Моят град - Русе!

• 69 431
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
На моя син освен паспорт, са му искали и копие от акта за раждане. Но той ходи с баба си и дядо си - имаше и копие на пълномощно.  Peace

# 406
Декларацията за пътуване в чужбина трябва да е оригинал.
При нас акт за раждане никога не е бил искан.

# 407
Здравейте, беше писано преди в темата за дарения в Каритас, но знаете ли  бебешки дрешки дали приемат, а ако не къде мога да дам?

# 408
Препоръчайте ми техник за готварска печка Ханса.

# 409
Декларацията за пътуване в чужбина трябва да е оригинал.
При нас акт за раждане никога не е бил искан.

Злати, акт искат когато родителите нямат брак. Защото бащата да речем е ясен - ако фамилиите са еднакви, ама майката няма как да "докаже", че е майка  Joy

# 410
Възможно е, но не е много логично при наличие на Декларация и вписани ЕГН и имена на родителите (при издаването се носи Акт за раждане), но пък при излизане с двама родители без Декларация трябва да се иска Акт - няма друг начин за доказване кой кой е ..

# 411
  • Русе
ДНК?
 Grinning

# 412
Възможно е, но не е много логично ..............

аз логика в бумагите, свързани с държавни институции съм спряла да търся Joy

# 413
  • Русе
То, има ли значение каква е марката? Wink Не е ли гаранционна?
Техник не мога да ти препоръчам, но я кажи от къде си я купи, или е стара(може би въпроса е за другата тема, но понеже тук става дума...)? В процес на търсене на фурна и котлони за вграждане съм и защото в Русе са ми такава марка и бях доволна от тях, миналата вечер питах Гугъл, но в Русе Ханса нямат представителство. Навремето от ДОМО в Кауфланд ги купувахме. Тук печката ми е Амика, а тя е дъщерна на Ханса. И тя ми служи вярно вече 4 години.

# 414

Не трябва да е лесно да се изведе дете през граница ... била съм с деца и видях как се прави на излизане и влизане в страната. Трябва обаче всичко да е ясно, защото е крайно неприятно да те върнат от границата.

# 415
Техник не мога да ти препоръчам, но я кажи от къде си я купи, или е стара(може би въпроса е за другата тема, но понеже тук става дума...)? В процес на търсене на фурна и котлони за вграждане съм и защото в Русе са ми такава марка и бях доволна от тях, миналата вечер питах Гугъл, но в Русе Ханса нямат представителство. Навремето от ДОМО в Кауфланд ги купувахме. Тук печката ми е Амика, а тя е дъщерна на Ханса. И тя ми служи вярно вече 4 години.
Това е най-големия боклук, който съм виждала. От самосебеси й се пръсна стъклото на фурната, в изключено състояние. Гаранцията не го покри. Crazy После се спука екранчето и светлинните индикатори, които показват кой котлон е горещ се разместиха. Това още първата година. Сега фурната не работи. Нищо не е ставало. Не е гаранционна. 

# 416
  • Русе
Това е най-големия боклук, който съм виждала. От самосебеси й се пръсна стъклото на фурната, в изключено състояние. Гаранцията не го покри. Crazy После се спука екранчето и светлинните индикатори, които показват кой котлон е горещ се разместиха. Това още първата година. Сега фурната не работи. Нищо не е ставало. Не е гаранционна. 
Хм, неприятно. Или аз съм късметлийка с моите уреди или ти си нямала късмет. Wink В Русе са ми купувани през 2008 г. Работят си още(да чукам на дърво, че излишни пари за ремонт или нови уреди нямам).

# 417

Не трябва да е лесно да се изведе дете през граница ... била съм с деца и видях как се прави на излизане и влизане в страната. Трябва обаче всичко да е ясно, защото е крайно неприятно да те върнат от границата.

Така е - не трябва да е лесно, ама човек в последния момент се замисля. Колкото пъти съм казвала, четрябва паспорт, в 50 % от случаите ми се чудят; да не говорим че има значение - с брак, без брак...Ние затова без малкия ходим - да не ни върнат  Joy Joy Joy за по-сигурно. Макар че на границата миналото лято ни питаха защо сме със столче в колата, пък детето го нямало  Joy

# 418
Това ме разсмя Simple Smile))

Проблемът е друг - когато има организирано пътуване от съставите си имат техни си изисквания от години и не си правят труда да проверят кое и как. Аз имах голяма разправия с една ръководителка, писах запитване до съответните власти - те ми отговориха хората, ама тая тука не го призна отговоря - каквото си е наумила това поиска от родителите и така ни правят на луди да ходим да вадим декларации за всяко пътуване. Все пак това са пари, излизане от работа на двамата родители и прочее ...

Моята щерка излиза толкова много пъти с една Декларация, направена 2007 от различни граници с различни придружители, но тази Госпожа не призна тая Декларация и това меко казано ме вбеси!

# 419
  • Русе
 Аз понеже не съм от мъжете дето носят много пари вкъщи  Laughing и имам хоби да си ремонтирам сам нещата из къщи, ползвам услугите на този
https://www.google.bg/maps/@43.854751,25.960259,3a,55.3y,213.66h … WAkkMvw!2e0?hl=bg

магазин/сервиз да си купувам части. Не ги рекламирам за да не набутам тях, или пък теб  Mr. Green, но попитай и там. Очевидно става въпрос за извънгаранционно? Ако е така, трябва да се издирят повредените части, да се поръчат и да се ремонтира печката. Представители не зная, дори до сега не съм подозирал съществуването на тази марка. Но аз съм докер, от къде да зная марките  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт