"La Usurpadora"/ "Узурпаторката" (1998)

• 39 374
  • 491
  •   1
Отговори
# 405
Интересен беше.Аз започнах да го гледам, но го даваха в неудобно време- събота и неделя сутрин. Там обаче Г.Спаник беше отрицателна героиня.Беше бедната и злобна роднина на " желязната дама" ,главната героиня.Повече не съм гледала.

# 406
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Благодаря, Дейвид, като че ли имаш отговор на всичко  bouquet bouquet bouquet
Там двойка ли са или не? Изглежда интересен, дано го повторят.
Благодаря ти, kle0patra Blush
Значи в този сериал Габи Спаник беше в ролята на злата Ивана, братовчедка на главната героиня Валентина, чиято роля пък се изпълняваше от Лусеро ("Утре и завинаги"). Само че аз съм чел, че е трябвало да е обратно - Габи да е в ролята на добрата, а Лусеро - на злодейката. А пък историята започва с приготовленията за сватбата на Валентина и Алонсо (в ролята е Давид Сепеда от "Капризи на съдбата"), който мами Валентина с Ивана (Габи Спаник). Двамата планират да ограбят Валентина, но тя разбира за предателството им и се мести да живее в едно ранчо и отказва да повярва отново в любовта, докато не се среща с Хосе Мигел (Фернандо Колунга), който започва работа в ранчото. А Ивана решава да й го отнеме и го прелъстява и забременява от него...

Не си спомням всичко, преразказвам каквото ми е останало по памет. Иначе епизодите ги има на български във vbox-a. Peace

# 407
От една страна се радвам, че Габи е отрицателна роля, защото се справя блестящо. Не случайно харесвам Паола (а така като гледам не само аз), въпреки лошотията й. Наистина брилянтна актриса.
А дали Фернандо Колунга е същия женчо като в Узурпаторката  tooth

# 408
От една страна се радвам, че Габи е отрицателна роля, защото се справя блестящо. Не случайно харесвам Паола (а така като гледам не само аз), въпреки лошотията й. Наистина брилянтна актриса.
А дали Фернандо Колунга е същия женчо като в Узурпаторката  tooth
За Фернандо Колунга се знае че е заклет ерген; имал е връзка само с Талия, но са се разделили. Но има й слухове, че е хомосексуалист.  Shocked

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 23:02 от David_Charvet

# 409

ДОСЕГА В "УЗУРПАТОРКАТА"...

Еп.96: (6-ти октомври, четвъртък)
Уили казва на Естефания да му намери пари незабавно, защото му трябвали спешно.

Изабел казва на Карлос Даниел, че няма да се омъжи за него, докато той не забрави Паулина.

Паулина казва на Родриго, че възнамерява да даде на Паола $1 милн. долара. Родриго казва на Паулина, че има подозрения, че сестра й се преструва на инвалид.

Естефания казва на Уили, че трябва да наеме адвокат, за да си получи парите, но няма как да остави бебето само. Уили й казва да го вземе със себе си във фабриката и да го носи в бебешко кошче.

Паола скучае в къщата на сем. Брачо, защото няма на кого вече да си излива отровата. Тя решава да разбере къде живеят Естефания и Уили. Накрая тя взема от Лалита адреса на който живеят.

Паулина взема Карлитос от интерната и го води в увеселителния парк.

Той я пита дали се е виждала пак с адвокат Серано. Паулина му казва, че не се е виждала с него; момчето й казва, че се е страхувал да не би адвокатът да е бил влюбен в нея и да се е опитал да се добере до нея.

Патрисия и Родриго казват на баба Пиедад за това, че Паулина е решила да даде от парите си на Паола, както и за това, че адокатът, който я е защитавал й е предложил брак.

Паола се среща с Уили. Предлага му да станат единни и да унищожат сем. Брачо и Паулина. Паола казва на Уили, че ще му даде $100 хил. долара, а тя самата смята да остави сестра си без едно песо.

Естефания иска от Родриго да сменят експертите във фабриката, защото им няма доверие.

В един ресторант в Монтерей, Хема среща Карлос Даниел и Изабел. Казва му, че много добре си прекарва с новата си приятелка, докато съпругата му е прикована към инвалидния стол до живот.

Патрисия казва на Родриго и баба Пиедад, че се бои от това, че Естефания може да полудее от смяната си в настроенията.

На Паола й омръзва да се преструва на инвалид, и че щом Карлос Даниел го няма в къщата, няма защо да продължава с този фарс. Тя казва на мед. сестра Елвира да й намери някоя много секси рокля, която да облече.

Паулина казва на Родриго, че Естефания е уволнила счетоводителите, и също така, че се бои от това, че тя изглежда като луда.

Паола се появява на крака в хола при баба Пиедад и Патрисия.

Еп.97: (7-ми отктомври, петък)
Баба Пиедад казва на Паола, че не вярва, че се е излекувала, а че се е преструвала на инвалид, само и само, за да се вмъкне обратно в дома й. Паола й казва, че се е излекувала от терапията и упражненията и от силното си желание да проходи отново. Елвира и Лалита го потвърждават.

Паулина казва на Естефания да намери по-скоро нови вещи лица, за да може да си получи парите.

Хема казва на Карлос Даниел, че ще каже на Паулина, че я е забравил и си е намерил друга.

Баба Пиедад казва на Паола да си събере багажа и да напусне незабавно дома й, но Паола й казва, че това е нейн дом, даден й от Карлос Даниел и това ще си остане така, докато не се разведат.

Паулина не спира да мисли за Карлос Даниел и се пита дали и той мисли за нея въпреки всичко.

Баба Пиедад се обажда на Родриго и му казва, че Паола се е преструвала на инвалид, но се е преструвала, че не може да ходи.

Естефания казва на Уили, че е уволнила вещите лица; той й иска пари, за да наеме нови.

Едмундо се обажда на Паулина и я пита дали му липсва, но тя му казва, че не е усетила липсата му. Казва му, че може да й се обажда, когато пожелае. Той й казва да не забравя, че я обича.

Родриго казва на Паулина, че Паола не е инвалид, а се е преструвала на болна. Паулина се радва, че сестра й е здрава, но отказва да повярва, че се е преструвала.

Хема се обажда на Паола и й казва за това, че е срещнала Карлос Даниел с друга жена. Паола отива в стаята на баба Пиедад и й казва, че ще обвини Карлос Даниел в прелюбодеяние, за да може да спечели тя от развода; казва му за аферата му в Монтерей, за която е разбрала чрез Хема. Баба Пиедад му казва, че всяка друга жена е по-добра за внука й от нея. Паола й се заканва, че един ден ще й се моли на колене, когато й вземе къщата и я изгони на улицата.

Паола отива във "Фабрика Брачо" и им казва, че Карлос Даниел си живее живота в Монтерей с любовницата си и се подиграва както с чувствата на Паулина, така и с нейния брак. Казва им, че ще проточи развода, за да го обвини в прелюбoдеяние.

После Паола каза на Паулина, че иска да й даде $1 мил. долара от парите, които са й подарени от Дъглас Малдонадo, ако иска да остави сем. Брачо намира. Паулина й казва, че ще й даде 500,000, но Паола й казва, че държи да си получи $2-та милиона.

Докато си пие кафето, Уили едва не се задавя, когато вижда Паола на крака. Тя му разкрива, че не е била инвалид, а се е преструала. Паола предлага на Уили да направят нещо грандиозно, за да унищожат сем. Брачо. Накрая му казва, че иска да подпалят "Фабрика Брачо".

Мед. сестра Елвира признава на баба Пиедад, че Паола се е преструвала на инвалид, както и да внимават много с нея и Уили, защото заговорничат против тях. Паола чува всичко, стоейки зад вратата.

На следващата сутрин, Елвира отива в дома на Брачо и казва на Паола, че иска да й плати заплатата, за да може да се върне братно на работа в болницата. Паола й казва, че иска да я придружи на пазар, а после ще си изтегли пари, за да й плати. Когато Елвира излиза от стаята, Паола се обажда на Уили и му казва да се погрижи хората му да пребият добре Елвира, за да й дадат урок.

Докато са в колата, Паола започва да шофира с бясна скорост; Елвира я моли да намали. Паола й казва да не се страхува, защото онова, което я очаква за предателството й към нея ще е много по-лошо.

Елвира хваща волана и казва на Паола да спре; докато двете се борят за надмощие над волана, колата излиза от пътя, преобръща се в една пропаст и и накрая се възпламенява.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 22:54 от David_Charvet

# 410
Неееее, Паолаааааа!
Тая па Елвира може ли да е толкова проста - как може да хване така волона на шофьор, който на всичкото отгоре кара толкова бързо?!

Фернандо гей?!  newsm09

# 411
Неееее, Паолаааааа!
Тая па Елвира може ли да е толкова проста - как може да хване така волона на шофьор, който на всичкото отгоре кара толкова бързо?!
Ами, Елвира искаше Паола да спре кола, но тя отказа. А и двете бяха без колан, и ето какво стана. Да не говорим, че едната е руса... Mr. Green

И за мен бе  голяма изненада. Shocked Така съм чел по статии на български и в нета на испански. Peace

# 412
На мен ми стана мъчно за Паола. Определено нейната роля прави целия сериал, такива изпълнения като на Паулина сме ги виждали, виждали... Само в затвора и в съда имаше по-запомнящи се моменти. А този Карлитос е супер дразнещо хлапе и до самия финал го дават.

# 413
На мен ми стана мъчно за Паола. Определено нейната роля прави целия сериал, такива изпълнения като на Паулина сме ги виждали, виждали... Само в затвора и в съда имаше по-запомнящи се моменти. А този Карлитос е супер дразнещо хлапе и до самия финал го дават.
kiticatbouquet

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 12:20 от David_Charvet

# 414
Във никой от сериалите не съм виждала по ухилен злодей от Паола.И понеже усмивката и е неискрена на моменти направо се зъби. Grinning Но kitcat  е права- жената е за съжаление. С такава външност ,А и хич не е глупава,човек може да постигне много повече в живота си от това да е паразит и дразнител .

# 415
Да, определено е много усмихната Паола (или беше). И е доста цветна личност, репликите й също бяха страхотни на моменти. Но си получи заслуженото. След толкова много лъжи не заслужаваше нищо друго.
А Паулина на мен ми е малко прекалено добра и наивна. Не може толкова сляпо да вярва на сестра си, която дори не е познавала до скоро.

# 416
Да, определено е много усмихната Паола (или беше). И е доста цветна личност, репликите й също бяха страхотни на моменти. Но си получи заслуженото. След толкова много лъжи не заслужаваше нищо друго.
А Паулина на мен ми е малко прекалено добра и наивна. Не може толкова сляпо да вярва на сестра си, която дори не е познавала до скоро.
И аз не мога да си обясня тази сляпа преданост и доверчивост на Паулина, при положение, че в началото, когато се срещна с Паола, и тя я обвини в кражбата на гривната й с брилянти и смарагди, после я обвини в съда, че й е откраднала самоличността, заплашвайки я със смърт Twisted Evil, а сега отказва да повярва, че се е преструвала на инвалид.  Close

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 14:10 от David_Charvet

# 417
Няма такива хора като Паулина!

# 418
Аз и се надявам да няма. Нейната наивност граничи с лудост.
Паола добре оплита Паулина в лъжите си, сигурно затова я обърква. И Паулина смята, че Паола е болна и все някога ще се излекува и й дава гратис период. Може би иска да изкупи времето, през което тя е била при майка си, а Паола - захвърлено сираче.

# 419
Аз и се надявам да няма. Нейната наивност граничи с лудост.
Паола добре оплита Паулина в лъжите си, сигурно затова я обърква. И Паулина смята, че Паола е болна и все някога ще се излекува и й дава гратис период. Може би иска да изкупи времето, през което тя е била при майка си, а Паола - захвърлено сираче.
bouquet Паола едва ли е усетила липсата на майка си, като е живяла охолно и се е развявала с разни любовници.  Naughty Тя и Естефания както и Паулина, е същата по отношение на Уили, защото му вярва сляпо и все му прощава за простотиите, които върши. Забрави май за последната: едва не уби Карлос Даниел.

Общи условия

Активация на акаунт