МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 230
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • на вълнолома
ДеВа newsm10, и аз май ще сторя грях Laughing, на салатите не мръднах аз и тъй като млякото, яйцата, пилето и рибата са в една група при разделното, обаче пилето или рибата не трябва да са до млякото - май ще изкарам втори ден с яйца  Thinking

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 10:34 от peikovaaa

# 451
Ами може, да! Peace

# 452
И аз да се отчета,днес ми е втори рибен и положението е почти същото,все още съм само 1кг минус и той постоянно варира,а нямам никакви прегрешения и дори ходя на фитнес????Няма да се отказвам,но явно диетата се отразява различно на всички,аз се чувствам добре,но за съжаление много бавно се случват нещата при мен.Хубав ден от мен Simple Smile

# 453
Здравейте, отслабващи дами, приемате ли нови попълнения:) От днес започвам 12 дневното моно на Червенкова. 58 кг съм, а трябва да съм 50 Embarassed Вискока съм едва 158 см. Та целта е 6-7-8, колкото паднат. Ще пиша тук, че ще имам нужда от подкрепа на мелчните вероятно и месните, не обичам месо, а чисто пък Sick Смятам да сваря пилето и да го ям с бульон, като супа, само с пипер и сол.
Спортувам 4 пъти седмично, дано не вдингна петъците във фитнеса:)
Ще закуса два варени картофа, на обяд същото, за вечеря надупени картофки:) Обичам ги и не очаквам проблем през първите дни.
За зеленчуковите, може ли да напарвя пак зелева супа с морков, тиквичка, патладжан? Или зеленчук на скара? Или е по добре да е само салата?

# 454
Здравейте и от мен!Днес почвам втората врътка от 12 дни.Днес картофи. Да кажа и при мен след кис.мляко ми отчете плюс, но ще видим.Отчета ми за първите 12 дни е -4кг. Картофи - 0.5; Пиле - 1; Салати - 0.8; Риба - 0.6; Плодове -1.3; Кис.мляко +0.3. Промяната, която мисля да направя е рибата да я заменя с яйца, а киселото мляко със салати и без това бях много гладна на това кисело мляко.

# 455
  • на вълнолома
И аз да се отчета,днес ми е втори рибен и положението е почти същото,все още съм само 1кг минус и той постоянно варира,а нямам никакви прегрешения и дори ходя на фитнес????Няма да се отказвам,но явно диетата се отразява различно на всички,аз се чувствам добре,но за съжаление много бавно се случват нещата при мен.Хубав ден от мен Simple Smile

bebeshki, аз съм само минус  2 до днес( картофи - 1 кг, пиле - 0,6 кг, зеленчук - 0 кг, риба - 0,4 кг), първи плодов ми е, но вчера сравнявах снимките от началото - първи картофен и вчера - втори рибен....на см съм смъкнала доста Laughing с такава талиийка не съм се виждала отдавна, ползвай метър и следи обиколките или някоя дреха за ориентир.   bouquet
Маги  bouquetстрахотен резултат, успех с втората 12-ка Simple Smile
Знаех си аз, че разковничето с повече минус е при плодовете!

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 10:50 от peikovaaa

# 456
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета Hug

Magy Vladeva резултатът ти е почти като моят, само дето в различните дни сваляме различни килограми. Аз след двата млечни бях на - 100 гр но този глад не искам да си го причинявам пак и най-вероятно ще сменя млякото с яйца.

Успешна седмица и много минуси Hug

# 457
Днес си премерих мерките, нещо което не направих на първите 12.Пък и предполагам на вторите 12 дни в мерките ще е по големия резултат.Не знам как съм си го предвидила,но вторите 12 дни изтичат 2 дена преди Велик ден и от 13 ще направя още 12 дни.Почнах от 63.3кг. и се надявам да стигна 50кг. На толкова килограми забременях.

# 458
  • на вълнолома
JACKLIN* успех  bouquet
За супите незная, ветераните да кажат, макар че всички съставки са режимни - пиле, вода, подправки за пилешка супа или зеленчуци, вода, подправки за зеленчукова newsm78. Според мен една топла супа е по-добре от салата примерно :)Eдно момиче във ФБ групата сподели, че си е правила супички и резултат пак има
 Simple Smile Аз за кг от преди раждане не мога да мечтая ( бях 47 Tired) сега съм 60 Shocked, и на 55 ще съм доволна

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 12:59 от peikovaaa

# 459
Е аз бях 43кг ама година преди да забременея отказах цигарите и бам 50кг

# 460
Момичета,  и аз продължавам днес с яйца вместо с кисело мляко. По колко  яйца на ден хапвате? Четох назад в темата, че някои  ядат  по 8 яйца. Дали не са множко?

# 461
Аз по 5.
8 са много.

# 462
  • на вълнолома
amapola  ще споделиш ли резултата утре след яйцата? 8 са много, ама при 90Дд след яйца съм имала минус като гледам тефтера. В групата във ФБ В.Червенкова е написала ,че на млякото се свалят 2-3 кг наведнъж.....

# 463
От млякото бях на +, а и умрях от глад. Mr. Green

# 464
тя тази във фейсбук със супите е над 100кг, както и да го яде, все ще има резултат
Ваня Ч. каза, че не може  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт