ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 58 тема

• 49 026
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
DqwoLche To според мен е по-добре да ги разхождаш на повод. Пускане на свободно тичане единствено на осигурени места и където ти си убедена, че няма да могат да избягат. Мен ме е страх да пускам моята лисица, въпреки че тя гледа да не се отдалечава от мен. Единствено тича свободна на село, но там сме няколко къщи и след това широко открито пространство, където е под надзор отново. Голям страх ми беше пускането в града, казвала съм го и по-рано.

Много хубави кучовци видях - по гръб, облечени, рошави, с мокри нослета  Hug Hug И най-важното: много щастливи  Grinning

# 91
Ех, че хубаво време беше вчера - Бела сама отиде да ни носи повода да излизаме.  Crazy Аз мислех, че иска да излезе в коридора, а тя - право до шкафа, върху който държим нейните артибути и пристига с повода в уста.  Crazy

Днеска пак мъгла.  Thinking

Брех, влюбих се аз в тези чау-чау.  Heart Eyes Теди, пускай снимки пак!

Сиси, Руфъс, както винаги с аристократична осанка!

DqwoLche To, много неприятна случка! Добре, че човекът е излязъл свестен и се е обадил.

Enigma_691 , здравей! Кой е това?!

Вероника и Облачето нещо ми се губят...  Thinking

# 92
Oх, не успях всичко да прочера.
Вечерта преди да тръгна , жената се обади , че се отказва. Sad Sad  #2gunfire Twisted Evil Sad Cry Cry Cry Cry Cry
Явно така ми е било писано.
Ще си взема бебе да си го гледам аз от малко Simple Smile

# 93
Enigma_691, хубав е любимецът ти, но дай по вече инфо, как се казва на колко години е как си се сдобила с него.......Иначе, добре дошла, дано ти е приятно и полезно при нас!  bouquet
Да кажа за свободното пускане на кучета мнението си.Значи с риск да обидя някой ще кажа, че да пуснеш кучето си свободно при положение, че не можеш да го контролираш си е меко казано БЕЗОТГОВОРНОСТ. А ако това не се случва за пръв път ........нямам определение, или по скоро имам, може да се нарече голяма глупост.Не знам защо, но повечето хора гледат на дом. любимец като на играчка.Кучето е отговорност и съответно иска време за възпитание и грижи, а не само за да се фукаме пред другите, че имаме марково куче.
Една случка от вет кабинета ми се е забила в ума.Идва мъж с хъски за ваксина, кучето е мъжко доста едро и толкова неуправляемо.В коридора на клиниката бяхме 6 човека с 4 кучета и две котки които чакаха спокойно.С влизането си макар и на каишка мъжът трудно го удържаше, започна да ръмжи и да прави опити да налети на един ретривър, който беше най близо до него.Започна се едно дърпане, лай и псуване от страна на собственика към кучето.Доктора излезе да види какво става и каза щом не можете да контролирате кучето си, защо сте го взели?Та мисълта ми е няма лоши кучета както няма и лоши хора, просто всичко е липса на възпитание.

# 94
  • София
Благодаря за милите думи  за моите зверчета Hug
Тони много хубаво си го написала! Всичко е до възпитание.
Дяволче не ми се мисли какво си преживяла. Аз не бих ги пуснала повече при това положение!
Enigma_691 Добре дошла. Страхотен е твоя любимец Simple Smile
Сиси Руфъс на плаж е ходил май май: )
жгмъц как се е размазала само милата Simple Smile
katrinkoleva явно не ви е било писано точно с това куче. Все ще се появи и твоето Simple Smile

# 95
Малко данък и от нас  bouquet

# 96
Sladurche!!!!!

# 97
Не бягат за първи път, но винаги съм знаела къде са и съм ги хващала или те бързо се връщат, не знам защо този път стана така, но повече няма да се случи... в града ни има само едно заградено място и Джесика излиза от там, така че и това не е вариант, на повод и това е  Simple Smile
Много сладък самоед видях  Heart Eyes  много ги харесвам  Simple Smile

# 98
Привет на всички!
Влизам в темата с проблем и Ви моля за помощ.Нямам време да изчета всички теми, но виждам , че може да ми помогнете.Проблемната дом.любимка е немска овчарка и има проблем със задните крака.Храним я с хубава храна ,хубав калций и правим всичко както трябва, но животинката не се оправя.
Страшно мятане на задните крака прави и много ни е болно.Какво да я правим?
Мислим да я водим в Стара Загора, но не знаем точно къде.Моля за помощ.Препоръчайте клиника.
Местата ,които ми излизат в нета са много.

# 99
Мислим да я водим в Стара Загора, но не знаем точно къде.Моля за помощ.Препоръчайте клиника.
Местата ,които ми излизат в нета са много.
Имате ли поставена  диагноза на кученцето? Дисплазия ли е?
Ето линк за ветеринарната клиника към ветеринарния факултет на Тракийски университет в Стара Загора:
http://www.uni-sz.bg/node/615
Още координати на Син кръст в Стара Загора:
http://info-call.bg/f/sin-krast-doktor-ivaylo-papazov/5816/1/
Лично аз не съм ползвала услугите на тези клиники, но това са местата, където на място могат да бъдат направени изследвания, да бъдат разчетени резултатите веднага след излизането им и да бъде направена консултация с други специалисти, ако се налага. При положение, че ще пътувате, може би е по-добре първо да се свържете по телефона, да уточните проблема и да насрочите час, ако прецените.

# 100
  • София
Здравейте tblagoeva! Препоръчвам ви да отидете в университетските клиники, щом сте решили да ходите до Стара Загора. Най - добрия вариант е да търсите доц. Паскалев. Там винаги ще има кой да направи нужните изследвания и да ви обяснят подробно за какво става въпрос.
На каква възраст е кучето ви? Правени ли са ви изследвания някакви до сега?

# 101
На каква възраст е кучето ? Може да е така наречения проблем при израстване на кучето , може да е артирт , може и дисплазия .Има ли болки кучето в ставите? Пукат ли?

# 102
Кучето е на има - няма 5 месеца.Възможно е наистина да са много причините.Вероятно има болки ,защото понякога не иска да става, но пък за сметка на това с предните е като къртица.Вчера изкопа в двора доста огромна дупка.
Днес се свързахме с Клиниката към Тракийски университет и там ни посъветваха да направим  нужните изследвания,рентген...
Благодаря на всички и ще умуваме кога да се ходи.

# 103
Да без снимка няма как да се каже какво му е . Това , че не иска да стане не е гаранция , че има болка може просто ставата да не иска да си отиде на мястото и да я чувства като схваната .Дано да го израсте и да не се окаже дисплазия . Чакаме да пишете след ренгеновите снимки

# 104
Здравейте, от известно време ви чета и бих искала да се представим- нашият любимец се казва Артур- Арти, на почти 5 месеца. /на снимката е на 4  м./  bowuu
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/ … 562df9f5c102cabfd

Общи условия

Активация на акаунт