МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 127
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!

Днес ми е салатен ден, чакам го с нетърпение. Heart Eyes

# 91
И аз го чаках с нетърпение. Днес ми е втори салатен ден. Кантарът показва -3 кг. Не знам как ще се справя с рибата и киселото мляко, хич не ги обичам. Но продължавам напред и не се отказвам. След бременноста имам да свалям 10 кг., останаха 7 кг. Ходя и на спорт 3-4 пъти в седмицата, колкото успея (намирам си гледачи за бебето все по - трудно Simple Smile ). Трябва да достигна като начало 60 кг. Висока съм 172 см. и горе-долу това ми е оптималното тегло. Ако мина и под 60 ще е супер. Затова ще повторя диетата и после се захващам с 90 дневната.

# 92
Днес е вторият ден на пиле/четвърти от диетата/. Кантара показва -3кг.

# 93
Здравейте, дами   bouquet
Вчера денят на варени яйчица (6бр.) мина успешно при мен
Днес, ден 6: Кисело мляко  Crazy Обожавам ги тези дни  Laughing

Ето и моят отчет:
За първите 5 дни съм -4.5кг.  newsm44 (започнах 78, днес 73,5)  Flutter
Много съм доволна. Надявам се след втората 5-дневка да закова 70  Praynig
Успех на всички   bouquet

# 94
Първи ден на салатки, ура!   bouquet
- 3,200кг. за четри дни, доволна съм. Grinning

# 95
2 ри салатен +100гр. Confused  ... почвам да чувствам липса на енергия ... смятам 2 та млечни да ги заменя на 2 Шоколадови.... Joy
Браво на всички минуси

# 96
  • на вълнолома
Страхотни резултати, момичета  bouquet! При мен не се получи нещо Sad, справих се с първия ден и имах 1 кг минус на следващия ден  (нямам проблеми с кръвното или захарта), обаче на два пъти толкова ми беше замаяно, чувствах,че ще падна.

# 97
Момичета пиете ли чай ( естествено без мед  Grinning ) и какъв приемате - на пакетчета или такъв на запарка. Уж на пакетчето пише че има само чай, не оцветители ( приемам от лайка или каркаде ) но малко се притеснявам да не провалям диетата.
TheOneS, мерси за съвета, ще гледам да не го правя повече!  Peace

# 98
Здравейте, момичета аз съм на 5-ти ден от диетата или първи на салата вече съм -3 кг много съм доволна, понеже риба не ям мисля да я заместя с пиле. Надявам се да сваля излишните килца с тази диетка Simple Smile Успех на всички  newsm51

# 99
Шести ден - 3,500 кг останаха в историята  Laughing

# 100
Страхотни резултати, момичета  bouquet! При мен не се получи нещо Sad, справих се с първия ден и имах 1 кг минус на следващия ден  (нямам проблеми с кръвното или захарта), обаче на два пъти толкова ми беше замаяно, чувствах,че ще падна.

Първите 2 дни и при мен бяха замаяни,сега всичко е ок-днес ми 6ти ден  Rolling Eyes Пейкова ние май се познаваме с теб  Simple Smile

# 101
  • на вълнолома
Puffito  bouquet: благодаря ти, как пребори замайването - чета за 1 л. мед newsm78, ще опитам пак от утре . Дано се сбогувам с 6-7 кг Crazy.

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 14:47 от peikovaaa

# 102
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета!  bouquet
Започнах диетата на В. Червенкова.  Peace
Днес и утре съм на кис. мляко.
До момента за десет дни -3.900кг. Доволна съм ,
не гладувам никак.  Peace
Успех и удоволетворяващи резултати на всички Ви!  Hug

# 103
Момичета пиете ли чай ( естествено без мед  Grinning ) и какъв приемате - на пакетчета или такъв на запарка. Уж на пакетчето пише че има само чай, не оцветители ( приемам от лайка или каркаде ) но малко се притеснявам да не провалям диетата.
TheOneS, мерси за съвета, ще гледам да не го правя повече!  Peace
Всяка вечер пия зеления си чай с мед.  Peace резултатите ми са добри, но ще ги опомена на края на цикъла

# 104
Puffito  bouquet: благодаря ти, как пребори замайването - чета за 1 л. мед newsm78, ще опитам пак от утре . Дано се сбогувам с 6-7 кг Crazy.

Замайването премина като започнах с пилешкото  Simple Smile успех ти желая в борбата с тия 6-7 кг   bouquet само да не стане така като дойда на лято на море да не мога да те позная   love001

Общи условия

Активация на акаунт