Неразположения през девети месец

• 1 153
  • 2
  •   1
Отговори
В последния месец изпитвате ли неразположения , при мен се появи някакво неспокойство в тялото , липса на сън, поява на киселини - с тях как се справяте?

# 1
  • Пловдив
До 9-ти месец нямах оплаквания (освен киселини). Обаче от както съм влезнала - киселини (още повече), сутришно гадене (без повръщане), кръвно вдигнах, преди 2 дни забелязах, че са почнали да ми се подуват краката, след всяко ядене - посещение в тоалетната, ходене по малка нужда, все едно съм в началото - по 20 пъти за по капка и половина..Тия дни не се и наспивам (не е само от бременността), а неспокойствието - о! Вечер не знам къде да си дяна краката, така ми пречат и само се въртя като шугава .. За 8 месеца едно Мрън не бях казала, ама сега си наваксвам, особено в последната една седмица хаха. Киселини - газирана вода, ябълки, слънчоглед, талцид.

# 2
И аз така през осемте месеца бях спокойна , ходих си на работа, но от няколко дни киселини нощно време и все едно намерени е за повръщане , и аз се напрягам колкото по-малко време има, загубих си предишния сън..

Общи условия

Активация на акаунт