викам "Кой бе, Сарафоолу ли?"  hahaha hahaha та не беше наш Емко, ми някъв певец  Laughing
И мом да кажем, че тоя е гледал повече дизита от мене  Mr. Green и е фен на Бурак Йозчивит щот той е братовчед на бест френда му  ooooh!
Аа и ме пита "Ти кво знаеш на турски?" И язе кат почнах да му редим бана не, сана не, шерефсис  hahaha тоя се фана за тиквоча  Joy
та така, зафанах и некоя и друга думица от туркиша  hahaha

# 686
Хааай  Heart Eyes Hug

Hug Hug Hug Hug Hug
Значи освен с кайве ме черпи и с фасове  hahaha и цела вечер ми пуща туркиш мюзик и по едно време вика "Знаеш ли Емир?"  hahaha и язе викам "Кой бе, Сарафоолу ли?"  hahaha hahaha та не беше наш Емко, ми някъв певец  Laughing
И мом да кажем, че тоя е гледал повече дизита от мене  Mr. Green и е фен на Бурак Йозчивит щот той е братовчед на бест френда му  ooooh!
Аа и ме пита "Ти кво знаеш на турски?" И язе кат почнах да му редим бана не, сана не, шерефсис  hahaha тоя се фана за тиквоча  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 687
Ей нема такива глупендъри кат в тоя университет  Laughing Ся двама колеги говорят за Лондон и за музея на Мадам ТюсоНД  ooooh! ooooh!

# 688
Хааай  Heart Eyes Hug

Тоя Маздакис е уникат Laughing няма друг такъв Naughty

# 689
Хааай  Heart Eyes Hug

Hug Hug Hug Hug Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт