Отговори
# 105
тя надмина и Зиз с обиколките Joy Joy Joy Зизуна барем сънува, ми Гери, будна hahaha hahaha hahaha
Шизофренията ше си каже думата  Mr. Green
Добре че са двамката ми мъжорляци да ме разведряват малко с тъпотията си  Mr. Green
па се дърпаше преди  Mr. Green таквиз левенти ,инглиш говорят ,пеят ,танцуват  Joy
Да бе, де тоз късмет, напраУ съм богопомазана  Laughing Laughing

# 106
Къде е Ирка бе newsm78

# 107
  • в подножието на планината
И аз съм тук... Grinning

Профи, Hug Heart Eyes

# 108
тя надмина и Зиз с обиколките Joy Joy Joy Зизуна барем сънува, ми Гери, будна hahaha hahaha hahaha
Шизофренията ше си каже думата  Mr. Green
Добре че са двамката ми мъжорляци да ме разведряват малко с тъпотията си  Mr. Green
па се дърпаше преди  Mr. Green таквиз левенти ,инглиш говорят ,пеят ,танцуват  Joy
Да бе, де тоз късмет, напраУ съм богопомазана  Laughing Laughing
лъжа ли е Mr. Green Joy Joy Joy

# 109
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Обаче евала им за актьорлъка в тази сцена и на Хазал, и на Метин Чекмез!  smile3501
Евала и на режисьора, и на оператора!  smile3501

И на Лара евалла!  hahaha

# 110
И она умре  hahaha Joy Joy
Представи си ние сме някъде на 3000-ния епизод  Joy Joy Joy
Е после нали възкръсна ма, беше при некъФ шейх и имаше амнезия та Ричмънда се кри зад некфи колони да я гледа  hahaha hahaha

Тая па кви подробности си спомня  ooooh! ooooh! ooooh!

# 111
ми не е, кой инак ше ме заведе до Женева и назад  Laughing кат мине и през Цюрих, Мюнхен, Берлин и т.н  Mr. Green

# 112
  • Още у мъглата ...
Обаче евала им за актьорлъка в тази сцена и на Хазал, и на Метин Чекмез!  smile3501
Евала и на режисьора, и на оператора!  smile3501

И на Лара евалла!  hahaha

newsm10 newsm10

Ша я отвлечеш, Емко Hug, ма мааалко по-късно  Laughing Party Party Party Party Party

# 113
Гушки Зиз, Габче, Илде, Миче, Герс, Дидок ... не видях кой още е тук. На всички гушки. Hug

Ама Емко направо да беше хукнал да си я отвлече Ферка, кво се мОта. Wink

# 114
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Емко нетърпелив да крадне невестата Mr. Green Тя малкУ бушон, ма любовта е сляпа Laughing

# 115
  • Още у мъглата ...
Емко нетърпелив да крадне невестата Mr. Green Тя малкУ бушон, ма любовта е сляпа Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Той ша й излекува бушоните  Laughing Joy Joy

# 116
Гушки Зиз, Габче, Илде, Миче, Герс, Дидок ... не видях кой още е тук. На всички гушки. Hug

Профче Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 117
Joy Joy Joy Joy

# 118
Па Чепика гаден как не дава на Гюлсум нищо да каже!  ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Къв си ти бе ... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Чак и чуждото дете ще командва. Rage Какво като й е чичо?! Rage

# 119

Профче Heart Eyes Heart Eyes Hug
Ше бием вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт