МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • на вълнолома
Привет момичета. Страхотни резултати имате, чак се изкушавам да се впусна отново, че по - бързо да изкльощавея... Аз изкарах 10 дни, мое си моно и съм много доволна от резултата. Бях споделила, че започвам режима на 90 дд като захранване, пък и защо не за сваляне на още кг. Очаквах да кача килцата, които свалих, тъй като консумирам храна различна от тази през моното 10- те дни...ама не, не качвам, даже посвалям по някой грам,.... И хляб по една филийка си включвам даже, днес ми е трети ден и пица хапнах, постна  . Да видим ще я докарам ли донякъде или ще се връщам във вашите редици? Хубав ден момичета  bouquet и много минуси и в обиколките , и в кг Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 15:18 от peikovaaa

# 601
Здравейте и от мен мономанки  Hug . Днес 17 ден(първи зеленчуков), кантара показа -100гр, но и до ВЦ не съм ходила.Днес деня минава със салата от червено цвекло с моркови и градинарска салата. Продължавам!

# 602
  • София
аз мисля да направя 12 дни и 2 почивка иначе не знам 24 как ще изкарам и то по Великден

# 603
Ден 17-ти и при мен - първи зеленчуков. Кантара го пренебрегнах днес в бързината да се чудя какво да не ям по-напред. До тук съм на 1/2 краставица за закуска, салата моркови и прясно зеле с домати за обяд, на вечеря смятам да се отдам телом и духом на една голяма салата от домати, краставици, много лук и зелена люта чушка Crazy. За утре съм заредила паша - зелена салата с лук и репички, ще си измисля и още нещо за разнообразие.
И треска ме втриса, като се сетя, че идва рибата.  newsm43  Sick
Приятна почивка, слабушки   bouquet

# 604
Аз пък с нетърпение чакам дните на пиле и риба. Май съм една от малкото Grinning

# 605
Хелоу, лейдис:) Аз нали съм с колит и наблягам на печени и варени зеленчуци, че от пресните напарво бомбирам:) Ядох супа от зеле, морков, тиквичка и целина. За закуска и обяд. Сега тиквички печени и зелената салата. Адски съм гладна. Стърже ми стомаха, ям и след два часа пак...на месото, колкото и да беше гадно не огладнявах поне...

# 606
Здравейте отслабващи   bouquet

Втори ден съм на монодиета. Бях решила да започна 6 х 2 х 2, издържах един ден на печени картофки, но реших че втори няма да има защото не обичам картофи.
Порових се, почетох за разни монодиети и реших да карам по моя си програма.
Преди време бях два пъти на 90 дневната, много съм доволна, но тази зима поради натовареност в  работата не знам как успях да си върна кг /оправдавам се само/.

Та сега по-ускорено и сериозно.
Отчет - след един ден на печени картофки / почти 2 кг, голям глад ме гонеше - съм - 1 кг. Слагах сол и много лимонов сок, за да е по-вкусно. Вода около литър - трудно ми е да пия в големи количества.

Днес съм на рибка - обичам много. Сьомга 300 гр и морски дарове половин порция за целия ден.
Утре ще пиша как е на кг. Пих около 0.500 вода и много чай ройбос с лимон и джинджифил.
Трети ден мисля да я карам на к. мляко.

Успехи и много минуси от мен  Peace

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 18:50 от marcie

# 607
marcie, рибата/месото и млякото не трябва да са един до друг ден.

# 608
Каква е причината DeVa®?

# 609
На 1 страница го пише.
Може би защото млечни, риба и месо са от една група в разделното хранене. Протеини.

# 610
Моята идея беше един ден на плодове или зеленчуци, два протеинови дни, един плодове или зеленчуци - но не съм съвсем сигурна дали е правилно, бях решила да пробвам този вариант. Ако наистина не е добре, ще мисля за плодове или салатки, имам още малко време до утре  Simple Smile

# 611

Днес ми е първи пловод и съм суперрррр гладна.
Идеи какви плодове да ям,та малко да ме заситят? newsm12

Пъпеш, манго, круши.

Помело- доста засища.

# 612
Манго! Един плод и се чувстваш добре.

# 613
Здравейте, момичета!
Най - накрая приключиха моите 24 дни от диетата на В.Ч. - резултата е -6 кг. Не е много, но не е и малко, очаквах сякаш мааалко повече, може би, защото тя в едно от интервютата беше казала, че е свалила 8 кг. през първата врътка...
Най-многото килограми паднаха в първата 12 - цели 5, а втората 12 - само 1...
Най-хубавото е, че никога не изпитах глад, въобще много спокойно мина целия период. Сега смятам да почина не само 2 дена, защото няма смисъл заради празниците. Ще се ограничавам и повече салати смятам да ям, а след Великден, още от вторник започвам отново...
Много ме е страх да не върна килограми.
Успех на всички   bouquet

# 614
  • СОФИЯ
Аз си лягам изцяло картофена  newsm44 МЦ ме е нападнал и утре заран се чудя дали да се премеря.

Общи условия

Активация на акаунт