МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 185
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък си ръфам джинджифил във всички дни, е от него пък няма да се откажа.....

# 586
Алина как така го ръфаш, суров ли без нищо....
Аз тази вечер се изкуших . Направих си зелевата супа, защото утре съм на  зеленчуци, да ми е готова и не се сдържах пийнах си две чаши бульон....Но пък не вечерях пиле. Дано утре вечe има резултати, не мога да се разхлабя с китайския чай и се  чудя дали да вземам някакви лекарства. Някой да ми препоръча нещо , моля    Hug

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 05:44 от gala222

# 587
Да бе-гризкам го, но си го правя и настърган с лимонов сок

# 588
Дано утре вечи има резултати, не мога да се разхлабя с китайския чай и се  чудя дали да вземам някакви лекарства. Някой да ми препоръча нещо , моля    Hug

Препоръчвам ти  Сена форте. 60 билкови таблетки за около 2- 2.50 лева. От 2-3 години ги пия, може и по 2, и по 3 хапчета . Имах проблеми  със стомаха, но  откакто би пия съм добре.

http://apteka.framar.bg/30017872/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%84 … D1%81%D0%B5%D0%BD

# 589
        Благодаря amapola , още днес ще го потърся в аптеката.
След  4 дни /  2 картофи и  2 пиле / съм едва - 1,20 кг надолу . От 67,7 кг  - 66,50 кг . Не съм много доволна , но и за 4 дни какво искам 5 кг ли ?!! Laughing Силно се надявах преди празника да стигна 63,00 кг...
Дерзайте момичета , хубав ден от мен ! Hug

# 590
Моят отчет за първите 24 дни е следния -6 кг. Първите дванадесет свалих 4,4 кг. Сега вторите 12 само 1,4. Но няма да се оплаквам. 6 кг за 3 седмици е супер. Днес и утре съм почивка и от неделя пак на картофките...
На сантиметри: -6 см от бедрата и -8 от талията.
На килограми, от 72 кг, до 65,9 кг.

# 591
  • На Изток от Рая
Браво КатастроФа

Много добър резултат, особено в свалените мерки, които според ме са много по-важни от кг.
Аз днес след 1-я зеленчуков ден съм -400гр, но все още съм +500 гр от края на първото завъртане,  предполагам че до утре ще се върна в изходна позиция. Най-вероятно и аз през второто завъртане ще сваля около 2 кг

Успех на всички!

# 592
Добро утро, момичета   bouquet
КатастроФа Браво, момиче! Перфектен резултат. Искрено се радвам за теб  Hug Продължавай в същия дух  Hug  Heart Eyes

Моят ден на варени картофи (1,200кг.) мина успешно  Crazy
Днес: Кисело мляко (Вереа 0,1%)  Peace
След малко отивам и на тренировка.
Утре: Мерки и теглилки /Нямам търпение/  Praynig

Успешен и много минусов ден, момичета!   bouquet

# 593
Здравейте,
Днес ми е втори ден на картофи за втори 12 дневен етап.
Снощи си измерих мерките- за 13 дни -4см. и -3,5 кг. Много съм доволна. Чуствам се лека и енергична.
Успех на всички монодами!

# 594
  • По света и в нас.
След ден с мляко ,този път съм -1.300кг .Но съм умряла от студ мота ми се главата.Кръвно 120 на 80.Насилих се сега да ям картофи варени с шарена сол ,зехтин и лимон и след първите две лъжици щях да давам ресто,пих вода ,поуспокои се стомаха сложих още две лъжици ,може и да избистря накрая. Joy Исках друго да споделя -при първите 12 дена след двата дена мляко бях само -400гр.Сега ги правя дните по един и днес съм 7 ден от вторите 12 дена на картоф.

# 595
Браво момичета,супер много ме мотивирате,това са страхотни резултати .Моят първи ден на картофи мина супер,днес продължаваме....Хубав,слънчев и усмихнат ден на всички,въпреки снега навън Simple Smile

# 596
И аз на втория тур ще правя по 1 ден, не по 2.

# 597
Здравейте, момичета!
Да дам и аз отчет- на кантара не съм се качвала,но по панталоните ми установявам,че имам напредък:)
Днес ми е първи пловод и съм суперрррр гладна.
Идеи какви плодове да ям,та малко да ме заситят? newsm12
Искам и да попитам момичетата,които са започнали захранването, на кои храни наблягат?
 Hug Hug Hug за всички

# 598
  • СОФИЯ

Днес ми е първи пловод и съм суперрррр гладна.
Идеи какви плодове да ям,та малко да ме заситят? newsm12

Пъпеш, манго, круши.

# 599
От плодовете, аз сигурно ще бъда само на киви и ябълки.....
Браво Катастрофа, искренно ти завиждам

Общи условия

Активация на акаунт