МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 107
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Не се предавайте! Hug

# 61
Взех да клинча и аз и да мрънкам LaughingТрудно ми е.Все греша по малко -слаб ангел.Утре ще се претегля но много е вероятно да си остана с 2 те кг от първия кръг.Но ще направя и втори пък каквото стане Rolling EyesДо тук на 2 кисели млека и ми се яде всичко друго освен мляко ooooh!

# 62
Момичета, някой знае ли в деня на пиле може ли да се хапва пушено пиле или пушени бутчета в един от двата дни за разнообразие?

# 63
Защо да не може?
Нали приготвянето няма значение?

# 64
Аз си продължавам бавно, славно... От четирите дни - два на картофи и два на пиле -общо 1кг. Поне закръглих вече на -10кг. Поне още пет да успея и ще вдигна банкет  Laughing Днес на зеленчуци - най -си ги обичам тези дни.

Момичета, и да прегрешите продължавайте.Дори да се забави процеса, не спира.

Аз първия ден на пиле си купих пушено бутче, защото сутринта умирах от глад и не ми се чакаше да се свари. Не изглеждаше мазно, но не знам?!

# 65
  • СОФИЯ
За бой съм! Първо сериозно нарушение и сега се чудя какво, да продължавам ли с киселото мляко?

Според мен продължавай, киселото мляко е накрая, така че си довърши и после ако трябва повтори.
М да, срамота! Но пък така или иначе съм се навила за втора врътка. То толко картофи и риба ми останаха от първата, че е грехота да не повторя  Grinning

# 66
  • СОФИЯ
А я кажете какво кисело мляко купувате? Няма от къде да взимам домашно. Сега погледнах, че на капачката на "Тертер Каймак" пише "обогатено с краве мляко на прах". Това, освен че не е добре по принцип, вероятно не е и според диетата. Надали тя включва мляко на прах.

# 67
Аз много обичам Боженци, честно казано не съм чела какво пише ама ми е много вкусно. По принцип ям 3,6%, сега за диетата взимам 2% и пак си е толкова вкусно.

# 68
  • София
Аз понеже нали съм решила да карам на кисело мялко до откат, защото много го обичам та си купувам на Зелена ферма, което със сигурност е добро. Даже се разваля LaughingПроблемът е, че точно защото се разваля, не го зареждат по много и не навсякъде. От Била и Пикадили го намирам, но ако няма и аз се чудя. Верея взимам май най-често.Иначе до офиса имаме магазин на Добрев. И техните са хубави, но бая гъсти и мазнички та гледам да не е често.

# 69
Здравейте и от мен.Днес ми е първи ден на пиле.Резултат за два дни:-2кг.На Някой да му се вие свят при спазването на тази диета?
На мен по време на салатните и днес след салатните много ми се вие свят и направо ми се премрежват очите.

# 70
Ох, момичета аз вече на спокойствие да седна на компютъра  Laughing
Одеве като се прибрах от фитнес, след това чистих, пусках перални, сгъвах дрехи, че и набързо един реферат за университета написах  hahaha
След малко ще си хапвам и първите яйчица за деня  Flutter

При мен всичко върви супер даже днес добавих едно кремче към спорта /не знам дали имам право да му напиша името, да не се сметне като реклама, но ако може, кажете и веднага ви го пиша/  Peace
Повече подробности защо го споменавам:
Скрит текст:
АКО СПОРТУВАТЕ, КАКВОТО И ДА БИЛО, ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!
Та, това кремче попринцип си го бях взела за стягане+премахване на целулита
Пишеше, че трябва да се появи "загряващ" ефект. Обаче понеже много мразя да се масажирам с разни кремове и такива мазила, използвах го 2 пъти, не забелязах да ме "загрява" и го прибрах в шкафа. Да, обаче вчера докато си тренирах във фитнеса и се запознах с една мадама и от дума, на дума се оказа, че и тя го има същото и ми препоръча да се мажа с него преди тренировка, така било много ефикасно. Та, днес се намазах преди фитнес и познайте - докато тренирах, местата на които се бях мазала, ПЛАМНАХА.. с извинение подпали ми се г**а, ама БУКВАЛНО  Laughing Не знам дали ще има желания ефект, ще докладвам веднага, щом забележа резултати!

# 71
Здравейте момичета,
От утре ще започвам диетата на Ваня Червенкова, искам да попитам след колко време се повтаря отново диетата и  има ли забранени плодове?Благодаря!

# 72
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
От утре ще започвам диетата на Ваня Червенкова, искам да попитам след колко време се повтаря отново диетата? Благодаря!
2х12, после 2 дни почивка и пак 2х12

# 73
2x12 означава 2 пъти по 12 дни ли? newsm78

# 74
2x12 означава 2 пъти по 12 дни ли? newsm78

Именно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт