МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 146
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, днес ми е 8 ден от диетата, на рибка съм и днес. Мерих се на 5 ден от диетата и съм вече 70 килограма (от 73кг.).
Усещам и разлика вече по дрехите. Интересно, че глада го няма и доста добре понасям диетата. Успешно изпивам над 2л. вода.
Утре съм на плодове и доста ме притесняват тези два дни.

# 136
Гали,опитай с този чай-няма никакви лоши ефекти в/у червата.Ефекта е на другия ден.
[imghttp://www.bioprogramme.net//image/data/2014/03/28/b85444bf17519faf48fb475262cf01cd_790969.jpg][/img]

# 137
  • На Изток от Рая

И пак за нуждите човешки-не съм ходила до WC от 4 дена.Не ми се пие пак този чай,защото предния път ми гръмна коремчето/червата от него.То не беше куркане и т.н... ooooh!Е,свърши си работата,но ми беше некомфортно.

Аз си реших проблема откакто пия билков чай -" Стройна линия", цената му е същата като на сената.

# 138
Аз нямам проблеми с 00. Wink
Особено пък след салатите!  bouquet

# 139
Ако искате (тези, които имат проблем с ходенето на WC), аз пия витамини Цинк и Биотин на Абофарма, които са за коса, кожа, нокти, имунната система и нормалния метаболизъм и съм доволна. Simple Smile

# 140
Добро утро момичета  sun
На мен очаквано ми дойде МЦ,вие как сте Mr. GreenОстанах с впечатление,че доста сме на тази "вълна": LaughingСега очаквам гигантско размърдване в кантара Mr. Green

И аз от днес съм цъфнала и вързала. Вчера започнах вторите 12 дни, но няма да се тегля, докато не минат, тъй като тоя МЦ едва ли ще ми се отрази мотивиращо и снисходително върху кантара. Толкова съм подута, че не е истина.  Joy

# 141
Здравейте момичета! Позволете ми да се присъединя към вас. От 2012 год. с периодични прекъсвания и без да спазвам правилата на почивката (периодът след диетата) спазвах 90ДД. Много съм доволна от нея, но тъй като не съм постоянна и след нея си връщам старите, вредни навици, тя вече не ми действа. А имам да свалям едни 15 кг. (и повече да са, няма да откажа, но и с 15 ще изглеждам добре) и се надявам с моното да премахна половината. Висока съм 173 см. и сутринта кантара отчете 85 кг. Започваме заедно с моята приятелка, дано издържим до края. Решихме моното на Червенкова, но мен ме притесняват двата дни на риба. Не я долюбвам много, да не кажа въобще. Плодовите не би трябвало да ме притеснят изобщо, защото съм свикнала от 90ДД. Само да попитам, тогава един плод ли се яде или се смесва? Свикнала съм сутрин да не закусвам (при 90ДД е плод, което не го броя за закуска  Mr. Green), а направо ще обядвам. Дали е проблем това? Благодаря ви предварително.  Hug

# 142
Здравейте момичета  bouquet
Днес ми е 7 ми ден и първи на рибка. Резултата е - 4,200кг. Апетитът ми намаля сякаш всеки изминал ден, което е добре, но отднес съм и в цикъл.... Много се чувствам отпаднала.

# 143
  • На Изток от Рая
Dara88, до колкото съм запозната плодовете могат да се смесват, но бананите не са позволени. Мен лично плодовият ден най-много ме притеснява и не защото не ги обичам, напротив - обожавам ги, но от плодовете на гладно( ябълки най-вече, а аз съм пристрастена към тях) започва много да ме боли корема. Та се чудя какви плодове да ям, че да не си причиня това мъчение.

# 144
Countess_M, по принцип е правилно плодовете да се приемат преди храна, а не като десерт.

# 145
  • На Изток от Рая
Countess_M, по принцип е правилно плодовете да се приемат преди храна, а не като десерт.

То това е проблемът всъщност - плодовете ще са ми единствената храна 2 дена и се чудя кои от тях ща са по-малко болезнени.

# 146
  • СОФИЯ

То това е проблемът всъщност - плодовете ще са ми единствената храна 2 дена и се чудя кои от тях ща са по-малко болезнени.
Аз си правех плодови салати. Ако напраскаш към ябълките малко манго или пъпеш сигурно ще ти е по-добре.

# 147
Dara88 спомням си те от темата за 90ДД, добре дошла и тук. Мисля че не е проблем да не закусваш, аз също не го правя, въпреки че по принцип съм ЗА закуската. Плодовете могат да се смесват. Успех!

# 148
Има ли и друго, които стартират днес?
И аз започвам от днес.Януари бях 51кг,а сега вече съм 56 след непрестанно ядене на сладко...Тъкмо бях започнала минус 60 и запонах работа.Не мога да я нагодя към работата ми,защото съм на смени.Няма как да спра да ям след 18ч.
За това започнах тази.Аз си направих пък надупени картофи  Mr. Green

# 149
  • StZ
Днес втори плодов ден - кантара не мръдна на никъде, но съм доволна.
Купих си ягоди - много обичам и реших да се поглезя въпреки че не са ОК в този сезон.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт