MasterChef България, Тема 4

• 40 026
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
На мен ми хареса чинията й, а и беше избягала от супите и кюфтетата на другите. Предполагам, че е било и вкусно, но направо ме хваща срам като я слушам така да се излага. ooooh!

Отивам да правя сандвичи! eat

# 526
  • Ню Йорк
Галактическа принцеса, много ми хареса обърщението "лелчето"  Grinning

Ще си го открадна, ако позволиш за другите пъти, когато говоря за г-жа Нордел.

Отива и нали? Wink

# 527
Скрит текст:
Галактическа принцеса, много ми хареса обърщението "лелчето"  Grinning

Ще си го открадна, ако позволиш за другите пъти, когато говоря за г-жа Нордел.

Отива и нали? Wink

newsm10  и още как

# 528
  • София
Браво за представянето, Дарине  Peace

За Аврам много се притеснявам, ще вземе да му стане лошо на това момче някой път, и като го критикуват, и като го хвалят, все е пред припадък... бива ли пък хич да няма самочувствие този човек? Ето Боян, още споменали-неспоменали името му, бърза да се опери, пък то даже се оказа и че няма за какво.

Мариела е  ooooh! няма толкова проста и вулгарна жена  Tired Графиня за чудо и приказ.

# 529
  • София
За Аврам много се притеснявам, ще вземе да му стане лошо на това момче някой път, и като го критикуват, и като го хвалят, все е пред припадък... бива ли пък хич да няма самочувствие този човек?

Лично мен този Аврам ме отблъсква тотално, а в самото предаване създава впечатление на случайно попаднал фризьор сред готвачи!

# 530
Най- после го изгледах след онези Женените  Laughing

Мариела, Мариела.... тъкмо беше започнала да ми харесва от миналото предаване, хубави, точни коментари, сега пак се изложи, ама зверски се изложи. Първо защо готви с кожено яке?!? Около тия 15 котлона (даже 15х4) и 15 фурни не си представям каква горещина е, колкото и добра климатична инсталация да има. Да не говорим колко ми е нечистоплътно и мръсно подобно облекло в кухнята. Също както и езика й. Супер грозно, вулгарно, гнусно. Да се плашели жените им  ooooh!  Като видяхме тук снимка на жената до Виктор мога да кажа че това чучело има многооо, многоооо да я достигне до стил, класа и визия.

Аврам и той много лошо впечатление ми направи, по скоро го затвърди от миналия път. Толкова спечен беше, имам чувството че ще припадне, ще се разплаче, ще му стане нещо като го изправят пред журито. И как лошо гледаше като казаха че Елена печели. Дарин се усмихна, ръкопляска, този гледаше като теленце.

Другия път да си ходи Петър или Диляна  Wink

Визуално ми харесваше най много ястието на Нина  Peace Съжалявам че не спечели тя .

# 531
  • Майничка
Хареса ми чинията на Мариела, беше избягала от плацикащата се визия на повечето от останалите.
Ву също, но цветово асоциирах "купчинката" с нещо друго и кръгчето морков ми дойде твърде недостатъчно като отвличащ елемент. Едно масонско око щеше да е по-атрактивно някак  Wink.
Нина щеше да спечели повече при едно по-минималистично представяне, според мен.

Десертът на Елена също ми хареса като идея, правила съм ануш абур в "панички" от маслено тесто и се връзва добре, та предполагам е било много вкусно.

# 532
Ву също, но цветово асоциирах "купчинката" с нещо друго и кръгчето морков ми дойде твърде недостатъчно като отвличащ елемент. Едно масонско око щеше да е по-атрактивно някак  Wink.
Joy И аз го бъзикам цяла вечер, че яденето му на друго напомняше на външен вид   hahaha А това отгоре де да беше морков, сложил е сушена кайсия в последния момент "за цвят" Joy

# 533
  • Майничка
Мдамм, а можеше да го шприцова и да го поднесе върху пера пресен лук с някое поетично заглавие, например "Утринна разходка" или "История с куче без куче". Laughing

# 534
Ох, Елена супер ги насади - много стратегически подход, явно е силен играч момичето, може да преценява силните и слабите страни на другите.
Обаче Мариела я подцени  Laughing
Какво каза: Елена била мило момиче, нещо подобно... и щяла да избере нещо, което нямало да ги затрудни, докато Дарин бил злобарче и ако спечели той щял да подходи стратегически и да избере нещо трудно.
Някои имат грешна представа за хората, съдейки само по държанието им и външния вид  Joy

Елена подходи правилно според мен. Е, не ѝ се получи и вместо да избоде очи, изписа вежди (на Мариела), но... поне опита.

# 535
Злобарче, не-злобарче, най-вероятно от така предоставения избор и аз варивата щях да грабна. Но пък щях да имам повече време да измисля какво да направя. Не го показват в монтирания епизод, но освен шакшуката с леща, за времето направих и арабските питки и чеснов сос. Тоест месих, точих, пекох и тънъ. Но не съжалявам. Вероятно същото ястие, но презентирано по различен начин, щеше да ме изведе напред. Човек се учи докато е жив.

# 536
Дарине, добре се справи, според мен. Simple Smile
Учудих се, че Кити спечели..

Мисля, че Диляна ще си ходи днес.

# 537
Много съм доволна, че именно Аврам, Дарин и Елена бяха отличени, за мен това решение беше абсолютно справедливо.
Стискам палци на Елена в двубоя срещу Мариела - дори "злобата", която уж прояви, я изрази така миловидно и с такова добродушие, че не може да ме разочарова. Много ми харесва това момиче! Simple Smile
Ще ми бъде мъчно за Диляна, но мисля, че тя ще е следващата отпаднала, Петър има много потенциал, според мен, а Кристина ми се струва, че досега беше безупречна.

# 538
Защо само едни и същи хора коментират от готвачите. Кога ще чуем гласа на Каролин, Нина, а дори и още не знам името на дамата, която е с шаловете на главата. От 15 човека коментират 6 или 7...Като 80% от времето са или Боян или Кити

# 539
Симеон в "Тази сутрин". Разказва за живота си и за това как се е измъкнал от наркотиците. Имал е право на едно писмо до България на месец и то само на родителите си. 5 години е стоял в Италия. На 14 години компания го била подхлъзнала. В Италия се е научил да готви.

Общи условия

Активация на акаунт