МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
На мен ми е 4 ден и може би за това не виждам разлика, само дето намразих пилешкото Laughing и се чувствам много по-лека.

# 571
Личи ми, коремът ми е плосък, като тава Simple Smile Вчера ми беше отвратително пилето изядох съвсем малко и почти без сол, изхвърлила съм всичката задържана вода, тренирам много, 50 минути с тежести и 30 минути кардио( пътека-15% наклон и 7 степен скорост) Днес течеше вода от мен и бикините ми бяха мокри.
И аз съм изненадана как се вижда за толкова кратко време, но е факт:) Не се тегля умишлено, ще се отчитам накаря. Силно се надявам да разкарам поне 4 кг и ще боря още три с второ завъртане.

# 572
JACKLIN, ако моят корем беше плосък като тава, щях да се боря само със свински  вратни пържоли. Откъде смяташ да ги свалиш тези 7 килограма. За протокола питам просто  Laughing

# 573
момичета,сега се замислям ,че идва Великден,как ще я карам незнам.Може би трябва да се включи един ден на яйца Simple Smile  Grinning Joy

# 574
При мен 1/12 свършват на 11 и съм решила на 12 и 13 да почивам, а на 15 ми е рожден ден, но няма начин. Laughing

# 575
Аз приключвам на 10-ти, след което и по ред и по право се отдавам 2-3 дни на разгул  Crazy

# 576
Силистар, от бедрата там ми е драмата и леко от дупето и на 5 съм съгласна:)

# 577
И аз свършвам на 11 април, два дена почивка точно за празника и на ново.....Но си мисля че ако съм свалила само 2-3 кг, то с един хубав козунак ще ги наваксам точно за един ден  Cry
Дните на пилето ми се струват най-ужасни, сигурно ще ги заменям с яйца .... или риба ....А и мотивация нямам след три бутчета и половин пържола сутринта бях + 0,2 кг ..... #Cussing out

# 578
Саня ние с теб вървим заедно, поне свалили след дните с пилето. Аз утре мисля да си направя една зелева супа, че корема ме боли от тези сухи неща и до ВС не съм ходила, а уж пия китайския чай ....Утре в салатите вместо зехтин ще си сложа парафиново масло, защото разхлабва .....

# 579
  • СОФИЯ
Саня ние с теб вървим заедно, поне свалили след дните с пилето. Аз утре мисля да си направя една зелева супа, че корема ме боли от тези сухи неща и до ВС не съм ходила, а уж пия китайския чай ....Утре в салатите вместо зехтин ще си сложа парафиново масло, защото разхлабва .....
Не помня за пилето, като цяло с кг. странно варирам. След дни без нарушения нямам минус. Вчера първи млечен ден прегреших с три ню ню парчета баница, а днес сутринта - 700 гр. Не ми е ясно що така. Днес си направих ден почивка, от утре пак на картофи.

# 580
Здравейте от мен отново.
Денят с картофките върви добре.
Тренировката във фитнеса също мина добре  Peace

Останаха ми 3 картофчета, които ще хапна към 19ч., после чайче "Сание" и това е.
Не знам за вас, но аз от дните на пиле и яйца имам най-големи минуси. Като аз най-много свалям от протеини.
Нещо обаче имам чувството, че се разболявам, и цял ден се наливам с чай с лимон.  Rolling Eyes
Това е от мен момичета   bouquet

# 581
  • София
а когато са дните за салата може ли да се овкусява със зехтин,и да се ядат тиквички на грил тиган

# 582
Може. Дните са за зеленчуци, не само на салата.
Аз си слагах олио, оцет и шарена сол на салатата.

# 583
  • На Изток от Рая
а когато са дните за салата може ли да се овкусява със зехтин,и да се ядат тиквички на грил тиган

Аз моите си ги овкусявам със зехтин и миналият път имах минус от почти кг. Днес пак съм на салати, които м/у другото ми действат доста разхлабващо. Тиквички също може.

# 584
Момичета,аз пия и зелен чай с лимон,дали мога да му слагам малко мед,че е много горчив иначе   Rolling Eyes  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт