С първата ми дъщеря се цедях 9 месеца и кърмата ми не намаля, сега отново само цедя - вече сме на 2 месеца и отново кърма имам като за цял футболен отбор. Ако си упорита и постоянна няма да намалее, успех
Ако може да коригирате, че на дата мисля, че беше 26.02 една мама е вписана два пъти 
Аз се опитвах в продължение на 2-3 седмици да си отпуша канала с масажи , топли компреси, напълнено шише от минерална вода с гореща вода от гърдата към зърното и също се цедих много често но не ми се получи за това се отказах. Бях чела за това лекарство и попитах гинеколога и педиатъра за него казаха че не са го чували и аз не посмях да си го взема. Мисля че вече той съвсем няма да иска да суче, защото свикна с лесното. Надявам се поне да имам кърма по-дълго време, въпреки че е малко. За коликите на нас ни помогнаха капките Абоколикен също така давам и био гайа, напоследък е спокоен и си мисля да ги спра или да ги сменя с някакви хомеопатични, също пие чай от копър и анасон мисля че му действа добре.
в централната част на София съм. За зърната сега са по -добре (откакто се цедя), пробвах мазилото на медела и лансинох нямаше голям ефект поне при мен. За кърменето не съм много убедена, че ще се справя, а и с цеденето ми удобно. Цедя се на всяко нейно хапване за да стимулирам лактацията да не намалява кърмата. Засега сме ок надявам се и за напред така да е.