МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 257
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Аз от 2 дни съм на своеобразно захранване. Храня се разделно, залягам на плодове, салати. Мисля да повторя диетата след Великден, защото според мен и захранването си е доста важно.
Много успехи ви желая   bouquet

# 406
Didkaa_ Добре дошла! Ще стигнеш заветната цел, убедена съм. Успех ти желая  Heart Eyes
П.С. И аз като теб от 12 годишна се боря с кг-те. Бях стигнала 97  Embarassed Но с воля, упоритост и постоянство всичко се постига  Hug
bibisita Резултатът ти е УАУ! Shocked Браво на теб. Продължавай в същия дух  Hug
senseless_doll Успех със захранването. То като се замисля, май това е истински трудната част  newsm78 Hug

Аз преди малко вечерях и приключвам за днес. Изядох 3 коф. Кис. мляко (0,1%). Ще метна по-късно 1 чайче "Сание" и това ще е за днес.  Mr. Green

# 407
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета Hug и аз днес приключвам първият етап. Едвам издържам с това кисело мляко, голям глад си е, то и със салатите се чувствах гладна, но поне ми бяха вкусни. Нямам търпение утре за картофките. Иначе след вчерашният ден на к. мляко кантарът не е мърдал, а коремът ми какви диви звуци издава... Утре ще ви направя пълен отчет  за изминалите 12 дена.

Hug Hug

# 408
TheOneS Благодаря Simple Smile

# 409
здравейте  Stop днес ми е 6  ден от втората част, чувствам се много добре странното е 4е килограми по4ти не свалям,но видимо обиколката на бедрата и ханша са намалели. Като всяко начало и на мен ми беше много трудно, но всичко се преодолява.За първи път спазвам толкова строго всичко изхвърлих окончателно захарта и млякото вече пия чисто кафе и чай без захар, много ми е трудно да пия вода, но успявам долу горе 2 литра да изпия на ден. Пожелавам успех на всички ,които спазват този режим , а на тези които се двоумят мога да кажа, не мислете пробвайте и сами ще видите положителните резултати  newsm53

# 410
  • СОФИЯ
Никой не ме отрази, поради което отново питам:
[/С какво месото на рибата се отличава от това на речните раци?color]

# 411
Здравейте. Вече ми е 13ят ден- Hug  качих се на кантара и показа много добри килограми, които не съм виждала от 3 месеца (от както съм решила даотслабвам)
 Правя си тези два дни захранване, пак с повишено внимание към това какво ям, ии почвам на ново.
Успех на всички!

# 412
  • На Изток от Рая
Добро утро момичета Hug, време е за моят 12 дневен отчет.

Старт - 68,3
Финал - 64,1 - общо 4, 200 кг
Най-много свалени кг през дните на:

картофи - 1,600
зеленчуци - 0,900
риба - 1,100

Като цяло тези 12 дни минаха по-леко отколкото очаквах, най - трудно ми беше на 2-я зеленчуков ден и дните с к. мляко. От тези последни "кисели" дни имам само -100 гр и си мисля накрая единият ден да го сменя с яйца.
Мерките в началото не съм ги мерила, направих го тази сутрин. Предполагам, че през този етап свалените кг ще са по- малко и не знам дали ще успея да се доближа до целта си, която е 60 кг. А иначе мечтата ми е 55кг но тези кг съм си ги поставила за цел да ги постигна до края на май.

Това беше от мен за днес момичета! Много минуси желая Hug

P.S. мама САННЯ защо не пробваш единият ден да го изкараш на рачешко месо и ако ти действа добре, не виждам защо да не може да се замени с рибата. Така или иначе пак си е Моно. Аз раци не обичам, а и като цяло не съм почитателка на морските дарове,  за това рибата не я заменям.

# 413
Никой не ме отрази, поради което отново питам:
[/С какво месото на рибата се отличава от това на речните раци?color]
Лично аз не виждам никаква логика да не се хапват други морски продукти /без ролца от раци и панирани калмари, разбира се/.

Да се отчета и  аз. Днес ми е втори ден на плодове от първата врътка. Много се страхувах от плодовете, не ги  обичам много-много, обичайно ми престъргват  стомаха и  чувствам постоянен глад. Но вчера не беше така. Освен  ябълки  и круши, хапнах и сварена тиква. Направих я на пюре, сложих и малко сол и черен пипер. Не ми хареса вкуса, но  важното е , че влезе нещо  топличко с стомаха и доста ме засити. 2-3-4 лъжици  и не чувствах никакъв глад в продължение на два-три часа.

Размерите - с един сантиметър надолу.

# 414
Да се отчета и аз. Wink
С млякото не се разбрахме, както и очаквах. Mr. Green
Вчера хапнах и малко шунка! Embarassed
Приключвам 12 дни с минус 3,5 кг, но днес ми дойде и може и това да има значение.

Доволна съм, ще повторя диетата след Великден, но без млечните дни. Mr. Green
Ще ги заменя с друго, не знам още какво, сигурно салати.

Успех, момичета! Hug

# 415
здравейте момичета днес ми е 19 ден на риба, мисля да хапна ципура. Някой знае ли дали мога да хапна и калмари на скара без панировка или миди нещо такова ? newsm78

# 416
Здравейте и от мен.   bouquet
amapola Браво. Дано кантарът все така да те радва  Hug
Countess_M Страхотен резултат. Сигурна съм, че след 2-рата врътка ще видиш 60 на кантара  Hug
DeVa® Супер ти е минусчето.  Hug МЦ определено влияе върху теглото, така че според мен може и повечко да си свалила  Flutter Heart Eyes

Аз продължавам по моето моно. Днес: Варени картофки.
Сега отивам и на фитнес.  Flutter
Успех на всички   bouquet

# 417
Момичета здравейте,
писах тук преди седмица, бях на монодиета, но тъй като режимът не ми понасяше, минах на един друг режим който споделих със вас назад в темите, и който сама съм си съставила. Трябва да ви кажа, че резултатът е видим за всички и освен това включва много разнообразна храна. Вчера си направих един ден на тежки въглехидрати, тъй като от две седмици не ги бях яла. Днес продължавам с режима до Великден, когато ще прекъсна за няколко дни, а  след празничните дни  отново.
Поздрави

# 418
 Gelika2,  би ли споделила режима си?

# 419
Тя го сподели. Виж назад в нейните мнения. Общо взето яде всичко без въглехидрати, ориз, картофи и гъби

Общи условия

Активация на акаунт