МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 139
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Някой мисли ли да прави почивка след първите 12 дни?
Аз, ама все е мисленето си оставам... Не съм сигурна, че ще издържа и се страхувам от йо-йо ефект Embarassed А ми се иска да махна едни 6-7-8кг Blush

# 121
Аз нямам проблем относно начина на ядене Simple Smile не съм гладна, но се чувствам отпаднала Sad ..та за това се чудя дали да направя една почивка от 2 дни преди вторите 12 Simple Smile

# 122
Здравейте и от мен. Бих искала да се присъединя към вас. След раждане съм и имам да свалям 17 кг.От 7 дни се ограничавам в храната,а последните 2 само пиле и съм с 2 кг по-малко. Стартирам с 65 кг и се надявам да стигна мечтаните 48 кг. От утре минавам 2 дни на зеленчуци.Имам намерение да съм на диетата на Червенкова,но малко поизменена Simple Smile Ще пиша как се развивам Simple Smile Пропуснах да отбележа,че започнах и тренировки във фиткървс,така че се моля резултата да е задоволителен.

# 123
А някоя от вас по време на диетата приема ли пчелен прашец и според вас може ли да се приема ?

# 124
А някоя от вас по време на диетата приема ли пчелен прашец и според вас може ли да се приема ?

Аз премам и не съм го спряла.
Не мисля, че е проблем.

# 125
Здравейте, изчетох ви най-накрая. След две бременности (последната преди 11м) съм +30кг . От утре съм на режима на В.Ч. Купих си картофи. Мъж ми е решил до колкото може да ме подкрепи в режима, та и той е от утре на първи картофен ден Simple Smile . Искам само да попитам има ли някой, който си е приготвял картофена салата с лук? Четох, че не е редно, но все пак, толкова много ли вреди?  newsm78

# 126
Здравейте момичета!Аз искам да питам за дните на пилешко става ли да се яде пиле на грил (от онова купешкото )  Mr. Green

# 127
  • София
става

# 128
# 129
Здравейте и от мен   bouquet
Вчера денят на варени картофки мина успешно  Peace
Днес, ден 8: Ябълки  Crazy
След малко отивам на фитнес.
В Четвъртък ще се тегля, да видим след вторите 5 дни каква съм я свършила. Дано вече да съм изчистила каченото през боледуването и да съм догонила линийката, че да започвам да се боря килцата да започват с 6-ца  Mr. Green
Хубав ден, мацки   bouquet Hug

# 130
Момичета и аз да докладвам, днес ми е трети ден на пилешко от началото на диетата на Ваня Червенкова, чуствам се за сега добре, картофите много ме засищат, правех ги варени със сол, зехтин и оцет. Утре ще се премеря и ще кажа да ли има минус кг.  Simple Smile

# 131
Аз днес съм на яйчица. Grinning
Много ми харесва диетата, чувствам се супер!  bouquet

Довечера ще се тегля, да видим как е положението. Wink

# 132
Добро утро. Реших се. И аз от днес съм на тази прословута Червенкова диета.
elly_ и аз съм много кг +, даже не знам колко. Почвам от 82.9 кг. Належащо е просто да се свалят - малкия вече е на 5 месеца, няма за кога да отлагам. Мечтата ми е 60, но като за начало и 70 ми звучи прекрасно, предвид настоящите ми килограми. Ще се крепим двете. Има ли и друго, които стартират днес?

# 133
  • Варна
Добро утро момичета  sun
На мен очаквано ми дойде МЦ,вие как сте Mr. GreenОстанах с впечатление,че доста сме на тази "вълна": LaughingСега очаквам гигантско размърдване в кантара Mr. Green
Вчера имах -1кг. след салати.
И пак за нуждите човешки-не съм ходила до WC от 4 дена.Не ми се пие пак този чай,защото предния път ми гръмна коремчето/червата от него.То не беше куркане и т.н... ooooh!Е,свърши си работата,но ми беше некомфортно.

# 134
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета, да се отчета и аз при вас, че до сега само ви четях. Днес ми е 7-ми ден и  1-ви рибен ден и до момента съм - 2, 400 кг. Определено очаквах повече като се има предвид, че 1, 300 кг заминаха след двата картофени дни. През двата пилешки и след първи салатен кантара не мръдна нито грам. Направо се бях отчаяла, особено като четях, че повечето от вас имат + след салатените дни. Но днес сутринта като се качих бях - 900 гр, което определено доста ме мотивира.

Това от мен за сега. Много минуси ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт