МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 852
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Stef87,не се предавай.И аз днес приключвам 2 карофен ден,също като теб хапнах по-малко от вчера.Мисля,че е по-добре утре да си похапнеш пилето Simple Smile Аз съм си приготвила пилешки гърди,чакам с нетърпение да стане утре и да ми замирише на скара Simple Smile

# 226
 newsm66
за закуска, мило, за закуска  Hug
ходи да го подушкаш, спираш печката и се гушваш в леглото, то ще те чака като отвориш очички  Flutter

# 227
Ох, натъжихте ме. А то мирише така хубаво, ще ходя да душа фурната. И като го обръщам и ми иде да го нападна едно такова полуопечено. Ужас  Embarassed А като знам, че след 2 дни няма да искам и пиле да гледам.....

# 228
Ох да си кажа от пилето и рибата ми беше най-приятно моното.
Явно не съм към групата на вегетарианците  Mr. Green
Днес какво ми става  newsm78 2 круши,3 ябълки и 5-6 ягоди и ми гадно от плодове ...айде стига бе ooooh! а онзи ден си мечтаех като ядох пилето за плодове
Луда работа.
Казвайте как се захранваме след края на 12 те дни ...

# 229
Дръж се Стеф! Като хапнеш сега от него, после много ще съжаляваш. Време е за лягане, не си струва да прецакваш всичко заради едно пиле! Представи си, че утре по това време ще ти се гади от него и бягай в леглото.  Hug
Аз ядох варени картофи за закуска, а обядвах пикантни такива (приличат ми на печени, но е много вероятно и да са пържени, с кората са иначе и са много вкусни). Към осем хапнах само един варен картоф, на крак. Купих си две пилешки пържоли и пиле на грил. Докато ги нарязвах в една кутия (пилето половината, де  Mr. Green) се притесних да не ми се прияде и изядох един картоф. Учудващо, но не ми се прияде. Дано продължа така и следващите дни.  Praynig

# 230
  • StZ
 pinko, за захранване не съм чела, но на мен от утре ми предстоят двата дни почивка и мисля при всяко хранене/когато съм гладна/ да хапвам разделно
примерно малко плод, малко месо, салата , картофки или риба но да не ги смесвам при едно хранене
 Blush страхувам се да не се получи някой голям + след тях

# 231
pinko, за захранване не съм чела, но на мен от утре ми предстоят двата дни почивка и мисля при всяко хранене/когато съм гладна/ да хапвам разделно
примерно малко плод, малко месо, салата , картофки или риба но да не ги смесвам при едно хранене
 Blush страхувам се да не се получи някой голям + след тях

zorni4ka, явно си преминала целия цикъл. Ще ни кажеш ли какви са резултатите?

# 232
  • StZ
Аз писах вчера
Да се отчета - днес ми е първи ден на кисело мляко от първите 12 дни /още не съм го започнала/
Старт 71....тази сутрин 65,7
Мнооого доволна newsm44
Не се отчайвайте и продължавайте! При мен целта е 60- 62кг.
тази сутрин 65,6

# 233
Днес ми  е осми ден от диетата -втори рибен ден.Минус -2кг.
Мисля да се отказвам след първият цикъл от 12 дни.Явно при мен не се получават нещата.

Браво на всички момичета и много минуси Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 234
Днес ми  е осми ден от диетата -втори рибен ден.Минус -2кг.
Мисля да се отказвам след първият цикъл от 12 дни.Явно при мен не се получават нещата.

Браво на всички момичета и много минуси Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Понякога повече се сваля на обиколка отколкото на килограми. Предполагам, че все пак си се свила на обиколка? При мен също свалените килограми не са много, но видимо съм се свила на обиколка.

# 235
Здравейте, момичета   bouquet
При мен вчерашният ден на пилешко месо (380гр.) мина успешно.
Днес, ден 10: Варени яйца  Whistling
Утре: мерки и теглилки да видим след втория 5-дневен цикъл какви съм ги свършила.
Сега отивам на фитнесче и после пак ще ви навестя.  Mr. Green
Успех на всички   bouquet

# 236
Нито на обиколка,нито на килограми Sad

# 237
Явно това не е твоята диета. При всеки действа различно. Като гледам как някои свалят по 7-8 и повече килограма направо се отчайвам за себе си. Но ще изкарам и втори кръг и тогава ще видя, а после започвам 90 дневната, там е сигурен резултата.

# 238
А прегрешения имала ли си?

# 239
Добро утро, днес съм без мърдане на грамажа   Sad
2 ри плодов
Остават ми още 3 с днешния и съм до тук .. чувствам се вкисната  Confused
10 дни - 2кг. , какво да кажа ... аз като огранича хляба и количеството, за същия период свалям тези 2 кг. без да гледам по улицата като сомалииче..дори не гледам готварски предавания от както съм моно, че.... и хлебарките из кухните на шишче препечени си ги представям Mr. Green

Аз си мислех за захранването примерно ...сладолед..салата..прясно хрупкаво хлебче..

Общи условия

Активация на акаунт