МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 131
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Искам да попитам дали ще бъде голям проблем ако заменя рибата с яйца?  Confused

# 106
Проблем или не, аз така ще правя.
Абсурд е да ям 2 дни риба. Stop

# 107
И аз съм на същото мнение. Не мога да ям 2 дни риба...едва издържах с пилето  Simple Smile

# 108
Здравейте и от мен и 7ми рибен ден  Simple Smile
При мен с течение на дните нещата стават все по-лесни, по-малко ми се яде и се мотивирам все повече от промяната в дрехите  Peace Може би най-трудно ми беше с пилешкото, обичам попринцип, но така самостотелно не ми се отразяваше добре. Иначе дните със зеленчуци и риба се чувствах много добре  Heart Eyes
Пожелавам ви успех и не се отказвайте   bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Здравейте , момичета!  bouquet
Започнах диетата на В. Червенкова.  Peace
Днес и утре съм на кис. мляко.
До момента за десет дни -3.900кг. Доволна съм ,
не гладувам никак.  Peace
Успех и удоволетворяващи резултати на всички Ви!  Hug

♥ ЖаБкА ♥ изглежда с теб сме започнали по едно и също време, и аз днес и утре съм на кисело мляко... Нямам търпение да минат и да дойдат картофките, а след тях и салатките. До тук те водя с едно кило и половина  Laughing, но официално резултат в понеделник, след като свърша първата 12.
Успех желая на всички!  bouquet

# 110
Прекрасен ден на всички и много минуси! Аз започвам деня лошо, защото и след салатите съм с +, както след картофите. Този кантар ми развали настроението  за целия ден Sad

# 111
Добро утро и от мен!
Моят резултат след първите 12 дни, без прегрешения е 4,4 килограма. Предполагам можеше да ги ги закръгля на 5, но съм в предменструален. И аз имам минуси на сантиметри, 4 сантиметра от бедрата и 6 от талията.

Като цяло съм мн доволна, тъй като последните години ми липсваше воля за диети и отслабване, но ето че се справих с тези двайнадесет дни, и следващите 12 няма да ме уплашат.  bouquet

# 112
Здравейте и от мен   bouquet
Вчерашният ден на Кисело мляко - Вереа 0,1% (3коф.) мина успешно.
Днес ден 7: Варени картофи  Flutter
След малко отивам на фитнес  Wink
Успех на всички  Hug

# 113
Прекрасен ден на всички и много минуси! Аз започвам деня лошо, защото и след салатите съм с +, както след картофите. Този кантар ми развали настроението  за целия ден Sad

+1
И аз съм като теб  Cry
 Hug meri1966
трябва да удържим фронта аз след 2 ри салатен днес съм +400гр.
До момента съм -1,300кг за 7дни !!!
Сега метнах 2 ципури във фурната да се пекат , със зехтин малко върху резани грейпфрут ...някой въпреки + Embarassed Embarassed  е гладен като вълк ауууу  днес съм си подготвила 4 рибки сега пека 2 и към 5ч. следващите
Ще устискам още 6 дни и тогава ще мога да дам крайно мнение за този тип моно х 2 дали е ефикасен
Другото на TheOneS (браво мацка Hug )  е добро
Айде хубава неделя

# 114
Момичета здравейте!
Аз съм на диетата на Ваня Червенкова вече седми ден, като днес съм на риба 1-ви ден. Чувствах се много добре до 5-ят ден, или до 1-ят ден салати и зеленчуци. От вчера обаче, когато ми беше 2-ят зеленчуков ден се чувствам изтощена и отпаднала. Днес, е същото. Мисля от утре да я прекратя и да започна един режим, който си съставих сама още преди време и дава невероятни резултати.Просто в последните 2-3 години се отпуснах, и нямах никаква воля да го спазвам,  за това реших да опитам нещо по-различно, но явно при мен липсата на ежедневен прием на разнообразна храна си казват думата.
Моят режим изключва само няколко храни- тежки въглехидрати и бобени растения. Всичко останало се консумира в неограничени количества. Плодове, зеленчуци(без картофи и ориз), месо, яйца под всякаква форма, разбира се за предпочитане варено или печено, ако е пържено без планировка. Сирена и мляко, които в момента ужасно ми липсват без ограничение. Гъби също може да се консумират. Всички разрешени храни в този режим може да се съчетават по между си, не се налага да се разделят. Кафе, капучино, чай може да се подслаждат с мед, може и десерти да се подслаждат с мед. Правя си един десерт с кисело мляко 2-супени лъжици, 25 гр. орехи, малко канела и 1 лъжичка мед. Много е вкусен. Ако режимът ще се спазва по-дълго време може един ден в седмицата да се ядат само варива, за да не се лишаваме за дълго и от някои от така наречените тежки въглехидрати, които също са необходими. Мазнините също не са проблем при този режим, е разбира се да не се прекалява, но и да не се стига до крайности, като например да се яде салата без олио или зехтин.... Препоръчително е също така да се засили физическата активност.
От утре се връщам към него, тъй като е изпитан във времето и не е свързан с лишения както монорежима, колкото и да го определят, като рационален. Иначе резултат от досегашната ми диета има, но не по-добър от този който бих постигнала с моя режим.
Бих ви препоръчала да опитате, не мога да кажа дали на вас също ще помогне да се избавите от излишните килограми, само мога да потвърдя моите резултати.
Обещавам да споделям с вас какво се случва!

# 115
  • По света и в нас.
Прекрасен ден на всички и много минуси! Аз започвам деня лошо, защото и след салатите съм с +, както след картофите. Този кантар ми развали настроението  за целия ден Sad

И аз съм малко нещастна след 2 дена на салата съм -100гр. Но аз бях сигурна че ще съм подута и няма да има минус.
Днес ще пека скумрия във фолио.

# 116
Аз днес започвам отново на картофи, защото сгафих на първия рибен ден....просто след двата салатни бях толкова отпаднала, че на 2 пъти бях на ръба на припадък.......повече такива експерименти-не. Сега като стигна до салатите, ще ям задушени зеленчуци.

# 117
Аз пък съм втори ден на салати и кипя от енергия! bowuu
Салатите са моята храна! Heart Eyes
Пия и чай, без захар.

# 118
Здравейте момичета,след втория салатен ден съм +0,400,днес на рибка  Rolling Eyes

# 119
Някой мисли ли да прави почивка след първите 12 дни?

Общи условия

Активация на акаунт