МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 168
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря момичета!  Hug Бананите ме спасяваха чудесно при другата диета, доста засищат. Но щом не може, ще мисля друг вариант. И мен ябълките ме изстъргват, огладнявам страшно от тях и ме боли корема. За съжаление вече не срещам тикви, иначе е идеалният плод за плодов ден. Макар че при 90ДД от бананите си имах хубави минуси на следващия ден. Но щом не са разрешени, ще опитам с друг плод. И сезонът сега е един никакъв. Друго си е като има круши, пъпеш, диня, праскови.... Обожавам ги!  Heart Eyes Ох, аз до плодовите да стигна, защо се кахъря отсега? Joy
Обядвах 410г. пикантни картофи от СВА. От страх да не умра от глад  Mr. Green, мислех да си взема и пържени картофи (продават ги в картонени кутийки). Добре че размислих, защото преядох с пикантните. Поне в следващите три часа не искам да видя картоф.  Joy За довечера или пържени, или ще си сваря. Ма по-вероятно е варени, че е по-лесно и мързеливо.  Mr. Green
В СВА пилето на грил е на промоция, това ще се яде сряда и четвъртък. Има ли друг, който спазва диетата на Червенкова? Тази жена никога не ми е била приятна, а сега точно нейната диета ще спазвам.  ooooh!

# 151
Аз съм 3-ти ден на диетата на Червенкова и за сега се чуствам добре. Всички позволени неща от диетата ги харесвам, така че нямам проблем. Само не пия вит. С и аспирин, защото имам язва и нямам намерение да ги пия. Приемам достатъчно витамини от А до Z и други, пък и не виждам смисъла с това на гладно.

# 152
Здравейте и от мен. Чета ви от няколко дена и поздравления за постиженията ви. Аз съм на диетата на В.Ч. днес ми е 6 ден - 2 салатен. Стартирах на 63.3 на ръст 160.Днес сутринта съм -2кг., но съм и пред МЦ Всеки ден отчитам минусчита, макар и с по 0.300 Peace

# 153
Дами,
да попитам от къде черпите информация за диетата на Червенкова, защото на първата страница в описанието не пише, че бананите са забранени, има ли и други забранени неща? Благораря!

# 154
  • СОФИЯ
Дами,
да попитам от къде черпите информация за диетата на Червенкова, защото на първата страница в описанието не пише, че бананите са забранени, има ли и други забранени неща? Благораря!
Любимите ми сушени плодове също са забранени  Grinning Варива, маслини.

# 155
Аспирина го пия вечер, не сутрин.

# 156
Дами,
От нтервю с В.Ч. по ТВ7

# 157
Дами,

# 158
Благодаря на всички, които ми отговорихте!  bouquet
Да сте живи и здрави и много красиви след края на диетите  Peace

# 159
О, аз това с аспирина не смятам да го прилагам. Достатъчно е това, което ще си причиня като ям едно и също цял ден, та и лекарства да пия без причина. Sick

# 160
Момичета,
тъй като само въпроси задавам, ето и малко полезна информация за диетата на Червенкова, която намерих преди малко, подробно описание на диетата:

http://lechitel.net/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-6-%D0%BF%D0%BE-2/

# 161
Здравейте дами. И аз съм на диетата на Червенкова. Днес ми е вторият рибен ден и едвам го издържам /не обичам риба/. С нетърпение чакам плодовите и млечните дни. В тази връзка никъде не видях информация за маслеността на млякото....може ли да е 4,5% или трябва да е нискомаслено. След като може да се ядат пържени картофи, пиле и риба, защо да не може мляко с по-висока масленост?! Вие какво мислите?

# 162
За информация на тези, които се чудят как да изкарат плодовете- аз си опекох една голяма тиква без захар и я разделих за двата дни. Засища много  и заедно с фрешовете грейпфрут изкарах супер и минус 0.500 кг

# 163
Здравейте дами. И аз съм на диетата на Червенкова. Днес ми е вторият рибен ден и едвам го издържам /не обичам риба/. С нетърпение чакам плодовите и млечните дни. В тази връзка никъде не видях информация за маслеността на млякото....може ли да е 4,5% или трябва да е нискомаслено. След като може да се ядат пържени картофи, пиле и риба, защо да не може мляко с по-висока масленост?! Вие какво мислите?

Лично аз не мисля, че високо маслено мляко ще е проблем, дори в кафето си слагам захар,защото не мога да го пия горчиво....

Преди около 2 години правих 90 дневната диета и въпреки, че не я спазвах стриктно / имам предвид кафето със захар и други дребни неща/ и  получих страхотни резултати  Wink

# 164
За информация на тези, които се чудят как да изкарат плодовете- аз си опекох една голяма тиква без захар и я разделих за двата дни. Засища много  и заедно с фрешовете грейпфрут изкарах супер и минус 0.500 кг
Hug браво, че и тиквата освен това разхлабва-никога не бих се сетила.

Общи условия

Активация на акаунт