Отговори
# 555
Да се потъркалям тука Mr. Green ко чета в една тема  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 556
Сал не разбрах...що не съм поканена на срещата на випускничките от изгорелата гимназия Mr. Green

А, те са и отличнички по БЕЛ Laughing Mr. Green Joy Joy

ЕЕ, как можа да го кажеш, ти си поканена по дифолт и Тери де, само чекам Фифа да се накани, ама тя нещо у лево ни шкартира, а гимназията си е цела, не е горяла де Grinning А Люлин е мноУ важен, иска специална покана Mr. Green
,

# 557
Фифооо, не ми говори глупости, ами земи се обади да пием кафе като си дойдеш дома у готиното ни кварталче Peace, па ше зеем и Мима и тя е учила у нашто даскало

Ан, тъй, без мен не може Naughty Party Party

Зизулинооо Hug Heart Eyes ко праи внука ма, смени ли му памперса Laughing
Heart Eyes Hug Ухаааааааааааа...памперси, обличане, събличане, масажи, къпане, хранене... Crazy Crazy
Майка му гледа кат теле #Crazy Как ше се опрай тая...сал се чудим... ooooh!
МъжО и направи забележка, че на детето главата му виси в ръцете й...тая сал се обърна към Тера и кай "дръж", метна бебето и напусна стаята ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 558
Фифооо, не ми говори глупости, ами земи се обади да пием кафе като си дойдеш дома у готиното ни кварталче Peace, па ше зеем и Мима и тя е учила у нашто даскало

Ан, тъй, без мен не може Naughty Party Party

Зизулинооо Hug Heart Eyes ко праи внука ма, смени ли му памперса Laughing
Heart Eyes Hug Ухаааааааааааа...памперси, обличане, събличане, масажи, къпане, хранене... Crazy Crazy
Майка му гледа кат теле #Crazy Как ше се опрай тая...сал се чудим... ooooh!
МъжО и направи забележка, че на детето главата му виси в ръцете й...тая сал се обърна към Тера и кай "дръж", метна бебето и напусна стаята ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ще се научи Peace

Рени, сподели де Praynig Grinning

# 559
Сал не разбрах...що не съм поканена на срещата на випускничките от изгорелата гимназия Mr. Green

ЕЕ, как можа да го кажеш, ти си поканена по дифолт и Тери де, само чекам Фифа да се накани, ама тя нещо у лево ни шкартира, а гимназията си е цела, не е горяла де Grinning А Люлин е мноУ важен, иска специална покана Mr. Green
,

Ако намекваш за мене Mr. Green я нема да додем Peace при толкоз акъли не моем да виреем Laughing

# 560

,

hahaha hahaha hahaha гимназийката ни е супер Party А, Рена верно 4ака покана и тя Whistling То е ясно 4е кат се съберем ше сме све Party Party

# 561
Джейн не е ония двор Peace

# 562

,

Ако намекваш за мене Mr. Green я нема да додем Peace при толкоз акъли не моем да виреем Laughing
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 563
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

,

Оооо, на тая среща сал, ако имаш ''6'' по БЕЛ... Naughty Mr. Green
Галя със сигурност нема присъства, че е бегала от часовете Mr. Green Joy Joy hahaha

# 564
от Габи  Hug Heart Eyes smile3501 smile3501

#enzorsinavim #Maral Smile through tears ♥ #Hazal

Много е добра Габи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, веднага във фейса всичко нейно се разпрастрани

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 22:21 от Jane2013

# 565
НадуФка от Люлин Grinning

Аз имам 6 по БЕЛ Naughty Naughty Naughty и не само Flutter

Нета прекъсна и н есе видя финала на сериата #2gunfire #2gunfire #2gunfire, много маймуни на клона, а рейтинга надолу Mr. Green

# 566
Currently the most widespread series of Social Media wink emoticon

# 567
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Па нали тва казвам... Joy Joy Joy Ама тва не пречи да си бягала от некой и друг час... Mr. Green
Даскал ли беше по БЕЛ? Мой да си се усмихвала чаровно Joy Joy hahaha hahaha

# 568
Имаме паздрави от Неви, и казва, да ви предам, че и липсваме Heart Eyes

Момичетата споделят, че епизода е бил много хубав и интересен Peace

В събота ще гледаме Хазал и Арас в 3Adam

# 569
Миме има 2 част на Хулигана Peace

Па нали тва казвам... Joy Joy Joy Ама тва не пречи да си бягала от некой и друг час... Mr. Green
Даскал ли беше по БЕЛ? Мой да си се усмихвала чаровно Joy Joy hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy И аз това казвам Mr. Green я имам 3  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт