МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • СОФИЯ
Аз не очаквам толкова бързи резултати. На 42 г. съм, метаболизмът е от значение  Grinning На втора врътка в първи плодов ден съм. Резултатите на кг при мен варират. Де факто след първите 3 дни от първите 12 бях свалила толкова, колкото и в момента, т.е. по мое лично мнение картофите са ОК (нещо, от което се притеснявах в началото. КАК 2 дни картофи, та аз не изяждам толкова и за 3 месеца!). На см. обаче е видимо.
От нарушителките съм, т.е. никак не съм за пример. Нарушавам с бяло вино и сушени плодове.
За мен е особено важно, че за първи път в живота си спазвам сериозен диетичен режим.

# 481
Да се отчета и аз.
След първите 12 дни:

Кг-5
см-1/и корема си стои/

Deva@ май се оказа права ,че задържам вода Tired Tired

И днес  отново отначало-първи ден на картофи.

# 482
здравейте момичета днес ми е 20 ден. т.е. втори рибен вече имам чувство че намразвам рибата.пия много вода и плодови чайове БЕЗ ЗАХАР . нямам проблем с WC и ми се струва че водата е от голямо значение пия по 0,25 литра на кг. около 1,5-2 литра на ден. Виждам че въпреки трудностите спрямо  режима ,имам впечатляващи резултати минус 5 см от талия и 2 см от бедра и ханш от към килограми съм смъкнала едва 4кг. Успех на всички  Wink[/i][/b][/color][/color][/color]

# 483
Здравейте и от мен   bouquet
Относно МЦ - не сте сами и на мен ми е супер нередовен. Миналата година даже беше спрял да ме "навестява" за 1-2 месеца в резултат на много строг режим  Embarassed
Относно проблемите с ВЦ - и на мен чаят "Сание" ми е пръв приятел и безотказно работи.  Peace

Денят на ябълки при мен беше успешен с изключение на това, че май малко прекалих с количеството. Цял ден бях напред-назад под голямо напрежение и им изгубих бройката, но нищо де, важното е, че само ябълки бяха. Последната я изядох в 19.00ч. и това е. След малко ще пийна и "вълшебния" чай и така...  Mr. Green
"Продължаваме напред"  Laughing Утре: Пилешко на скара.  Flutter
Успех на всички  Heart Eyes

# 484
Галка, браво! Колко килограма започна?

# 485
Ето ме и мен,
имам добри новини МЦ взе че дойде и то без обичайните болки Rolling EyesАко диетата така ми влияе да не боли, пък и килцата да топим- идеално.
Сега се мерих 1,5 кг надолу,и 3 см от талията newsm44
След още един салатен ден след утре минавам на яйца, че риба не ям.
Лека,момичета и успех.Утре всички с нов отчет и нови минуси:)

# 486
Айде  и аз пак. Изкарах тежък грип, така че преустанових малко диетата. Но от утре подхващам наново.

# 487
  • на вълнолома
Добро утро Hug слабеещи момичета! След вчерашният плодов ден съм с 0,600 гр по-лека Laughing. Сега съм точно 60 кг Crazy, продължавам втора серия плодове. Доволни ли сте от втората 12-ка? Свалят ли се -кг, см... newsm78, чудя се дали да я карам, да се мятам на 90ДД ли - да задържа и да сваля още кг Laughing :lol:newsm78 . Резултати след деня с яйца има ли amapola

# 488
  • На Изток от Рая
Добро утро, момичета Hug

И аз като gali - presi след картофените дни съм + 900 гр. Въпреки това мотивацията ми остава и ще си изкарам втората врътка до край. Предполагам, че това е временно покачване, а и ми предстои МЦ. След пилешките дни пак ще се отчета.

Успешен ден и много минуси Hug

# 489
Добро утро  Simple Smile. Днес ми е 1плодов и не знам как ще издържа???Останах доволна след двата рибени дни -0.600,като че ли рибата най-добре ми се отразява.Продалжавам напред,дано и след плодовете да отчета -  Praynig . Успешен и усмихнат ден!

# 490
Привет момичета  bouquet

Аз изкарах 30 дни на 90 дневната диета, но въглехидратните дни, много ги омазвах и за това сега се метнах тук при вас.

Не спазвам конкретна диета, а си измислих моя, подобна на тази на Червенкова, пак по два дни, но с различна последователност - протеини, варива, плодове и така ще ги редувам Peace

След риба - 1 кг, след картофи - 200 гр, след плодове - 800 гр, днес и утре на кисело мляко Peace После съм планувала да продължа на ориз, зеленчуци, пак риба(или пиле), елда, зеленчуци, яйца, картофи, зеленчуци Peace Ще видя какъв ще е резултатът и може би ще ги завъртя още веднъж. Имам още 4 кг да сваля. Надявам се днес и утре след млякото да нямам някой +

Много странно, а го знам и от момичетата от 90 дневната диета, по-големи минуси излизат след бананов ден, за плодовите пробвах моно на ябъли, на грейпфрути, на банани и винаги най-добри резултати се получаваха след банановите дни newsm78

Иначе и аз от както диетувам(определено не гладувам, а спазвам някакви режими) имам яки проблеми с цикъла ooooh! Миналата година ме напусна за 3-4 месеца, сега идва от дъжд на вятър, но все пак го има. Надявам се да се нормализира

# 491
Здравейте, момичета,
Да се похваля - днес ми е 1-ви ден на кисело мляко, след двата дни на плодове и фъстъци имам -1 кг. , въпреки прегрешенията ми с малко фъстъци  Grinning
Не се чуствам гладна, олекнала съм и за сега се чуствам много добре.
Ще продължавам без почивка и следващите 12 дни. Успех на всички и много минуси.

# 492
Добро утро, аз ще се отчитам ежедневно, така ми е по- мотивиращо:)
След първи ден картофи миниус 1.500 Shocked Вчеса сутринта започнах 58.8, днес 57.3.
Предполагам е вода, че вечерята преди старта ми беше е едни солени маслини, но все пак е минус и то какъв:)
Няма да си кривя душата, гладна бях снощи и то доста, вечерям около 18.30-19 и след това само ментов чай. Сега се чувствам замаяна и много гладна. Пия кафето без захар и ще закуся варен картоф. Ще следвам вчерашния план- закуска и обяд варени, вечеря печени. Варените без сол, а печените с малко зехтин, червен пипер, риган и калиева сол - Lo Salt.
Успешен и отслабващ ден ви желая:)

# 493
Здравейте момичета  bouquet
Днес ми е 15 ден. За съжаление и на мен тази сутрин кантара ми показа плюс след двата дена на картофи - варени през деня и пържени на вечеря. Аз и предния път ги ядох така и тогава резултата беше минус килограм на ден. А сега съм с 400 гр. нагоре. Не ме обезсърчава, ама ми е неприятно. Ще видя какво ще стане след пилешките дни. Предния път едва удържах 2 дена на пиле и доста мислих сега на втората врътка да го заменя, ама така и не реших с какво.
Успех на всички! Hug

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 10:01 от Tinche

# 494
След плодовете вчера -800гр.  Вече съм 82,100 кг. newsm44 Дано скоро видя 81. Днес умувам дали да съм на картофи. Преди имах минус един кг. след двата картофени дни, а и доста разхлабващо ми подействаха. Но пък ми се яде и мляко...  newsm78 Едно от двете ще е.

Общи условия

Активация на акаунт