МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 853
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Нямам прегрешения и въпреки това нищо. Rolling Eyes

# 241
Здравейте, момичета  Hug От днес започвам диетката, като съм се спряла на два цикъла по 5 дена. Сега съм 62 кг. висока съм 163 см., искам да сваля 5-6 кг. за първо време. Надявам се това да е моята диета и да даде резултати  Wink Притеснява ме едно - като чета някои момичета как свалят по 6-7 кг. за толкова кратък период, после като се върнете към нормално хранене, получава ли се йо-йо ефекта, имам притеснения да не си възвърна двойно килограмите.

# 242
Добро утро, момичета,
Днес ми 5-ти ден от началото на деитата на Ваня  Ч. и 1-ви зеленчуков. Направила съм задушени броколи със зехтин. Надявам се да ме заситят. Утре ще се отчета как е минало с броколите. Успешен ден! Simple Smile

# 243
Днес ми  е осми ден от диетата -втори рибен ден.Минус -2кг.
Мисля да се отказвам след първият цикъл от 12 дни.Явно при мен не се получават нещата.

Браво на всички момичета и много минуси Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Matty, не се отказвай! Не забравяй, че едни тръгват да свалят от 90 килограма, а други от 60. Това оказва влияние. Също зависи организма ти колко вода задържа.
Често забравяме, че килограми трупани с месеци и години не се свалят за 10 дни.  За 7 дни на диета, 2 килограма са си супер!!!  bouquet

# 244
Нямам прегрешения и въпреки това нищо. Rolling Eyes

И аз нямам прегрешения, но нещо започвам да се отчайвам. Освен, че лицето ми малко  отслабна, май нямам други  промени към добро. А съм на втори зеленчуков ден.... newsm78

# 245
  • СОФИЯ
По пилешката тема - снощи си направих много вкусни пилешки пържолки от бут. Постояха половин час с всякакви подправки и половин лимон и айде в тигана. Супер станаха и довечера пак това мисля да вечерям. Закусих обилно с пилешки бульон. За обяд пилешки крилца и обезкостено варено пилешко бутче с подправки.
От утре в зеленчуковите дни мисля да си направя и спанак. Не ми е съвсем ясно какво ще се получи без яйце и сирене, но ще се пробвам.

# 246
Здравейте и от мен!
При мен диетата върви доста добре. Днес съм на 11ти ден - кисело мляко. Определено разултати има, едни дънки почти не мога да ги нося вече, буквално ми се свличат. Все още се чудя направо ли да започвам втори цикъл, да почивам ли? Според вас как е по-добре?
Иначе евентуално захранване бих го правила точно на принципа на разделно хранене.
Хубав ден!  sun

# 247
matty, ти колко кг си и колко искаш да си?

Аз като чета тук какви количества се приемат от някои, направо се смайвам! Crazy #Crazy

# 248
Втори ден на плодове Cry омразните ми, без малко да ги заменя със зеленчук днес, ама на инат ще си направя дванайската Laughing Laughing Laughing

# 249
Аз мисля да направя една почивка от 2 дни Simple Smile

# 250
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета Hug, много съм доволна днес, след 2-ри рибен ден кантарът показа - 800гр newsm44 общо 1,100 кг след рибните дни и 3, 500 кг до сега.
Стартирах от 68,3 кг сега съм 64,8 кг целта ми на този етап е 60 кг, но предполагам, че ще ги достигна след второто завъртане. Иначе мечтата ми е 55кг.
Отивам да си хрупам ябълките, а на вас много минуси желая Hug

# 251
Привет! Кантара отчете -1кг. сутринта, след двата картофени дни. Нося си пилешко в една кутия, но ще устискам до обяд тогава да го ям. Приятелката ми е свалила малко повече от килограм, но пък моето тяло от повече от две години е "запознато" с разделното хранене. На мен голям проблем ми е пиенето на вода. Душата ми не я иска, голяма мъка ми е. Изпивам едно шише от 0,5л. и това ми е за цял ден. Което е крайно недостатъчно и очаквам и бъбреците ми да започнат да "протестират".
По въпроса с темповете на сваляне, голямо значение има колко килограма са ви излишни. Колкото по-малко имате да сваляте (4-5), толкова по-бавно става.
И аз си хапвам "прилични" количества, но нали няма ограничения в количествата? За диетата на В.Ч. де, гледам че в другите монодиети има посочени количества.

# 252
И на мен ми е първи пилешки ден, след предишните 2 картофени съм -1кг , дано продължавам все така, че напоследък какви ли не режими пробвах и винаги отначало свалям и после почва един застой, от 2-3 седмици и това супер много ме отчайва и почвам да нарушавам режимите. Я кажете, ако заменя единия рибен ден с яйца, пак ли мога да ги приготвям по всякакъв начин или само варени?

# 253
Момичета,аз след вторият картофен съм само - 300г.Днес съм адски гладна и от сутринта съм вече на 3 пилешки пържоли,не ми се мисли до довечера колко ще изям

# 254
И аз замениха рибата с яйца Simple Smile Мисля, че може по всякакъв начин да ги приготвяш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт