Февруарските бебоци - малки, сладки жабоци :)

• 61 370
  • 481
  •   1
Отговори
# 240
Vivi,педито изписа ли ви нещо за зъбките?Ние сме на дентокинд.Може би го успокоява макар,че пак всичко отива в устата  Grinning разминахме се леко с коликите,да видим как ще е със зъбките.Дано бебоците да се успокоят   bouquet
Теди, нищо не ни е изписала. Аз му мажа с гелчето на Бочко. При нас коликите сега отшумяват, а скоро ще стане на 6,5 м. Надявам се поне зъбките да не ни създават проблеми

# 241
Бебе Николай роден на 27.02.15 3090гр. 50 см. нормално раждане ( термин 18.03.15).

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 14:08 от milito1

# 242
Здравей milito1, как е твоето бебче Ники?

# 243
Бебе Николай роден на 27.02.15 3090гр. 50 см. нормално раждане.
Добре дошла  Hug Админа ще те добави при първа възможност Simple Smile

# 244
И нас да добави когато може Simple SmileИзвинявам се,ако се повтарям Simple SmileБебко Кристиан роден нормално,3,050гр-52 см Simple Smile на 01.02.Термина ми беше за 10.  bouquet

# 245
Бебе Николай роден на 27.02.15 3090гр. 50 см. нормално раждане.
Добре дошла  Hug Админа ще те добави при първа възможност Simple Smile
благодаря

# 246
Здравей в1, как е твоето бебе Ни ки?
Здравей Лила.Ники е едно послушно дете,което повече се смее и радва отколкото да плаче.Утре правим 5 м. и сме на консултация,очаквам да е станал 6700 и 68сам.Все още сме само на кърма и мисля да го захраня при навършени 6 м.Вече имаме 2 зъбчета.За сега всичко е наред.

# 247
Здравейте мами,някой се чудеха с какво да започнат захранването,аз намерих сайт,който ми допада,ако иска някой може да му хвърли един поглед,пробвах да сложа линк,но после не се отваря,затова ви сложих  името на сайта:
babysling захранване

# 248
Здравейте февруарски майчета,как са вашите бебоци в жегите,
сучат ли?

# 249
сучат ли?
Като цяло само веднъж досега от началото на лятото бебо е отказвал да суче. Хапва си стабилно моя шишко  Grinning

# 250
сучат ли?
Да, но като цяло по-малко.

# 251
сучат ли?
Моята бебка трудно ги преживява жегите. Хапва по-малко (на изцедена кърма и АМ е), но по-често. Като заспи и спи неспосойно Sad. През деня я оставям само по памперс и като стане много топло я поливам под душа с малко по-хладка водичка. Simple Smile

# 252
Определено жегата не му се отразява много добре. Не знам дали е от жегата или заради венците, но със голям зор яде пюретата и кашата. Млякото ( на АМ) все още си го хапва с кеф.Wink

# 253
Ние сме почти само на кърма. Опитвам да й давам и други неща, но отказва. Приема с охота само водата. А пък и кърмата сякаш я намали.  Sad Не спирам да се тревожа.

# 254
Ние сме почти само на кърма. Опитвам да й давам и други неща, но отказва. Приема с охота само водата. А пък и кърмата сякаш я намали.  Sad Не спирам да се тревожа.
И при мен е така,много малко сучи и се налага да се цедя да не ми спре кърмата, а е само на 5 м

Общи условия

Активация на акаунт