МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 827
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
 Rolling Eyes Добра идея за конасерва. Благодаря ти! Ще я пробвам

# 181
Момичета в рибния ден оплюсках 400 грама пържена цаца има ли някой освинил се като мен Embarassed Embarassed Embarassed

# 182
Здравейте и  от мен!
Всички пишете за килограми, но  почти никъде не  прочетох за това как  изглеждате видимо. Валя Червенкова  казва, че  на килограми може  да не  се смъкне много, защото  мазнините не тежат, но видимият ефект е зашеметяващ. Лично мен ме  интересува външно как ще  изглеждам, затова и  изобщо не се качвам на кантара.
Аз съм 5-ти ден, тоест първи на салати и се чувствам добре. Някак олекнала, лицето ми е  отслабнало видимо.
Пишете  как е при вас външният, видимият  ефект.

# 183
Момичета в рибния ден оплюсках 400 грама пържена цаца има ли някой освинил се като мен Embarassed Embarassed Embarassed

Едва ли е проблем. В диетата е позволено и пържено, а и в количествата няма ограничение.
Аз пък през цялата диета си слагам малко кафява захар в кафето, защото без захар не мога да го пия, а ми е животоспасяващо. Да не говорим, че и капка мляко добавям. Иначе не съм нарушавала диетата откъм другите храни.

# 184
Джули благодаря, проблема явно е, че беше с брашно рибката  Confused

# 185
Момичета, дали ще пречи в днешния ми салатен ден да си сготвя постно зеле на фурна?

# 186
Джули благодаря, проблема явно е, че беше с брашно рибката  Confused

Сладурче  Simple Smile

# 187
  • на вълнолома
Привет и от мен Simple Smile, след два дни на картофи съм минус 1, Grinning Очаквам по-голям минус след двата дни протеини Laughing

# 188
Здравейте момичета, по принцип аз съм на системата -60 от 27.01.2015 г., но вчера реших да започна диетата 6х2х2, като ще си спазвам последния час за хранене да ми е както в системата.  Simple Smile
Пожелавам успех на всички диетуващи и на себе си  Hug
Усмихнат ден Heart Eyes

# 189
  • СОФИЯ
Днес съм на пиле. Сутринта изпих две големи чаши пилешки бульон, много е засищащо.
Аз съм фен на рибите, но при първия цикъл взе да ми става гадно от печени. Реших проблема с пушена сьомга. За разнообразие може и да се изпържи някоя рибка.
В зеленчуковия ден си правих постно зеле (някой напред попита). Не помня дали тук или в групата във ФБ една мама сподели за рендосани моркови и тиквички на кубчета на тиган. В зеленчуковите дни ще опитам и това.
Грешница съм и на кг. не съм много минус, но обиколките на бедра, ханш и талия значително намаляха. Не ги премерих в началото, за което съжалявам, но много го усещам по дрехите. Видимо е и за околните.

# 190
Здравейте момичета,
Днес ми е 4-ти ден от началото на диетата на Червенкова, т.е. 2-ри пилешки, сутринта се измерих и съм 2 кг. надолу за три дни  Grinning. Видимо лицето ми е отслабнало и корема ми се е смалил малко. Чуствам се по-жизнена и довална от себе си.

# 191

Грешница съм и на кг. не съм много минус, но обиколките на бедра, ханш и талия значително намаляха. Не ги премерих в началото, за което съжалявам, но много го усещам по дрехите. Видимо е и за околните.
"Публикувана от: sisly21
Вмъкни Цитат
Здравейте момичета,
Днес ми е 4-ти ден от началото на диетата на Червенкова, т.е. 2-ри пилешки, сутринта се измерих и съм 2 кг. надолу за три дни  Very Happy. Видимо лицето ми е отслабнало и корема ми се е смалил малко. Чуствам се по-жизнена и довална от себе си."

Поздравления! Такива постове ми дават кураж да продължа.

# 192
Радвам се, че съм внесла настроение, но може би има значение, че аз започнах диетата от 90 кг.  Blush и след 3 дни днес вече съм 88 кг. Все пак имам да свалям мнОООго. Успех на всички!  bouquet

# 193
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета Hug. Днес след 1-ви рибен ден - 0,400 кг, въпреки че много обичам риба ми беше трудничко, а и вечерта адски ме заболя главата и ми падна кръвното. За това си позволих да изям около 30 гр черен шоколад. Мерките си не съм ги мерила, но паласчиците ми са видимо намалели Laughing, мисля да ги измеря преди второто завъртане.

# 194
Здравейте момичета!  bouquet
8 ми ден - втори рибен! С голям зор хапнах за закуска 3 рулца от раци запечени на грил тиган.
резултата до тук е - 5 кг. Тръгнах от 94кг. затова предполагам, че по бързо свалям. Вече нямам толкова апетит и се уча да пия по повече вода. За аспирина и витамин С-то забравям. До тук 2 дни ако съм пила. Успех на всички, радвам се, че групата ни расте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт