МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 124
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
4ти ден-2ри пиле. Едва едва го ям.. Нямам търпение да стане утре и...салатените дни. По принцип месото не мога да го ям ей така без салата или пък да не е в манджа и може би за това така мъчително минават пилешките дни. Не знам за килограми, но корема ми не е надут като преди и се чувствам комфортно с него Wink Успех дами.

# 76
  • СОФИЯ
http://www.topactualno.com/11758/biznesdamata-vanya-chervenkova- … prosi-i-otgovori/
"Друг вариант е в дните за зеленчуци да не ядете ориз, а двата дена за риба да ядете ориз." Тук нещо не ми е ясно, не за рибата (аз не бих я заменила), а за ориза. В дните на зеленчуци може да се яде ориз ли? Не звучи логично.
Търся разнообразие. Дано някой, който е наясно с важностите като полезни мазнини и пр. да даде някакво логично обяснение, като потвърди или отхвърли твърдението. От др страна ако рибата може да се замени с ориз, това също би било разнообразие за следващия цикъл.

# 77
Да се похваля, че на 4 ден съм минус 2 кг! Party Party Party

# 78
така ..
какво си сготвих днес в зеленчуковия ден...
Малко зехтин в тигана нарендани моркови,тиквички нарязани на кубчета, копър. това сутринта  Wink
За обед салата от моркови, червено цвекло, маруля и стрък чесън разбира се зехтин и лимонов сок сол,
Следобедна към 17ч. 3 домата с босилек зехтин и оцет по малко  Wink
за вечеря смятам да врътна печени белени чушки с домати овкусено
през останалото време хрупам моркови 6бр. за момента

# 79
така ..
какво си сготвих днес в зеленчуковия ден...
Малко зехтин в тигана нарендани моркови,тиквички нарязани на кубчета, копър. това сутринта  Wink
За обед салата от моркови, червено цвекло, маруля и стрък чесън разбира се зехтин и лимонов сок сол,
Следобедна към 17ч. 3 домата с босилек зехтин и оцет по малко  Wink
за вечеря смятам да врътна печени белени чушки с домати овкусено
през останалото време хрупам моркови 6бр. за момента

pinko, всичко звучи много вкусно  Blush Heart Eyes

# 80
pinko,колко имаш да сваляш?

# 81
  • Варна
Вчера тоя "пилешки" ден ми беше малко нанагорно.. И на мен чисто месо,без салати не ми много ОК.
Днес салатки newsm44 Слагам си щедро зехтинец  (е,не се оливам де) и не се чувствам гладна.Сега ставам да си правя третата за деня.Малко е късно,но "обядвах" преди 2 часа  Laughing и пак съм леко гладна.

# 82
Не обичам риба, днес хапнах малко, но не успях  и сега хапнах малко месо, защото ми се вие свят. Моля ви с какво да заменя рибата, защото диетата наистина има резултат поне при мен, а утре ми е втори рибен....

# 83
sun sea
 много  15Embarassed
Но... ако мога за начало да бутна за първата 12 дневка поне 6-7кг.,  не че ми се вярва с това темпо ама.. мечти пак ще съм  Simple Smile а след това смятам за поддържане да правя по един моно ден в седмицата.. ама да видя дали ще изкарам до края

После смятам да спра, определено не искам да си причиня 24 дена, това е над моите възможности Embarassed
Скрит текст:
Слаби са ми ангелите, затова съм решила след като завърша цикъла да си мина на редовно хранене, но да огранича КОЛИЧЕСТВАТА то на мен и това ми е главния проблем ,като ламя съм, вкусно ми е да си хапвам и редовно преяждам до пръсване ..
Най са ми трудни киселото мляко 2 дни имам
Скрит текст:
хроничен г.и к. и като стигна до млякото ще видя много обичам, но като изям и една чаша ми се подува корема и получавам зверски колики после, трябва да пия лекарства или да ям хляб,солети за да ми "обере" болката

# 84
ако те боли толкова от млякото, аз на твое място бих го сменила със сирене
ако много искаш да си стриктна - айрян или прясно мляко  Peace
клюкорски въпрос - колко си кг  Blush

# 85
  • Варна
Изпуснала съм ви ,но утре ще наваксам че имам да уча още за изпита утре..
Днес салатения мина без прегрешения  Peace

Да напомня ,че който има желание може да ми пише на ЛС да го добавя в групата за диетата на Ваня Ч.

# 86
Ех,pinko,колко до болка познато звучи това с количествата...ям,ям,ям и няма спиране...сякаш съм бездънна...

# 87
Претеглих се . Ами 2 кг останаха. С прегрешения е така. Започвам с първи ден картофи. Стартирам от 66кг. Явно млякото ми е проблем.

# 88
  • StZ
Днес втори ден на риба. Прегрешения нямам, но вчера сутрин след втория ден на салати имах +400гр., които са изчезнали днес в комплект с още 200  Grinning
Значи продължавам с надежда за макар и малки, но минусчета  Peace
Успех дами!

# 89
Здравейте, момичета, аз днес съм със сериозен плюс върху кантара, въпреки вчерашния ден на айрян, но това изобщо не ме притеснява. Пред цикъл съм и сигурно задържам вода. Хич няма да се трогна, че кантара не е на моя страна. Аз съм по-ината и проклета от него и той пак ще тръгне надолу  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт