Моят град - Русе!

• 67 770
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
Пиши Моля те после доволен ли си, че и нашето семейство ни налегна бъбречен проблем.  Само деца или и възрастни преглежда доцентката?

# 721
  • Русе
 Не съм сигурен, но е известна като детски нефролог. Ще пиша дали сме доволни, но това ще стане в средата на юли, тогава ще е прегледа.

# 722
Накой да ми препоръча златарско ателие в Русе. Интересува ме къде е най-добрата цена за грам злато?
Имаше едно златарско ателие по ул. Мария Луиза в посока към пазара, но не съм сигурна дали още работи. Там доколкото бях запозната златото беше българско и качествено-какво ще кажете?

# 723
  • Русе
От там свекърва ми купи миналата година обеците на дъщеря ми - около 60лв. за грам ми се върти.  newsm78

# 724
  • Русе
Филип Голд - на ъгъла на Борисова и Мария Луиза. Всичките ми злата са от там. После ако се наложи ремонт е безплатен. Миналото лято видях, че висулката на врата ми е изтъняла. Без пари ми я направиха. Дори са ми я сменили, а не е напластявана. Обеци съм си носила, защото едната лесно се откопчаваше, пак без пари ми я оправиха.
Там някъде беше златото 60-65 лв., от миналата година не съм се интересувала от цена.

# 725
  • в огледалото на живота
Хайде Русенци,заповядайте в НОВАТА ТЕМА:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=853624.msg31053941#msg31053941
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт