Офис етикет

• 20 512
  • 335
  •   1
Отговори
# 30
Ако е искала е можела да отклони поредната покана на шефа, без да го обиди. Ще се научи.

Дали? Или целта й е друга?

# 31
Не съществува офис без подобен етикет. За толкова години работа - винаги, абсолютно винаги се е разигравал подобен сценарий.

# 32
От цялата история не разбрах едно. Старите кучета знаят, че шефът не танцува. Новата колежка знаела ли е?
Голям фен съм на услужливото "забравяне" на подобни дреболийки, с последващите задължителни злобни коментарченца с кои части на тялото си вади хляба. Ако съм в този офис, ще й кажа какво се коментира.

# 33
А, тя щото не знае, хайде де. Grinning

# 34
Нали е танцувал. Какво значи - не танцува. Какво го е накарало да промени навиците си.

# 35
Ако е нова и й е първи банкет, може да не знае. Фирмата, където съм сега, се оказа с доста "правилца" за поведение, но важащи само за новите. Пример - вдигнаха ме от стол, на който седях вече половин час, защото "това е моето място, не знаеш ли". Ами не, не знаех, но и 10 човека мълчаха преди и по време на преместването ми.

# 36
Копирам си мнението от темата за стереотипите:

От съседната тема- ако шеф на зряла възраст танцува с новоназначена млада колежка на фирмено парти- тя е тази, която не се съобразява, нарушава морални норми, трябва да се научи как да се държи, с две думи- обира всички негативи.

Шефът- никакъв проблем за него!
 Simple Smile

# 37
Да си "новата" никога не е било лесно, освен ако не успееш да вземеш акъла на всички от началото, както тази колежка.

# 38
Копирам си мнението от темата за стереотипите:

От съседната тема- ако шеф на зряла възраст танцува с новоназначена млада колежка на фирмено парти- тя е тази, която не се съобразява, нарушава морални норми, трябва да се научи как да се държи, с две думи- обира всички негативи.

Шефът- никакъв проблем за него!
 Simple Smile

Шефът е готин. Така разбирам. До този момент не се е показвал като ...

# 39
Представям си 50-60 годишен господин, по принцип не танцуващ и леко кисел тежкар, как вижда млада, игрива мома и започва, като стар пръч да я наобикаля и рязко му се дотанцува, ем до зори:) Почуствал се пак млад и желан, а тя неопитна и наивна, център на внимание и двамата доволни. Момичето може и да яхне вълната временно, ама после ще дойде нова колежка и пак танци и така. Нищо ново под слънцето:)

# 40
На мен ще ми направят изключително негативно впечатление коментиращите случая и пускащите злобни и заядливи коментари.
Едно цивилизовано охладняване или игнориране ще накара момичето много повече да се замисли за постъпките си, отколкото злобливото коментиране.
А шефът, ако струва повече, не би допуснал подобно поведение и би отклонил залитанията на девойчето.
Във всяка една цивилизована държава това би означавало подронване на авторитета му, но явно тук е на почит и точно обратното.

# 41
 Peace

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 15:44 от Дидичка

# 42

А шефът, ако струва повече, не би допуснал подобно поведение и би отклонил залитанията на девойчето.

......ма хич не ми се вярва!!!  Mr. Green

# 43

Нали, той шеф ли е все пак или лукова глава. На Балканите сме.

# 44

Нали, той шеф ли е все пак или лукова глава. На Балканите сме.

Ми тя намерила момата лесното.....пък и той намерил млада убавица!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт