МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 860
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Аз да питам за зеленчуците. Само сурови ли трябва да са? Или може печени чушки в салатата или туршия например?
elly_ и аз не обичам риба. И силно се съмнявам, че ще издържа цели два дни само на риба. Sick

# 256
Снощи не се изкуших да вкуся пиленцето Simple Smile
Днес обаче се качвам на кантара +100 грама от началото. Малко се "вкиснах", но не се предавам. Вчера бяха +500 гр от началото, та не знам какво се случва с мен - нито съм "прегрешила", нито изяждам големи количества. Сега ям 2 пъти по-малко, още повече и без хляб. По принцип ям по 1 филия на ядене. Ще видим.....

# 257
Не се отчайвайте! - ми е съвета към всички и стискайте зъби! Да се отчета 8 ден - 2ри рибен още -0.400. От началото -2.700 доволна съм, защото е здравословно, а не шокирам организма си. Мислете и за здравето си! Както казаха и други преди мен, килограми трупани с години не се махат ту ку така, изисква се търпение  Wink Успешен ден на всички  Wink

# 258
Не се отчайвайте! - ми е съвета към всички и стискайте зъби! Да се отчета 8 ден - 2ри рибен още -0.400. От началото -2.700 доволна съм, защото е здравословно, а не шокирам организма си. Мислете и за здравето си! Както казаха и други преди мен, килограми трупани с години не се махат ту ку така, изисква се търпение  Wink Успешен ден на всички  Wink

Права си, трябва търпение и най-вече постоянство. Спортът също помага и резултатите са доста по-добри.

# 259

И на мен това ми е най-важно! Peace
Дори и да не са много минусите.

# 260
Цитат
Права си, трябва търпение и най-вече постоянство. Спортът също помага и резултатите са доста по-добри.

Peace Напълно съм съгласна. Аз отдавам поне 50% на резултатите си именно на спорта.
Ако имате време - спортувайте. Няма нищо по-хубаво от движението, поне според мен  Rolling Eyes
Не се отчайвайте и не се отказвайте, момичета. Бавно и славно се постигат желаните резултати. Воля, търпение и постоянство. Според мен това е ключът към успехът във всяко едно начинание.  Hug

Аз току що се прибирам от тренировка. Чувствам се перфектно   bouquet Винаги съм спортувала. Независимо дали съм била по-пълна, по-слаба, на диета или не - гледам да се възползвам максимално от факта, че все още съм на 20, студентка съм, не работя,  с няколко думи - разполагам с времето си. Именно на спорта отдавам и фактът, че през годините съм сваляла и качвала адски много килограми (била съм и 97 и 67кг.), но въпреки всичко тялото ми е стегнато, нямам целулит и такива оплаквания.  Party

Ух, ама как се отплеснах в обяснения  ooooh!
Моля да бъда извинена  Embarassed
Сега забягвам да пиша реферати и доклади за университета.
Прегръдки на всички  Hug И никакво отказване! Всички ще успеем да достигнем заветните цели!!! Heart Eyes

# 261
За спорта съм съгласна...Уви на 24 години съм,работя и имам дъщеричка на 2г6м и нямам време за спорт, но от както съм на тази диета ли да я нарека, режим ли... newsm78 както и да е оставих ключовете от колата и ходя пеша до работата - около 5км е до там,а със ставането лека разтегателна гимнастика и правя по 100 коремни преси. Между другото съветвам всички да правят нещо подобно за да няма увиснала кожа накрая!

# 262
  • На Изток от Рая
Така си е - движение му е майката! Аз самата не спортувам, но когато мога,  ходя половината път  пеша до работа, което е около 3-4 км или 20-30 мин пеша в зависимост дали бързам или не. На работа също  съм 8 часа на крак и в движение, което се надявам да допринесе за по-добри резултати.

# 263
  • софия
Здравейте и от мен, хич ме няма по диетите, разберете не мога, гладна ли съм край Embarassed. Започнах диетата на В.Ч, вчера изкарах на картофи без особен проблем с прегрешение резан ябълка към 16 ч. Rolling Eyes, но това е много за мен. Днес ми се ядяха плодове и съм на фреш и плодчета, общо взето някаква си моя измислица, знам че трябва да се спазват стриктно нещата, но все си мисля че и така ще имам ефект newsm78. Трябват ми 4-5 килца
Стискайте палчета да устискам, че ми е "много слаб ангела" Simple Smile
Успех и много минусчета на всички. Hug

# 264
Аз със съжаление установявам, че май се обривам от нитратите. От вчера съм на зеленчуци и ям само домати и краставици и имам много огромни и сърбящи пъпки на няколко места по тялото. Не виждам на какво друго може да се дължи. Това обаче е лошо, защото се чувствам много добре на зеленчуковите дни и свалям, та довечера хич не знам какво да ям  newsm78

# 265
  • СОФИЯ
Аз със съжаление установявам, че май се обривам от нитратите. От вчера съм на зеленчуци и ям само домати и краставици и имам много огромни и сърбящи пъпки на няколко места по тялото. Не виждам на какво друго може да се дължи. Това обаче е лошо, защото се чувствам много добре на зеленчуковите дни и свалям, та довечера хич не знам какво да ям  newsm78
Спанак.
Задушени моркови и тиквички.

# 266
Аз пак да питам. Щом може овкусени и термично обработени зеленчуци, може ли туршия в зеленчуковия ден?
Аз се наядох чудесно на обяд. Така съм се наяла, че мога и да не вечерям.  Mr. Green

# 267
не знам дали може, но след нея толкова вода се задържа... а моята е без захар дори - зеле, карфиол и моркови с оцет, сол и ленено олио

# 268
  • СОФИЯ
За туршия не знам.
А патладжан може ли? Бих си направила едно кьопоолу.
Назад се коментираха и гъби, но не разбрах дали са разрешени в зеленчуковите дни.

# 269

Не мисля че е от това, знам за какво говориш.Излизат на нервна почва,явно доста си се притеснявала за зеленчуковите дни.

Общи условия

Активация на акаунт