МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 864
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
В плодовия ден може ли сушени плодове, смокини, стафиди.....

# 271
Аз със съжаление установявам, че май се обривам от нитратите. От вчера съм на зеленчуци и ям само домати и краставици и имам много огромни и сърбящи пъпки на няколко места по тялото. Не виждам на какво друго може да се дължи. Това обаче е лошо, защото се чувствам много добре на зеленчуковите дни и свалям, та довечера хич не знам какво да ям  newsm78

Не мисля че е от това, знам за какво говориш.Излизат на нервна почва,явно доста си се притеснявала за зеленчуковите дни.

Хаха изобщо не съм се притеснявала, правя втора 12-ка и както миналия път така и сега съм супер на зеленчуци. А иначе напоследък съм много спокойна и едва ли е на нервна почва. Приличат на пъпките, които ми излизаха като малка от шоколад, за това си мисля че си е алергия.

# 272
  • СОФИЯ
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%BE ето това също ще пробвам, без забранените продукти.

В плодовия ден може ли сушени плодове, смокини, стафиди.....
Не.

# 273
  • софия
Може да ти се чисти организъма, аз по описания от теб начин се изринах на "Житената диета"

# 274
  • СОФИЯ
Патладжани и гъби може ли??? Кажете моля, че ще ходя на зеленчуков пазар  Grinning

# 275
Патладжани и гъби може ли??? Кажете моля, че ще ходя на зеленчуков пазар  Grinning

Патладжани ми звучи като да може, за гъбите и аз не разбрах.

# 276
цък, не може  Flutter
била казала Ваня Ч. в някое интервю, научих го в не помня коя от трите групи за диетата, в които съм се записала   Joy Joy Joy

# 277
  • СОФИЯ
Кое не може? И гъби и патладжани или само гъби?

# 278
Гъби не може.Аз знам,че гъбите са най-трудно смилаемата храна.

# 279
ааааа, извинявай, за гъбите писах аз  Hug
те патладжаните са зеленчуци, ама пак във фейса девойките коментират, че дните са за салати  Peace

# 280
  • СОФИЯ
Ми то кьопоолуто си е салата  Laughing Сигурно имаш предвид, че по-добре зеленяшите да не са термично обработени. Аз няма да мина без това обаче.

# 281
matty, ти колко кг си и колко искаш да си?

Аз като чета тук какви количества се приемат от някои, направо се смайвам! Crazy #Crazy

От 6 месеца се боря с  едни 10 кг.В момента съм 60кг.Искам да сваля с тази диета поне 5-6кг.
Но не се получава Cry Cry

# 282
Ами не си много.
Тук има някои по 90 кг, те по-бързо свалят.
Аз също очаквах повече, но моите кг не са много и съответно не свалям много.
Днес съм 9 ден, - 3 кг.
Но ям малко.
Днес на обяд съм изяла една голяма ябълка и една голяма  мандарина.
Вечерях пак една мандарина и две средни ябълки.
И съм прекалено сита.
Единственото хубаво нещо на диетата е, че не чувствам глад.

# 283
matty И според мен са ти малко килцата за сваляне и затова така. Не се отчайвай, ще паднат, няма къде да идат.  Hug
Аз в 19,30ч. си изядох последните 2 сварени яйчица (от общо 6бр.) и така закривам яйчния ден.
Нямам търпение да стане утре и да видя какво ще покажат кантарът и сантиметърът. Дано да са благосклонни към мен  Praynig Praynig Praynig

# 284
Аз също не чувствам глад.Днес единствената ми храна за деня е рибата с която вечерях.
Утре на плодове.

Ти колко кг си и колко искаш да свалиш?

Общи условия

Активация на акаунт