Моят град - Русе!

• 67 815
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
 Ebay - ако не е спешно. Не че съм купувал такива халки, но предполагам че има.

# 691
Мерси  Рамлим Simple Smile , за поръчването аз мога и по интернет от България да ги поръчам има ги по разни сайтове, но ми се иска ако има някъде в града да не губя време с доставки а и да си ги видя на живо, че има различни размери и цветове...

# 692
Мерси  Рамлим Simple Smile , за поръчването аз мога и по интернет от България да ги поръчам има ги по разни сайтове, но ми се иска ако има някъде в града да не губя време с доставки а и да си ги видя на живо, че има различни размери и цветове...
В Джъмбо дали няма да има?Там съм намирала всякакви щуротийки,може да намериш .

# 693
Здравейте, малко ми е странно включването и имам един въпрос. Някой ходил ли е за риба на Дунава и дали е хващал нещо скоро на плувка с бял и торен червей?

# 694
В Джъмбо дали няма да има?Там съм намирала всякакви щуротийки,може да намериш .

Ще проверя и там  Peace

# 695
Аз пък да питам има ли финове на северното черноморие  sun Оня ден се сетих - навремето ходехме на пионерски лагер в Крапец - беше едно диво и красиво, та се чудя дали някой е посещавал това селце скоро?

# 696
Аз, 2012-та ходих, майка ми работеше в завод Зита и те имаха лагери там, беше много готино едно време. Затова ми се искаше пак да отида някой ден там и да си върна хубавите спомени. Сега лагерите са обрасли с едни храсталаци, а до тях е направен хотел Яница. Всичко си е наред към плажа, ако се сещате къде се намираше малко в страни от лагерите, до него се стигаше с влакче (като нашето сега в Парка, но безплатно), беше страхотно. Сега също е така, не е застроен плажът, водата е като в Гърция - бистра и много синя, горещо препоръчвам на хора, които наистина искат да си починат!

# 697
  • Русе
Да попитам запознатите, как стои въпроса с направленията? Имам спешна нужда от направление за детето, на 7г., докторката категорично отказва да даде. Щели да я глобят. И друг път ни е казвала да дойдем примерно следващия месец или ни е питала защо ни е направление точно сега и винаги сме се съобразявали. Но този път не искам да плащам, прегледът без направление ще бъде поне 50 лв. Как им ги отпускат тези направления, от някъде другаде можем ли да търсим?

# 698
ами сега през Юни можеш да я смениш - обясни и просто, че ще си намериш друг ЛЛ ако не ти даде...

# 699
  • Русе
Не искам да я сменям, не че съм много доволна, но все пак при нея сме откакто има лични лекари, при нея водим и децата откакто са се родили, наблизо ни е и не ми се занимава да я сменям. По-скоро ме интересуваше има ли наистина ограничение за направленията за деца, в началото на всеки месец ли, на определен период ли, как им се отпускат въобще тези направления? Просто толкова рядко, веднъж на година-две искаме направление за когото и да било от семейството и когато се наложи да няма. А иначе осигуровките всеки месец ни се удържат най-редовно от заплатите. Извинявайте за въпросите, но не съм се интересувала до сега как стои въпроса с направленията.

# 700
Има ограничение на направленията, ама те лекарите могат да отпуснат още ако искат и да ги платят ... ама що да ги плащат ...
Няма ограничение само за направление за специалист Педиатър, което е нещо различно.

Но ако ви прати на Педиатър, то самият Педиатър може да ви препрати където трябва, защото той също има направления.

И да се върна малко на темата за Варна - ние взехме направление за специалист тук, специалиста тук ни даде за очен там, а там ни дадоха за УНГ (в същата сграда), защото лекувахме ухо и да го видят детето за всеки случай, та ... въпрос на комбинации и уговорки е.

# 701
  • Русе
Аз точно за очния във Варна за детето искам направление. Защото всички от семейството ходим при различни очни във Варна, понеже всеки си е с различно специфично очно заболяване. И по принцип ми е много трудно да взема час за трима различни очни доктори във Варна, в три различни очни клиники в рамките на 1-2 дни, да съчетая всичко това с отпуск за мене и мъжът ми и накрая направление да няма и да трябва да си плащаме прегледите и за тримата. А те хич не са евтини, поне 40 лв. на човек.

# 702
Поискай направление за педиатър. Такова може д а даде, понеже нямат ограничение. Отиди при някой педиатър и от там поискай направление за очен.

# 703
  • Русе
Не, че съм много на ти с болници и лекари, но защо си мисля, че за децата направленията са неограничени newsm78

Намерих това http://www.az-jenata.bg/a/9-maychinstvo/11953-otpada-ogranicheni … vleniya-za-detsa/

# 704
  • Русе
Права е Зл за направленията. Имат лимит и им ги отпускат на всеки три месеца. Има право да откаже, за съжаление. Тези за педиатър нямат лимит. Остава да намерите кой педиатър ще ви даде щото и техните с лимит. Голям зор беше предната година да намеря двама педиатъра за два очни прегледа.
Двете неонатоложки които преглеждат в частният кабинет на Хубчев дават по-лесно щото няма наплив при тях. Сега не знам как е.

Общи условия

Активация на акаунт