БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 49 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз съм ползвала всякакви, обикновенно взимам на Hopla, много рядко намирам животинска. Последният път взех ан President, тя е растителна. При течните сметани има вариан за сладки и солени ястия, обикновенно са нарисувани спагети или торти  Peace

# 541
За дадената рецепта няма значение дали е растителна или животинска.
  Лидлската е 200г и е около 1,40 цената.

# 542
koikoii, Меган, Благодаря, но каква сметана да купя (може и на ЛС, ако се брои за реклама)? В Метро гледах най-различни, но на повечето пишеше растителна сметана. Според мен, това би трябвало да е животински продукт.  newsm78
В последно време ползвам основно една течна сметана на Пилос която купувам от Лидъл, 200 мл. в червена опаковка. Много добре се разбива. Като правя този чийзкейк слагам една опаковка, а не както е в рецептата 300 мл. Пак става много хубав. В Била има друга с глава на крава нарисувана на нея, тя е животинска пак е малка опаковка. Заквасена каквато намеря такава слагам.

# 543
Благодаря, момичета. Ще видя тази Лидълска сметана. Чудесни сте! Laughing

# 544
  • София
Крем карамел във формички от фолио пак ли на водна баня се пече?
Да.
 Рецептата с водната чаша откъде е взета ?

На водна баня, а не с водна чаша.

Мерси за отговора.   bouquet

# 545
Да.

Въпроса за водната чаша не беше отправен към теб.

# 546
  • Ямбол
Сирене Гауда,на кашкавал пане,ще го бъде ли  Laughing ?

# 547
да. Можеш и в кори за баница да го панираш, да не се притесняваш от разтичане

# 548
  • София
Да.

Въпроса за водната чаша не беше отправен към теб.

Извинявам се, не съм разбрала.  Embarassed

# 549
  • София
Момичета, може ли да ми кажете с какви цветни бои работите ( за оцветяване на мъфини, кремове)
Предпочитам течни, но не знам кои според вас са добри Simple Smile То ясно че всички са с Е-та,но все пак съвет
Благодаря!

# 550
  • Ямбол
пеп-4o , мерси

# 551
Е не мога да направя манджа с ориз като на хората Sick.На вкус ми е прекрасен,ама на консистенция-качамак LaughingИ измит го слагах,и не мит го слагах,и пропорции с вода гледах и не,и не,
зрънцата все стоят слепени.
Те такъв искам
Скрит текст:
Как да си ги догодя?

Скрит текст:
Да ме извини megansg от другата тама за откраднатия материал.

# 552
Е не мога да направя манджа с ориз като на хората Sick.На вкус ми е прекрасен,ама на консистенция-качамак LaughingИ измит го слагах,и не мит го слагах,и пропорции с вода гледах и не,и не,
зрънцата все стоят слепени.
Те такъв искам
Скрит текст:
Как да си ги догодя?
Запържваш ли го?

# 553
Запържвам първо лука и месото,след това добавям ориза,запържвам и него малко,добавям домати ,подправки,доливам вода и пъхам във фурната

# 554
Запържвам първо лука и месото,след това добавям ориза,запържвам и него малко,добавям домати ,подправки,доливам вода и пъхам във фурната
Така го правя и аз, като ориза го позапържвам хубаво да се оцъкли. Пробвала си с различни видове ориз предполагам? Аз купувам предимно италиански ориз и ми става хубав.

Общи условия

Активация на акаунт