Оплакване от д-р Евгения Консулова - гр. София жк. "Люлин"

• 3 121
  • 6
  •   1
Отговори
Искам да изкажа възмущението си от тази зъболекарка и да ви предпазя да не изживеете това,което изживя нашето семейство.Историята започна м.април 2014г.Тогава тя сложи брекети на малката ми дъщеря.Пойска 2500лв.-каза да й дадем цялата сума на веднъж(не може на изплащане)Естествено не ни даде никакъв документ за това.С течение на времето започна да става много важна-днес не мога,утре не мога или най-любимото й беше"в здравната каса съм"Дава ни час-кабинетът е заключен.Или сядаш на стола,в най-добрия случай 1 час след ,часа,който е дала.Дава ни един час ,тя си мисли за съвсем друг-а бележката с часа е в нас.Просто не става,късаш си нервите постоянно.Решихме да се разделим по средата на лечението.Пойскахме си всички снимки и документи.Не пожела да ги даде,едвам успяхме да си вземем две рентгенови снимки,а да не говорим за парите.Искахме да ни върне поне половината пари,но тя каза,че била си свършила работата!!!След това водихме детето на консултация при специалист,който отрече нейните думи,имаше още доста какво да се прави и даже откри грешки в лечението.И сега просто сме на никъде.Няма ценоразпис на услугите,които извършва.Няма работно време.Просто си прави каквото иска.Два месеца след като се разделихме снея,получихме повиквателно да се явим в полицията.Писала пълни глупости и лъжи,дори не искам да ги коментирам.Сигурно го е направила,за да се застрахова.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 10:07 от bubanka

# 1
Има пациентска организация , идете в здравната каса , а и като не е дала документ че сте и дали пари има данъчни и т-н. Пратете хора примерно за консултация да и дадат пари и като не им даде бележка директно при данъчните а и по добре ще е обадете се на господари на ефира и най-вече неизхвърляйте брекетите! не я оставяйте !

# 2
Оооо, с тази и ние сме имали приключения. Нас също ни въртя ха днеска, ха утре. Някакъв късмет явно при нас, че лечението на сина ни даде резултат за година и половина. Много рязка, много груба, кара се на мен  Mr. Green не знам защо. Рядко си вдигаше телефона, документи не видяхме, а сме й дали около 1500 лв +-100 лв. Все викаше "О, да, да, утре ще дам фактурата". И тая фактура така и не я видяхме. Имаме си обаче отливките ние на захапката на сина ни във всички етапи, понеже сменихме 3 експандера. Просто късмет, че при детето си виждаше ефекта и за това ние преглътнахме частично грубостта й.

# 3
  • София
Много съжалявам за случилото се! Чудесно е, че сподели! Hug
Но , може ли да се поправи темата от теб или модератор? newsm78
Защото др. значи другар, а НЕ доктор.(д-р) Peace

# 4

Много съжалявам за случилото се! Чудесно е, че сподели! Hug
Но , може ли да се поправи темата от теб или модератор? newsm78
Защото др. значи другар, а НЕ доктор.(д-р) Peace
[/quote]

# 5
Съжалявам,ще опитам.В този момент не съм се замислила за това.

# 6
  • София
Съжалявам,ще опитам.В този момент не съм се замислила за това.
'

Kакто и да е! Въпросът е, че сподели. Hug
И аз имам ен зъболекари, които за нищо не стават, но от мързел не ги пиша. Peace

Общи условия

Активация на акаунт