90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 294

• 30 301
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Targovishte
ХРИСИ - браво, чудесен резултат. Продължавай! Въпросче - ти за какво друго ползваш бананите, че натъртваш че тазсутришните са били меки  hahaha , майтапя се

РАДОСТИНА заповядай   http://organica-dobrostan.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

МАЛКО СЛЪНЦЕ - добре дошла   bouquet Аз отслабнах в почивките - при първата - 7 кг, във втората до тук пак горе долу толкова. Имал съм и по ниско от това което съм сега, но....

ТАМАРА -  Hug   е, голяма си смешка

# 31
Курдов, хаха  Grinning Аз ги обичам големи и твърди. По са ми вкусни така. А тези ги купихме преди 2-3 дена с точки. И сега като се престояли са още по-гадни. Ама нямах избор, намачках ги и ги изядох със сусам.

Забравих - Лъчо, поздравления за 1-во място на 1-ви етап. И ти желая 1-во място на последен етап.

Аз отивам да си приготвям салатката, че после работа ме чака.

# 32
Здравейте банда,
Тинки благодаря за новата тема   bouquet
Днес менюто  е закуска фреш портокал, обяд и вечеря леща и салата зеле е моркови
Излизам да поработя на двора и ще ви чета след обяд  Hug

# 33
  • гр. Варна

maya_76 Браво на детенце (не отваря снимката) Simple Smile

Много ви благодаря - за 3 минути получих 5 вида рецепти за веган майонеза!

Страхотни сте  newsm20

# 34
  • София
Искам и аз рецепта за майонеза без яйца, моля.

# 35
# 36
  • В светлината на слънцето
Честита първа пролет! Пролетно да ви е в душите и сърцата, слънце да грее по пътя ни! Hug

# 37
  • UK
Честита пролет и от мен! Simple Smile
Днес белтъчини току що изпапах една голя св. пържола със салата домати. Довечеера домати, сирене и кашкавал.
Утре варива, но ще правя прощъпулник на малката, така че вероятно ще ям питка за обяд, а вечерта картофи.

# 38
Здравейте!
Днес съм на белтъчини.
З - 1 ябълка и до обяд мноооооого вода.
О - малко скариди, маслини, зелена салата и 1 филийка хляб
В - мисля си за миди, стига да успея да си купя, че вчера в Кауфланд нямаше.
Успешен ден на всички!

П.п. Ако не се лъжа  Мимс питаше за кестени, кога се ядат. Мисля, че във въглехиодратен ден може да се хапват

# 39
Здравейте и Честита Първа Пролет на всички !!!
Отдавна следя темите в този сайт и много ми допада колко позитивни и отзивчиви хора виждам,та се реших и аз да започна да се включвам.
Вчера стартирах диетата и първият ден беше успешен,днес съм на варива и се чудя ,ако хапвам варени картофки , мога ли да добавям сиренце или само сол е позволено.
Ще се радвам някой от Вас,усмихнати хора,да помогне.

Весел 21-март от мен  !
 newsm03

# 40
Благодаря за топлото посрещане. Ще се подкрепяме.

Мен най-голямата ми цел е да отслабна 10 в диетата и поне 2 в почивката и повече не иска моята душа. Дано да стане. Ще се премеря в началото на месец април и ще отчета резултат.

Ето от мен, за да не спамя една рецепта, която я публикуваха в групата в Фейсбук. Не съм я правила, но на следващия белтъчен определено ще я опитам.

http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2015/03/creamy-mushroo … s-and-garlic.html

# 41
  • София
Цвети27, без сиренце  Peace
Успех в режима!

# 42
Malko_SlanceХубава е рецептата но си купи истинска сметана ,не прибягвай  към растителната течна, защото тя е по богата на въглехидрати от колкото на белтъчини и според мен не е подходяща за никой от дните.Прави се също от палмово масло и други растителни , които ама въобще не са полезни.

Добре дошла  Цвети27. В тази диета се яде разделно  не се смесват белтъчини с въглехидрати .Не може картофи със сирене да ядеш.Прочети първа страница ще ти стане значително по ясно какво и кога се яде.

# 43
ninnann , благодаря !!!
Успех и от мен Simple Smile

Malko_Slance , добре заварила!
Всичко съм изпрочела,но ми е много трудно да ям чист боб или чисти картофи,затова се надявах на малък белтъчен компромис в скорбяловия ден , хихи.Но явно диетата е безкомпромисна и аз ще се съглася с това,все пак се стремим към резултати.

Благодаря Ви за отговорите !

# 44
  • Sofia
Тамара, не се сетих за този вариант.  Joy Змиите не бяха кой знае какво, но пък ходихме да видим "България на длан" - макети на забележителности. Много е впечатляващо. Който е от Сф и има време - препоръчвам горещо. В ЦУМ са.
Да си отчета менюто:
з - банан;
о - таратор, кисело мляко, мляко с нес кафе;
в - салата, каша от елда. (в почивка съм).
Обаче довечера ще ходим на бар да отпразнуваме годишнината и сигурно ще пийна нещо.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт