90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 294

• 30 302
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Мисля преди лунатана 4.04 да завъртя една режимна 4- ка  newsm78. Има ли съмишленици от почиващите...

# 721
Лелееее  като погледнах приложението на телефона  на Великден на 12 съм на плодове на   13  на вода , и на рождения  ден на  дъщеря ми на 3 май съм пак на плодове, гърмян заек съм а защо не си преброих да ме пита човек абе тъпа овца  като песента на Руслан Мъйнов
Заната пробвах как да де пробвах робота даже днес си отрязах и пръстите  Joy с него като започнах да мия рендето  и се порязах жестоко цял след обяд ми тече кръв .
Иначе ми върши страхотна работа има  си приставка за  тесто но още не съм го пробвала , сокоизстисквачката пробвах, 3  приставки с  по  2  вида рендета  има и за жулиени  но не съм го пробвала, повече ползвам за зеле, моркови, краставици, тиквички всичко което искам да нарендам, има  кафемелачка може да меля захар, орехи, ленено семе всичко  от този род, със стоманения нож за нарязване надробих обикновени бисквити и  орехи за торта, много съм доволна само не съм ползвала шейкър каната че  не се сещам за нищо режимно ако ми напишете някоя рецепта ще съм ви благодарна
Сави ще чакаме снимки

# 722
  • Габрово
Привет!
Минавам да отчета трети воден на моята майка -УСПЕШЕН!Гордея се с нея,още една четворка и приключва с режима.Кара си водните дни без грешка,а и всички други дни с две-три нарушения за цялата диета.За 73 годишна жена това си е направо подвиг.Много е отслабнала,но като кг. и см. не мога да кажа,защото освен че няма кантар,не пожела да си измери обиколките,но така като я гледам(по скайп) около 15 кг ще са.Панталоните си закопчава с безопасна,защото падат Simple Smile
А за мен какво да кажа-пореден въглехидратен,утре плодов.Ще въртя режимни четворки до 10-ти април.Утре плодово -зеленчуков.
Имах много да кажа на всички,но ...ще кажа само:ДОБРЕ ,ЧЕ ВИ ИМА  Hug
Лека вечер!

# 723
Заинтригувахте ме с тази зелева супа. Аз съм я правила, но много отдавна и не помня как беше. Намерих и тема в бг.мама, ми то се хапват и други неща, не само супата  newsm78  звучи интересно и изпълнимо- ще помисля по този въпрос, защото на 5 април приключвам и излизам в почивка.

# 724
Ади ще си ги изкараш режимни-нали сама каза "гърмян заек си"  Peace
Илиянка браво на мамчето за успешния воден- герой е  bowuu
Айде плувкините утре много минуси да отчетете  Peace

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 22:43 от Виляна 81

# 725
Привет банда, виждам, че пак за манджи говорите hahaha
Курдов и аз обожавам детски филми,  а най вече за принцеси  Hug блазе и на жена ти. .....ММ не му се идваше, но не е в негов стил да ми откаже нещо, но аз искам и на него да му е приятно.....сега му обещах, че в замяна ще изтърпя филм по негов избор с преследванки hahaha като например Бързи и яростни hahaha
Виж поредицата на Властелинът на пръстена, Хобитите и пр. и двамата ги гледаме с еднакво удоволствие....
Филмът Пепеляшка е една захаросана, приказна феерия, приятно ми беше, отпуснах се......не прилича на детско фимче, а на вълшебен филм, който става и за големи......салонът беше пълен.......основно майки с деца hahaha
Нина между другото и аз се запалих по трейлъра, като бяхме на Петдесет нюанса сиво и реших да гледам и Пепеляшка Hug
Хора утре ми е ПЛОДОВ, но нали си обещах че вече няма да си го причинявам, та смятам на зеле, но се чудя дали и аз като Курдов супа да варя или като Лъчо на салата? newsm78 Я дайте акъл? newsm78
Днес въглехидратния мина без прегрешения, но се попромени
З фреш
О хляб правен с квас, 4 филиики, но те са малки с едро смляна люта лютеница на Дерони, салата зелена с маслини
В ММ каза тази вечер аз ще съм на диета,  на салата и приготви следната ДИЕТИЧНА салата - от тученица, рукола, чери домати, парчета  чедър,  ябълки, малко царевичка, пушена немска шунка, нещо като прошуто! Салата се приготви в купа подобна на леген #Crazy! но дали е диетично? #Crazy А аз изядох три холандски вафли, по 40грама са!Фифи Hug

# 726
  • Nederland
Илианка, едно огрмоно БРАВО за майчето ти! Упорита и стриктна е,ти на нея приличаш сигурно! Hug Хайде още малко остана и ще прегърнеш всички! Hug

Роузи, няма проблем да ядеш кокосов орех в плодовият ден щом обичаш!  Wink Разкажи за Хаваите,сигурно ти липсват.

Ох млечните продукти са моята страст, изобщо не се и сещам за нещо друго по-любимо. Няма да ви кажа как се чувстам като вляза в някой специализиран магазин за сирена във Франция или по пазарите им. Wink
Но се старая да се контролирам де, че иначе кантара само това и чака! Laughing

Леле Ади, как успя да подредиш графика така?!  Laughing Хич няма да е лесно,особено по Великден! Но ти си гърмян заек, точно така! Hug

# 727
  • Nederland
Мими, аз ти предлагам да си направиш салата от зелето,настърган морков и целина и овкусена с лимонов сок! Heart Eyes Ядеш си и отслабваш с кеф! Wink

# 728
Мими Ако ти е много тегаво да гледаш преследванки ,за филма "Бързи яростни "специално мога да те отменя...ти ще ми върнеш жеста после с някое ходене на риба  Mr. Green

# 729
Мими, аз ти предлагам да си направиш салата от зелето,настърган морков и целина и овкусена с лимонов сок! Heart Eyes Ядеш си и отслабваш с кеф! Wink
Ами добре Фифи, ама пусто нямам целина, имах една малка главичка ама се развалила и я хвърлих......мале каква голяма зелка съм взела от Лидъла, ама за другите ще я готвя с месце и сушени доматки! Simple Smile
В ролята на мащехата беше Кейт Бланшет една много любима моя актриса заедно с Джоди Фостър и Ума Търман, обожавам ги!

# 730
Мими Ако ти е много тегаво да гледаш преследванки ,за филма "Бързи яростни "специално мога да те отменя...ти ще ми върнеш жеста после с някое ходене на риба  Mr. Green
ООООО чудесно предложение hahaha.....аз ще харесам ходенето за риба, на мен всичко свързано с природа ми е любимо....!
Ей никога няма да забравя една картина....преди години броихме гъски и трябва да се тъгне в пет сутринта по езера и блата и сред едни тръсрики какво да видя един ужасни дебел чичо седи във фотйоил, истински голям стар все пак но фотйоил с пушка в ръка #Crazy
Била съм в Маями по магистралата, където е снимано преследването от първите серии на филма...... hahaha с кеф бих си припомнила Флорида  Simple Smile

# 731
Мими, гъските се стрелят, не броят  Mr. Green. И аз мога да те сменя за "Бързи и яростни 7"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 732
  • Nederland
Мими, целина на листа имах предвид! На мен много ми харесва така в комбинация със зелето и моркова.
Ще го гледам и аз филма,сигурно ще ми хареса! Wink

Майче, мислех си да врътна и аз една четворка преди пълнолунието, но ми е проблем да си организирам варивата,точно тогава ми се очертава доста натоварен ден. Та се колебая още.

Тами, ти за риба ли трябва да ходиш? Wink
Аз бих се изтегнала в един шезлонг с някоя книжка, а рибарят нека си лови! После като опече рибката може да ме викне! Laughing

# 733
Мими, гъските се стрелят, не броят  Mr. Green. И аз мога да те сменя за "Бързи и яростни 7"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Стаси еколозите ги броят, а ловците ги стрелят, да ти приличам на ловец!  hahaha Ей сега погледнах Бързи  и яростни пак е с Вин Дизел, дали е все такава свежарка!
В пет часа сутринта, още е тъмно, няма живо пиле, разгръщаме тръстиката и що да видим на сред блатото фотйоил, в него чичо и в чичото пушка! Как ли е домъкнал фотйойла до там? newsm78 Joy
Фифи имам замразени листа от целинка, винаги си замръзявам за супа!
Вече са ми готови и първите посадени саксии с къдрав магданоз, обкновен и чубричка, а днес си купих две карамфилчета за сандъчентата, бял и наситено розов! Искам лято искам слънце искам Калифорния, айде в краен случай Флорида hahaha
Ами честно да ти кажа Тамара, май предпочитам за риба, а за теб оставям Вин Дизел?

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 22:48 от mimi.7299

# 734
Fifi BrindacierМи още месец най много да отърва рибата и после няма отърване.Цяло лято и да не трябва пак ходя Joy
Това риболова за някой мъже  ,повечето май, е жива мания.

Мими Вин Дизел и поспаружен няма да го върна ти ако се мръщиш JoyJoyJoy
 За протокола свеж е като краставичка гледах трейлъра

Общи условия

Активация на акаунт